夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人曾經同99抄過大獲. 做吓統計.

別墅

吵大鍍?梗係唔會做埋o的咁傻既事啦...係都同c6啦...!!我c6果邊係大家庭而且o的人超唔講道理..我大姑奶係痴痴地果o的人黎架..!成日都以為自己大哂..咩人都可以鬧果o的人黎架..唔講道理到死..好似果時我99將我囡關左入廁所...果時我囡先歲半咋....仲熄埋燈添呀...當然果時我係唔知啦..唔係我真係同佢死過...事後過左年幾...我二伯既老婆先話俾我知...我都冇正面話過我99o的咩野..只係同我c6講~~仲要叫c6聽完就算...知佢媽係咩人就得..叫佢唔好講俾我o的姑奶知..因為我o的姑奶好鐘意誇大事實...!!好啦~佢走去同我二姑奶講~點知又係一場講到我要公審我99既戲啦...又問我係咪要逼死個老人家(我99到今年為止都未夠55歲)話我99話冇呢件事..跟住後咪知有人講左出黎..又話有...但係只係一次...不過冇熄燈喎~!!真係俾佢吹x啦~~前後矛盾~~!!但係由頭到尾我都冇講到任何野...佢地講到我好似鬧到我99要生要死..又話要報警..!!仲講到我錯咁..唉~~自此之後~我就知呢家人鐘意自己諗既野就係真....講多無為...費事同人一般見識!!!

大宅

不會當面炒囉,不過遇到有d事,我不滿意,就會黑面囉.有時她都會咁樣對我,但不經常發生.

伯爵府

冇~
因為唔係成日見99...

大宅

唔會, 因為好少傾計,

男爵府

唔會, 蝕底果個一定係自己, 真係頂唔順咪寸兩句恆一恆嫁囉, 我奶奶咁醒目一知我寸佢就即刻收皮唔再講(不過下次見面就唔知會唔會再講啦):tongue:

侯爵府

我試過:lol:
唔好點評我

大宅

唔會,
都無野講同埋好少見

複式洋房

唔會啦,我99好開通,咩都可以同佢講,唔啱聽既我地都唔會記入心

大宅

同99抄大鑊...點會咁傻:tongue: 我只會告枕頭狀

大宅

我上年同件影后抄左獲勁,即日我同4個月大BB搬走左,呢年幾我都無再見過佢,我呢世都唔會再見佢。

複式洋房

冇啦, 我99好小氣架, 費事佢對我個女唔好.

男爵府

原文章由 bbj_mandy 於 07-8-8 16:35 發表
同99抄大鑊...點會咁傻:tongue: 我只會告枕頭狀

me too

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

唔知算唔算抄大獲, 係佢開我波, 我一句咀都冇駁過, 不過我兩日后即刻帶埋阿仔搬走左 :evil:

大宅

我只會黑面

大宅

Happen once...

係佢開我波, 我一句咀都冇駁過

Actually is that she is unhappy with me because the way I talk to my hubby (when we had agruement).
she said how dare u talk my son like this (however, my hubby doesn;t feel the same way as he know that is the way we talk during argument time...) we usually ok after a while..

but then I was so unhappy after 99 開我波

then my hubby have to spend long time to comfort me. And my hubby said he will make sure his mum would not do it again in the future

男爵府

原文章由 catcat_22 於 07-8-8 18:02 發表
唔知算唔算抄大獲, 係佢開我波, 我一句咀都冇駁過, 不過我兩日后即刻帶埋阿仔搬走左 :evil:

我有次都好似你咁,不過我唔等兩日lo,我即日走左,
果次我老公放假,仔仔病左要出去睇doctor,我都好趕時間啦,
點知一開房門,佢就開我波,重要用埋眼淚,我頂.......佢重叫我老公出左去唔好返來,嘩大佬呀!個bb病左要睇doctor而就快close好趕時間,你唔好係到玩野啦,so!我冇講野,只係快快腳走,唔理佢,
我帶埋bb返娘家住左兩日,我老公當日冇陪我,佢返左屋企睇佢阿媽
之後我老公打電話氹我,話以後唔話,話99認左錯,我又頂喇,
你講乜都得,鬧完我就當乜事都冇,我係人地個女,又乜資格話我,而且我冇錯,心情唔好就咁對我
唔止一次喇,我一直都唔出聲,so我兩年後就會搬走,99冇老公又點!得一個仔又點!唔係大晒嫁!我唔會再忍,而且我決定左既野係冇可能變

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

同99抄大獲 ........no la,最多黑面返房,費事嘈.老人家同後生意見實有吾同,要嘈日日都有得嘈,留返d氣暖下肚好過.

大宅

我冇乜野同佢地講, 更唔會同佢嘈, 費時影響我心情.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

男爵府

未試過,有唔滿意我地只會比說話對方聽.

首頁

尾頁

跳至