跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

到我開新版!!!!!!

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

到!

子爵府

留番條腳毛先!
呢排公司做緊audit, 要預備資料, 會忙d

大宅

到! :mrgreen:

大宅

報到!!!!!!

大宅

hello ! good afternoon !!!!

大宅

埋洲:mrgreen:

男爵府

hcbb,

你換湯不換藥, 見到張相都估到係你喎!

等待驗證會員

原文章由 evamama 於 07-8-9 15:38 發表
hcbb,

你換湯不換藥, 見到張相都估到係你喎!

唔會... 只會估到係佢老公online je.....:mrgreen:

子爵府

我剛剛先發現原來轉左名
妳地知係我咪得囉, 唔駛轉相咯! 最緊要其他人唔知... 除左妳地, 無乜人會認得我阿囡個樣

易拎,
原本想學妳, 改做 seawheel ga! 不過都係用阿囡initial親切d:loveliness:

[ 本文章最後由 HCbb 於 07-8-9 15:52 編輯 ]

男爵府

各位有心啦, 大師兄無乜樹, 齋發燒, 無鼻水無乞嚏, 無睇醫生,因為屋有藥。姨姨話係食藥後眼訓d, 其他無乜, 哄細佬時都肯帶口罩, 好乖仔!

頭先剛同高官飯局, 大師兄就打黎話好掛住....敷衍左佢兩句, 佢有d唔開心

大宅

我又報到!!!

渣渣,

嘩! 你一個抱兩個都好犀利喎!!!!! 阿囝宜家幾多磅呀???

扮牛牛.... 辛苦您啦...... 呢d粗重工作我都係捱俾我老公, 如果我老公唔係到, 我就會同佢講, 媽咪唔識扮牛牛ga.... 同您反過第2樣啦.....

而家朝朝亞仔過來我房訓, 起身我就要做大力士, 右手抱亞囡, 左手抱亞仔, 攬實兩隻馬騮出廳, 叫亞仔開房門......... 已經練得一雙茁壯ge麒麟臂......

伯爵府

睇到 lee 度, 個心真係 "la" 左一下, 好痛......
今日收幾點? 早 d 返歸呵番大師兄......

原文章由 evamama 於 07-8-9 16:01 發表
頭先剛同高官飯局, 大師兄就打黎話好掛住....敷衍左佢兩句, 佢有d唔開心

男爵府

大師兄今朝都已黎料, 唔畀我返工, 要我陪佢玩同睇書, 玩左一陣, 對佢說之以理, 佢就話:媽咪返工要打電腦, 爹D返工要打電腦, 我返工都要打電腦....媽咪, 可唔可以跟你返工打電腦呀.....你真係唔可以帶我返工呀?......

伯爵府

好媽媽勳章

生多幾個你又要改login? 我本來係想用LLYY!

原文章由 HCbb 於 07-8-9 15:45 發表
我剛剛先發現原來轉左名
妳地知係我咪得囉, 唔駛轉相咯! 最緊要其他人唔知... 除左妳地, 無乜人會認得我阿囡個樣

易拎,
原本想學妳, 改做 seawheel ga! 不過都係用阿囡initial親切d:loveliness:

子爵府

原文章由 easybring 於 07-8-9 16:40 發表
生多幾個你又要改login? 我本來係想用LLYY!

哈~ 我有諗過ga, 若生多一個, 可能再改login ga

如花,
大師兄食飯有無進展呀?? 我阿囡又係響屋企食飯就好慢, 食個幾鐘...但響學校老師話佢食得好快ga! 但我仲未可以狠下心夠鐘就收飯.....

等待驗證會員

原文章由 LoCLai 於 07-8-9 16:06 發表
我又報到!!!

渣渣,

嘩! 你一個抱兩個都好犀利喎!!!!! 阿囝宜家幾多磅呀???

亞仔.. 我估佢應該有40磅....
其實我一隻手抱唔到佢ga啦..一定要兩隻手.. 但係朝早個下係夾埋亞妹一次過... 都ok ge.....

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁快 part 33 na!!!!

大宅

有40磅啦??!! 我個囡得30磅....... 好耐無重過啦~!

我個妹成日話我犀利, 因為我地都可以抱住個幾十磅o既細路, 佢抱住我個囡一陣就已經話頂唔住啦!!!!

題外話, 你個囡真係好白淨呀!!!

原文章由 ardnas65 於 07-8-9 17:09 發表

其實我一隻手抱唔到佢ga啦..一定要兩隻手.. 但係朝早個下係夾埋亞妹一次過... 都ok ge.....

伯爵府

40磅 點抱呀?!

原文章由 ardnas65 於 07-8-9 17:09 發表

首頁

尾頁

跳至