跳至

首頁

尾頁

洋房

準備去或者將會去日本東京呢邊0既MAMI真係要
去0下呢個ARIO SHOPPING MALL真係好多0野睇,
但係我只行0左AKACHAN-BB專門店已經用0左
3個鐘, 所以其餘都無咩行到, 其實樓下仲有間好大0既
SUPERMARKET同FOOD COURT, 裡面有好多0野食0架

[ 本文章最後由 BBIJ 於 07-8-14 14:40 編輯 ]

洋房

[ 本文章最後由 BBIJ 於 07-8-14 14:42 編輯 ]

洋房

嘻~買0左好多0野比亞B:lol :lol

[ 本文章最後由 BBIJ 於 07-8-14 14:49 編輯 ]

男爵府

原文章由 BBIJ 於 07-8-14 14:35 發表

嘩........
好多anpanman呀!
:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: 抵唔抵先?
我地出年先去得日本喔~

大宅

好正呀 喺東京邊度呀?

[ 本文章最後由 寶貝BB 於 07-8-14 15:03 編輯 ]

侯爵府

係呀,好靚呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

我都係出年先有得去日本呀 啊,其實咁多媽咪都like去日本,有無可能0607媽咪組團一齊去日本玩呢

如果得就正啦

原文章由 joesimage 於 07-8-14 14:54 發表

嘩........
好多anpanman呀!
:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness: 抵唔抵先?
我地出年先去得日本喔~

子爵府

原文章由 tupytupy 於 07-8-14 15:02 發表
係呀,好靚呀:loveliness: :loveliness: :loveliness: :loveliness:

我都係出年先有得去日本呀 啊,其實咁多媽咪都like去日本,有無可能0607媽咪組團一齊去日本玩呢

如果得就正啦 ...
到時真係BB也瘋狂
兩個都係我心肝定>3<

洋房

我依家0係酒店亞b又瞓0左, 所以上網同你0地報料呀~~
0的0野真係好平0架, 所以買到失控, 例如 :
anpanman0的洗頭沖涼液約HK$30
用完仲可以洗乾淨比亞b當toy玩
mickey mouse濕紙巾連座約HK$35
日本和服睡衣約HK$130/SET
0的帽折完又折, 所以買0左4款
我買0左個夾枱食飯椅連袋約HK$270
完全唔阻"訂",接埋好似購物袋0甘

不過最誇張就係買0左呢個圍欄,
因為一直好想買, 但HK貴到離晒普
仲要無呢個款,之前諗住0係台灣訂
但都要HK$900,點知呢到竟然有一模一樣
仲係MADE IN KOREA,所以忍唔住都要買,
只係約HK$670我仲加500YEN可以送到酒店.
我C6完全無反對我添

呢度仲有好多比BB坐0既車車, 方便DADDY & MAMI:-P

下面FOOD COURT 仲有MISTER DONUT
YUMMY YUMMY

ARIO SHOPPING MALL
http://www.ario.jp/ 唔難去0架,
0係新宿去到日暮里轉車再去北千住轉車到龜有站
行5分鐘就到TOTAL 1個鐘度啦

[ 本文章最後由 BBIJ 於 07-8-16 06:40 編輯 ]

侯爵府

如果成事,我估我仲瘋狂呀,你諗下,成班走去掃貨喎......哇,諗到都開心呀

原文章由 fiti 於 07-8-14 15:37 發表
到時真係BB也瘋狂

大宅

真係好平啊!
玩得開心D:lol :lol :lol :lol

原文章由 BBIJ 於 07-8-14 15:58 發表
日本 ...

大宅

諗吓都:lol :lol :lol :lol

原文章由 tupytupy 於 07-8-14 15:59 發表
如果成事,我估我仲瘋狂呀,你諗下,成班走去掃貨喎......哇,諗到都開心呀

子爵府

原文章由 tupytupy 於 07-8-14 15:59 發表

可惜時間好難夾..
我估如果成事...你地多數2箱去....起碼5箱番呀
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 BBIJ 於 07-8-14 15:58 發表
日本 ...
好羨慕呀,,,咁bb食d乜呀???唔得閒可以唔洗覆我嫁!!!祝旅途愉快!!!!
兩個都係我心肝定>3<

大宅

原文章由 fiti 於 07-8-14 16:07 發表
好羨慕呀,,,咁bb食d乜呀???唔得閒可以唔洗覆我嫁!!!祝旅途愉快!!!!

點解無"流口水"呢個icon ge,
咁點樣可以表達我而家ge感受呢?

:tongue: :cry: :-| :mrgreen:

你哋睇吓...我個心真係好亂呀

侯爵府

周C9,
比你笑鬼C呀,你仲心亂如麻過我喎

fiti & sandy,
係呀,真係越諗越開心呀,我估如果真係事,我地每人最起碼都5箱返,分分鐘要book架貨車係機場接我地呀

原文章由 BoscoChow 於 07-8-14 16:19 發表

點解無"流口水"呢個icon ge,
咁點樣可以表達我而家ge感受呢?

:tongue: :cry: :-| :mrgreen:

你哋睇吓...我個心真係好亂呀

大宅

我ok架,唔會亂買嘢

原文章由 tupytupy 於 07-8-14 16:23 發表
周C9,
比你笑鬼C呀,你仲心亂如麻過我喎

fiti & sandy,
係呀,真係越諗越開心呀,我估如果真係事,我地每人最起碼都5箱返,分分鐘要book架貨車係機場接我地呀

子爵府

原文章由 sandyng 於 07-8-14 16:29 發表
我ok架,唔會亂買嘢

嘩真係好抵喎, 老公本來話今年年尾去日本, 但條件係唔可以帶囝囝 (因為佢仲細喎), 所以我決定唔去住lu.

sandy

去到見到d野咁低, 好難忍手架.

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好抵...... 好多野買, 請你繼續買, 等我地恨下 ~~~
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

別墅

你去旅行都不忘報料..好勁啊!
個夾枱袋袋好型喎..咁重都得啊? 你個仔又肯坐喎..好乖啊...真係幸福..可以去玩玩..我又要~~~

男爵府

我好 like anpanman ar!!!

首頁

尾頁

跳至