美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家都好想減肥:D , 唔知你地用過幾多個唔同方法? 我就....

(1) 試過睇醫生食減肥藥, 點知食左減肥藥之後成個人down哂:cry: , 無心機, 無胃口, 見到美味食物都反胃, 心跳加速 , 訓得唔好…雖然減到磅, 但成個人都唔多妥… 真係咪攪我 !

(2) 我試過食3日減餐 (食西柚, 多士, 烚蛋, 芝士, 餅乾, 菜, 生果, 肉…等), 一個星期食3日, 連續食左5個星期, 減左10磅, 都ok, 雖然食嘅份量係好小:lol:, 但係都頂得住. 如果大家仲年輕, 不妨試下! 依家我年紀大左 , 身陳代謝慢左, 用lee 個方法無mug效.

(3) 食排毒美x寶…我都試過, 日日都有ng ng去, 仲疴得好緊要 , 減到磅, 但好辛苦, 可能我好多毒 !!! 之後唔食, 去ng ng就麻麻地 ! And 小小反彈!

(4) 食健康食品, 生完囡囡4個幾月都減唔到 , 比未生之前肥左20幾磅:-( ! 媽咪叫我去食健康產品 , 依家試左5個半星期, 減左13磅, 都ok, 但我仲要努力減多10磅. 依家叫做試驗階段, 所以未知唔食會唔會反彈? 我媽咪就好成功減左20磅, 已經1年幾, 未有反彈跡象!

個個人減肥方法都唔同 , 但最緊要健康 & 唔好整差自己身體:loveliness: , right!

你地有無好方法分享下, 幫下各位bk姊妹 !

男爵府

carlew:

你食嗰d係咩健康食品呀? 西藥丸?? 點食法嫁? 都減左幾多喎!
有冇咩副作用嫁, 肚屙, 頭暈, 血壓......
可以分享多d嗎! 介紹吓丫!

(or pm d 資料比我丫,thanks a lot!)

大宅

原文章由 carlew 於 07-8-21 15:51 發表
大家都好想減肥:D , 唔知你地用過幾多個唔同方法? 我就....

(1) 試過睇醫生食減肥藥, 點知食左減肥藥之後成個人down哂:cry: , 無心機, 無胃口, 見到美味食物都反胃, 心跳加速 , 訓得唔好…雖然減到磅, 但 ...

HI,
係呢你用咩方法減左咁多呀?可以pm告知嗎?

大宅

我就用水果消脂瘦身法, 一個月減左10磅, 而且仲keep住, 都有兩年呀, 而且仲健康好左添.................

joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

Hi Carlew,

can you pm me the healthy product name?
BR Cindy

伯爵府

好媽媽勳章

joly,

我有興趣想聽下"水果消脂瘦身法", 可否講下?? 我就跑步+做運動+食少的黎減肥, 7月頭到依家都減左15磅, 算唔錯咯.

原文章由 joly 於 07-8-22 02:37 發表
我就用水果消脂瘦身法, 一個月減左10磅, 而且仲keep住, 都有兩年呀, 而且仲健康好左添.................

大宅

原文章由 carlew 於 07-8-21 15:51 發表

(1) 試過睇醫生食減肥藥, 點知食左減肥藥之後成個人down哂:cry: , 無心機, 無胃口, 見到美味食物都反胃, 心跳加速 , 訓得唔好…雖然減到磅, 但 ...

pls pm me about health product 減肥法
努力練琴~愛很簡單,夢中的婚禮...

大宅

pls pm me
努力練琴~愛很簡單,夢中的婚禮...

大宅

joly, 可唔可以講多d 咩係"水果消脂瘦身法" , 好吸引呀!

Sarahlee, 你真係好有恆心, 好掂呀 ! 想問下你一日做幾長時間運動 & 做咩運動 ?
share
!

伯爵府

好媽媽勳章

carlew,

我朝朝早d起身跑步30分鐘, 然後沖涼再整囡囡同佢番學, 夜晚就做sit up, 掌上壓及收緊各部份的運動等20-30分鐘不等, 早餐食燕麥片, 午餐晚餐份量減半(晚餐儘量不吃飯, 只吃菜及肉), 有時都會食下tea及零食, 但份量比以前減很多.

原文章由 carlew 於 07-8-23 14:31 發表
joly, 可唔可以講多d 咩係"水果消脂瘦身法" , 好吸引呀!

Sarahlee, 你真係好有恆心, 好掂呀 ! 想問下你一日做幾長時間運動 & 做咩運動 ?
share 下!

大宅

pm-11 / jo10 / SKChan / lumwingyan,
最初, 我都係唔清楚, 淨係見媽咪食左之後, 瘦左,身型又靚左. 之後家姐 細妹又食埋, 都見效! 所以我至"的"起心肝去試下, 我都唔敢抱咩期望 , 因為試過太多減肥方法, 都無咩, 仲好辛苦 ! ...生埋bb之後, 仲一發不可收拾 , 噤大個女都未試過噤重:-( !

依家我主要係轉左個早餐 (類似係fruit bar), 食幾粒丸 (用黎幫助排出身體多餘的脂肪,但唔係全部, 因人嘅身體一定要有適量脂肪至健康架) & 飲茶, 其餘午餐同晚餐就照平時一樣:loveliness: , 唔洗特別食小d, 當然你唔好餐餐食buffet!

jo10, 我都有你嘅疑問..有冇副作用, 肚屙, 頭暈, 血壓高, 心跳加速, 反胃想嘔, 唔想食野, 個人好down, 會反彈, 影響m...等.我食左嘅反應係去多左ng ng:lol , 最初1-4次/日, 依家1-2次/日, ng ng同平時無咩分別(唔係水/爛果隻), 無肚屙感覺, 食左3, 99話我個肚腩無噤dum ! 之後就慢慢開始落磅, 背肌修左d, 見番腰型.... 暫時感覺都幾好 !

我再去了解自己食緊d 咩, 知道佢地d產品係用植物製造 ( 蘆薈, 果實, 穀物, 乾果..) 沒有化學/合成添加劑, 咖啡因, 西藥成份..食左個幾月, 暫時都無以上不良反應, 至於唔食會唔會反彈, 依家就答唔到你! 我媽咪lee兩年都keep得幾好. 或者等我成功減完, 又唔食一段時間再話你地知 !

PM website比你地, 佢地响朗豪坊, 希望可以幫到你地!

大宅

pm mi also ar...and the product you eating and the price too.. thanks
原文章由 carlew 於 07-8-23 14:50 發表
pm-11 / jo10 / SKChan / lumwingyan,
最初, 我都係唔清楚, 淨係見媽咪食左之後, 瘦左,身型又靚左. 之後家姐 細妹又食埋, 都見效! 所以我至"的"起心肝去試下, 我都唔敢抱咩期望 , 因為試過太多 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

carlew,

Please PM more information to me. Thanks!!

原文章由 carlew 於 07-8-23 14:50 發表
最初, 我都係唔清楚, 淨係見媽咪食左之後, 瘦左,身型又靚左. 之後家姐 細妹又食埋, 都見效! 所以我至"的"起心肝去試下, 我都唔敢抱咩期望 , 因為試過太多 ...

伯爵府

好媽媽勳章

carlew,

可否pm我資料, thanks.

大宅

jess0331, tracytang, yin2002

I pm you all la, pls check!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

carlew,
pls pm me the info

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

可 ng 可以講下點食 ar

大宅

你留個e-mail俾我, forward 資料你睇下先啦

原文章由 keroppipooh 於 07-8-23 22:37 發表

可 ng 可以講下點食 ar
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

carlew:
可否pm健康食品資料俾我?
thx~~

大宅

joly, 我都想要, 麻煩你pm 比我呀, thx:-P

首頁

尾頁

跳至