親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我尋日再跟他whatsapp確定今日一天遊行程,但今早竟然沒有安排車,打給他,才臨時安排一架的士來

伯爵府

引用:我尋日再跟他whatsapp確定今日一天遊行程,

原帖由 sasayu2005 於 14-04-15 發表
我尋日再跟他whatsapp確定今日一天遊行程,但今早竟然沒有安排車,打給他,才臨時安排一架的士來:an ...
咁衰

子爵府

sasayu2005 發表於 14-4-15 11:15
我尋日再跟他whatsapp確定今日一天遊行程,但今早竟然沒有安排車,打給他,才臨時安排一架的士來:an ...

出發前一兩日,有無再聯絡??

別墅

回覆:訂台北Jerry Yen包車留意

有電話聯絡,再whatsapp confirm仍冇安排,太好生意啦

複式洋房

回覆:sasayu2005 的帖子

好掃興啵咁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我本來一早同佢contact,佢叫我出發前5日再bk。聽完你甘講我都有d驚

大宅

擔心中.......我又是訂了復活節呢!

伯爵府

唔好嚇我

別墅

第一天來接機的司機是ok的,只是今早浪費左少少時間。。的士司機話jerry收得平,好多7人車不願接,所以安排的士

別墅

大家唯有再提多佢幾次

大宅

死啦, 我仲包左佢幾日車呢, 由台北玩到清境再返台北.....

而且佢已經E-MAIL 左我, 唔係佢本人接架, 係一個姓胡既, 唔知有無JM 用過呢個司機呢?

別墅

今日一天遊完了,臨時來的司機態度很好,只想提jm們留意,跟jerry再三確定時間,希望大家都元得開心

伯爵府

剛回港,共幫佢包咗 3次車,服務完全冇問題,仲好有交帶,3次都有早冇遲,司機仲好好人

大宅

回覆 sasayu2005 的帖子

Can u pls give me Jerry contact?

禁止訪問

引用:我尋日再跟他whatsapp確定今日一天遊行程,

珍珠宮

畀面勳章

我又ok. 機場接送加兩日包車都冇問題。只係幾日假期佢order多,每次中午用line send比佢,佢要10pm先覆我。

複式洋房

回覆 Teresa 的帖子

我都想知 contact information 及包的士幾$, 謝謝。

大宅

我已經去完返來, 包車的司機也很好呀, 細心, 有禮貌, 仲要係安全司機, 在大霧情況下, 情願讓車, 都唔會開得快, 可能會浪費時間, 不過我都會揀要命仔!

聽司機講, 復活節, 顏生每日都發成30台車, 很多人去九份, 十份, 真的很好生意, 每日排車到晚上3點....

幸好我們是過了紅字先返台北, 去了阿里山, 清境那邊, 情況好一點!

RBaBa  可否pm我包車資料?謝謝  發表於 14-7-16 21:36

侯爵府

引用:第一天來接機的司機是ok的,只是今早浪費左

原帖由 sasayu2005 於 14-04-15 發表
第一天來接機的司機是ok的,只是今早浪費左少少時間。。的士司機話jerry收得平,好多7人車不願接,所以安排 ...
我去年暑假有同樣遭遇,明明話大車,結果黎架taxi!!我見貨不对辦,經司機再揾佢,佢先知黎錯車!幸好我人少,結果佢平番d俾我!雖則個司機姨姨very gd,但始終冇通知下貨不對辦不太好,萬一我人多咁点算?!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 +4熱血勳章 親子王國15週年勳章

回覆:sasayu2005 的帖子

我上年暑假去同你同一命運,一到台湾已先confirm,到當曰過了十五分冇車, whatsapp冇反應,打电話先話来緊。最後比架的士我,司機有禮貌但提議我们的行程次序,唉商店都未開。

最後都冇用八個小時, 夜晚自己去食野算

首頁

尾頁

跳至