跳至

首頁

尾頁

洋房

28周, 又開始尿頻, 你地有無...?

大宅

我尿頻左好耐=_=
尤其係夜晚....

子爵府

好媽媽勳章

咁又冇喎....仲可以忍到半個鐘先去...
不過 bb 踢中膀胱位都幾辛苦...
忍到咁上下就要 vv 喇....
費事忍咁耐...

洋房

同買唔知係唔係阿b大左, 有時要大加吸氣...

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 TLLBB 於 07-11-21 14:26 發表
同買唔知係唔係阿b大左, 有時要大加吸氣...

個子宮大左...d 腸呀...會頂左上去,咁就會頂住個胃同個肺,遲下 36 wk 仲辛苦...到時真係頂心頂肺呀...

上個星期見 dr. mo 果時佢話我知架

複式洋房

我都成日尿頻,一晚要去成4-5,成晚無得訓。

男爵府

我日頭就會成日去,尤其是食飽左,仲會想成日去呀,但因為夜間會專登飲少d水,所以好耐無試過中間時段要起身去廁所啦,touch wood~~~

複式洋房

醒目開學勳章

有呀有呀!由其食飽果時呀,訓教時就小d,都會起2次身架!

別墅

夜晚我多數都只係起2次身去v v
日頭而家真係去密左,去完好快急,但又唔係痾好多..... 有時bb壓住既話,我就好似痾極都痾唔清咁

---------------------

別墅

夜晚可以一晚瞓到天光,不過只瞓到5個鐘,仲要之後眼睜睜好難再瞓返‥
至於白天就好去廁所較密,飲水後不到半小時又要去廁所,試過忍不住哩

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!muVS2nCRFRTzOqdWsoPrjg

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

係屋企都好d,最煩係去街,出一次街搵幾次洗手間...撞岩星期6,日,排都排到傻...

大宅

26wk開始.....宜家28wk就嚴重左,一飲水就要去廁所!
但係我有時會隱一陣,當做產前運動
產道肌肉收縮運動-盡量收縮會陰部之肌肉,如同忍住大小便唔知work唔work呢??-(

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 lingobb 於 07-11-23 23:50 發表
26wk開始.....宜家28wk就嚴重左,一飲水就要去廁所!
但係我有時會隱一陣,當做產前運動
產道肌肉收縮運動-盡量收縮會陰部之肌肉,如同忍住大小便唔知work唔work呢??-( ...

而家去大大都唔係好暢順...
所以一急大大就會去左先...我驚忍左去唔返
小便就會忍....半個鐘左右啦...

大宅

i hv to wake up 2-3 times every nite for vv...><

複式洋房

唉喲~ 原來都有媽媽有咁既問題呢? 我好似SET咗ALARM咁, 5AM就要起身VV, 之後都要LOOK成個鐘先訓返呢~
咁大家又訓得好唔好呢???? 我就難入睡, 又醒訓:cry:
...☆小王子2008年02月19日☆出世了☆...

---->小女皇的生活點滴

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原文章由 女皇寶寶 於 07-11-24 22:50 發表
唉喲~ 原來都有媽媽有咁既問題呢? 我好似SET咗ALARM咁, 5AM就要起身VV, 之後都要LOOK成個鐘先訓返呢~
咁大家又訓得好唔好呢???? 我就難入睡, 又醒訓:cry:

哈哈~~咁岩既我又係5點-5點30一定會起身去,有時會訓吾返所以我去個時盡量合埋眼,返到上床可以快D訓返著~~

子爵府

好媽媽勳章

5、6點左右啦...日日都差唔多...
而家想訓果時 bb 成日踢踢踢....好難先訓得著呀。佢而家越踢越大力,半夜會俾佢踢醒呀~ 有時仲會踢到凸左舊野出黎呀

[ 本文章最後由 cmmcbb 於 07-11-25 20:05 編輯 ]

大宅

我都係成日急vv,有時半個鐘要去一次。晚上最少一次,有時兩次。

複式洋房

我阿b之前都好鐘意在我想睡時動......攪到我好難瞓著......後來我發現食0的野之後佢就無咩動......所以我睡前都吃0的野.....我阿b應該是為食妹.......但我要冒過胖的風險

複式洋房

係啦..........尿方面呢........好像沒有增加次數.......還是可以一睡到明早呢

首頁

尾頁

跳至