跳至

首頁

尾頁

洋房

請問多唔多mami係同bb一張床瞓 ?

大宅

Hayden同我&爸爸一齊瞓
原文章由 BBIJ 於 07-12-7 11:05 發表

男爵府

yes,we sleep together at night......
but he sleeps on his bed in the afternoon....

別墅

而家天氣凍, 我都係同佢一齊訓.

原文章由 joesimage 於 07-12-7 13:22 發表
yes,we sleep together at night......
but he sleeps on his bed in the afternoon....

洋房

Cyrus因為下午只瞓個幾鐘所以0係bb床瞓都仲okey,
但係夜晚就:-( :-( :-(
Cyrus由出世到依家16個月加埋都唔夠30日係可以
一覺瞓到天光, 每晚好似奪命追魂call0甘嘈醒晒,
攪到我倆公婆無覺好瞓, 特別係我晚晚唔夠瞓抵
抗力差晒, 唔該先想像0下"可憐天下父母心"0既音樂
係點先~~~~前晚我咳到喉嚨損晒連血都係痰到咳埋
出0黎

近日因為唔想成日起身暗佢, 所以就擺係自己床都瞓,
佢的確無0甘醒瞓, 但有起身0既話我就伸手拍0下佢就
瞓番. 但其實自己都掙扎0左好耐唔知0甘做好唔好,
因為驚佢仲更加"痴"身

原文章由 joesimage 於 07-12-7 13:22 發表

洋房

有30日係可以一覺瞓到天光都好,我得2日:-( :-( :-(
不過我都係同佢一齊訓!

水晶宮

Bosco由出世到依家都係自己瞓架!

洋房

當堂個心無0甘實

0甘你同bb一齊瞓佢都半夜醒呀 ?

原文章由 butabubu 於 07-12-7 22:27 發表
有30日係可以一覺瞓到天光都好,我得2日:-( :-( :-(
不過我都係同佢一齊訓!

洋房

同佢一齊訓差不多六個月。比以前好0左好多。
最近重有進歩,不過佢都半夜醒二,三次:-( 。
唔驚佢"痴"身,我覚得好sweet,特別見到佢瞓覺時,
発夢笑的様子 我好enjoy呀!

大宅

我一晚都未試過:-( :-( :-(

上年十二月開始凍開始一齊瞓就再唔肯瞓床仔,連晏覺都唔肯,擺佢係床仔玩都唔得....

原文章由 butabubu 於 07-12-7 22:27 發表
不過我都係同佢一齊訓!

大宅

我都係同呀囡一齊訓,佢細個可以一覺訓天光,反而宜家大咗就唔得,一時時啦,但點都係6,7點起身飲枝奶先再訓到9點..
但由上個月開始,夜晚我已經冇再連續訓多過3個鐘喇:-( ,因為呀囡勁反訓呀

民房

我個女今年5歲, 啱啱過咗生日先至肯自己瞓, 因為係我同佢O既約定, 巳經由3歲講到5歲, 佢先至肯接受現實, 不過, 有時臨天光都會走過嚟瞓一陣先至安心!
之前我會陪佢瞓著先返過大人房, 有時太累, 會瞓到天光, 太多時係咁爸爸就會有意見, 但係個女越越唔肯跟佢, 所以之前都幾辛苦, 要兩頭騰, 而家舒服好多, 起碼一覺瞓到大天光, 阿女都話自己瞓舒服D, 不過有時佢會過嚟嗲吓我地啫! 可以接受O既!

男爵府

We sleep with BBwhen she was 5 months after getting cold and discharged from hospital. Since then, she has not got any cold again because we sleep together and she will not wake up in the middle of the sleep. Good.

子爵府

係啦, 我個仔又係甘, 3,4個月開始同我訓, 但一星期起碼5日會訓訓下大哭甘醒, 有時一陣可以暗返佢訓, 有時真係哭成十幾20分鐘, 又要暗十幾20分鐘先訓返, 一晚有時1次有時2,3次, 想死 我一直都覺得佢係訓得唔好先會甘鬼瘦 我都唔知點佢先會訓得好d, 都成17個月la, 仲係甘, 真係好辛苦, 下午又唔訓得多, 每次起身都要哭一哭先安樂

洋房

我都要接受現實 所以今日去0左訂張大床
如果唔係我有排都無覺好瞓

複式洋房

阿雪由六個月開始同我地一齊訓,不過佢由頭床訓到去訓尾.....好彩我張床夠安全,唔怕碌落床!
Emily Blog 請你也來分享小雪的生活點滴 出售bb衫&口水肩,請按網址進入

洋房

唏 ~ 我亞b又係瞓到亂晒龍, 試過有一次佢個頭
係我個頭到而隻腳係我c6個頭到:tongue:真攞命

原文章由 keykey77 於 07-12-9 20:56 發表
阿雪由六個月開始同我地一齊訓,不過佢由頭床訓到去訓尾.....好彩我張床夠安全,唔怕碌落床!

伯爵府

year由day 1開始都係同我瞓架la, 到今日為止, year都未試過1晚瞓到天光架...我到今日為止都已經成17個月la都無1日瞓超過4hrs...依家做咗人媽媽先覺得"媽媽真係偉大" 未生year前, 我如果係day off, 可以瞓成20個hrs/日...依家.....:-( :-( :-(

洋房

嘩 ~~~原來你一日都無瞓過通宵, 你至勁
點解我c60甘容易瞓著, 但亞b唔係0既:-( :-( :-(

原文章由 giraheiyear 於 07-12-11 02:34 發表
year由day 1開始都係同我瞓架la, 到今日為止, year都未試過1晚瞓到天光架...我到今日為止都已經成17個月la都無1日瞓超過4hrs...依家做咗人媽媽先覺得"媽媽真係偉大" 未生year前, 我如果係day off, 可以瞓成20個hrs/ ...

子爵府

我個仔從出世開始就自己訓bb床 不過新近又搬左屋 唔知係咪張bb床對正房門 搞到1晚責醒幾次又哭 無辦法就一齊訓 0甘就一覺訓天光

首頁

尾頁

跳至