親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

31号由新加坡東海岸去legoland去, 6月訂了阿顺包車,我們4大3小.阿顺在30号俾了司機及車资枓給我,當日我話早上8点.半出發,架車8点已到等我們,我們8点半出犮,一路通暢, 9点15已到legoland,之後check in及问可否買酒店的2 day combo(之前無Email问及不是在官網訂).她話ok. check in 完話房要4点才可取但可以提早问。之後我們先入樂園玩,都好多人,可能足馬拉新年放假,基本所有game都要排,有D排十几~二十分鐘😧,,玩到点半出去对面商場太子食中午,ok可以食了138元馬币。2兩點半返酒店取房,只有一间可取,之後換裝去水上樂園玩.个水上樂園真係好細,一樣人好多😲,玩到近6點.返酒店沖涼,之後去食秦國野,味道几好但量少及价錢較貴食了260元,不是太飽.第二曰早上我們八點鐘去食早餐,不用排隊不是太多人,早餐ok,我點半之後就開始好多人.食完早餐check out,又有去樂園玩,酒店住客可以九點半提早入樂園.玩到五點等車回新加坡.因為酒店wifi上不到whatsapp,聯絡不到阿順(他在4點半已send资料给我話司機已到👍),后來到5點15才找司機出犮,回程真係好塞車😵.
基本上阿順包車都好準時及是司機都識講廣東話

酒店wifi上不到what's app

子爵府

回覆:剛由legoland回來,walk in 買酒店2 day combo 加阿順包車

請問你知唔知馬拉新年假期係放到幾時?

公爵府

回覆:剛由legoland回來,walk in 買酒店2 day combo 加阿順包車

我上到wifi 禾。

公爵府

check 到whats app, legoland某d 地方到上到架。不過,我係s4, 我老公note 3 就唔得。

公爵府

引用:31号由新加坡東海岸去legoland去, 6月訂了

原帖由 laosf09 於 14-08-02 發表
31号由新加坡東海岸去legoland去, 6月訂了阿顺包車,我們4大3小.阿顺在30号俾了司機及車资枓給我,當日我話早 ...
你架車行邊度?

大宅

可否 PM 亞順的聯絡方法給我, 謝謝.

大宅

回覆 laosf09 的帖子

how much of walk in buy 2 day combo??

大宅

環保接龍勳章

引用:31号由新加坡東海岸去legoland去, 6月訂了

31号由新加坡東海岸去legoland去, 6月訂了阿顺包車,我們4大3小.阿顺在30号俾了司機及車资枓給我,當日我話早 ...
pls pm me 阿順 contact

複式洋房

llaamm 發表於 14-8-2 09:52
回覆 laosf09 的帖子

how much of walk in buy 2 day combo??
成人175 兒童140

複式洋房

heilok 發表於 14-8-2 08:40
你架車行邊度?
Tuas

複式洋房

MEOWKLP 發表於 14-8-2 11:36
pls pm me 阿順 contact
已pm

複式洋房

bulubulu 發表於 14-8-2 08:24
不清楚,好似這两天。

bulubulu  Thx  發表於 14-8-2 21:40

複式洋房

kimmyu 發表於 14-8-2 08:57
可否 PM 亞順的聯絡方法給我, 謝謝.
已pm

別墅

引用:31号由新加坡東海岸去legoland去,+6月訂了

我都想要阿順電話,thx

象牙宮

引用:請問你知唔知馬拉新年假期係放到幾時?

原帖由 bulubulu 於 14-08-02 發表
開齋節29-30/7.

bulubulu   thx  發表於 14-8-3 00:25

男爵府

畀面勳章

pls pm me阿順contact,thx!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可唔可以比阿順既資料比我呀

大宅

畀面勳章

回覆:bulubulu 的帖子

亞順包車幾$?

別墅

Hi laosf06,
想請問combo ticket 是什麼意思? 同時, 妳這个價錢是否馬紙嗎?

麻䪴哂……

男爵府

好媽媽勳章

pls pm me阿順contact,thx!

首頁

尾頁

跳至