自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章 好媽媽勳章

我已經少睇呢個時段既tbb , 原本諗住有興趣就上網返睇,依家連返睇都無興趣

大宅

回覆:conniemily 的帖子

從來都唔睇呢d假野

大宅

真假冇人知....我覺得老人家講大話機會率少..

Jasmine-4711  https://www.youtube.com/watch?   發表於 14-8-5 20:04

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=1044297&do=album&picid=1454091

子爵府

回覆:《沒女》做到咁假仲睇唔睇

睇、當戲睇都好

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

C6番夜,叫我錄俾佢添!

我已告訴他高登仔已踢爆佢做假.

當戲咁睇lor

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我自己唔睇,但實有人睇

大宅

引用:C6番夜,叫我錄俾佢添!我已告訴他高登仔已踢

原帖由 Jasmine-4711 於 14-08-05 發表
C6番夜,叫我錄俾佢添!

我已告訴他高登仔已踢爆佢做假.
點踢爆

子爵府

當劇睇

伯爵府

當故事睇, 我覺得ok, 我都想知d所謂導師同心理學家會點樣講野, 佢地的理論是什麼

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 annie126 的帖子

高登及BK有片,阿銀同阿Cat(顧問)在早排反蝗蟲示威幫毛記做記者訪問示威者.

https://www.youtube.com/watch?v=nxrko45ioxU#t=142

禁止訪問

BK Milk勳章

珍珠宮

開心吸收勳章

我好有興趣睇,見到lazy mama話要企出黎俾個仔睇她會變,個仔係度喊,睇到我都喊。

珍珠宮

回覆:conniemily 的帖子

睇下點假都好呀

侯爵府

話真人show,但造假嘅,唔睇! 不過,就算無綫播雪花都有人睇嘅...

大宅

條片見到没女個岑應喺後面,喺米没女扮記者呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:yukiggg 的帖子

我同小朋友都係暑假or mm考完試ge時間先有電視睇,d沒女比tbb做到佢地咁差,我同小朋友一齊睇,超好ge反面教材

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

禁止訪問

BK Milk勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

當戲睇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

yes ... is just a show and i found it funny!!

首頁

尾頁

跳至