跳至

首頁

尾頁

別墅

睛靈勳章

約o左今日下午影相,點知囝囝o尋晚撞瘀o左塊臉,仲要好明顯.佢上星期已經被蚊針o左左臉兩o下,雖然已經消腫,但都仲有兩粒o野,依家右臉又瘀埋,真係"book不逢時":-(:-(:-(.

[ 本文章最後由 avisf 於 07-12-31 22:04 編輯 ]

公爵府

原文章由 avisf 於 07-12-29 11:07 發表
約o左今日下午影相,點知囝囝o尋晚撞瘀o左塊臉,仲要好明顯.佢上星期已經被蚊針o左左臉兩o下,雖然已經消腫,但都仲有兩粒o野,依家右臉又瘀埋,真係"book不逢時":-(:-(:-(. ...

下次去過...........

別墅

睛靈勳章

原文章由 Cammy3007 於 07-12-29 11:08 發表

下次去過...........

o甘遲先取消好似唔係幾好......

不過囝囝愈來愈活躍,起樓撞瘀真係隨時會發生,下次影之前可能要接受24小時監察,確保無意外發生.

公爵府

原文章由 avisf 於 07-12-29 11:18 發表

不過囝囝愈來愈活躍,起樓撞瘀真係隨時會發生,下次影之前可能要接受24小時監察,確保無意外發生. ...

但照去影咪唔靚仔囉

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

幫佢補個妝先囉!:lol :lol

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 avisf 於 07-12-29 11:18 發表

不過囝囝愈來愈活躍,起樓撞瘀真係隨時會發生,下次影之前可能要接受24小時監察,確保無意外發生. ...

但影出黎唔靚咪仲衰,下次影過啦

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係啦... 我寜願下次影過啦~
輯相留一世架嘛...
但求順利  

大宅

仲有大把機會影,梗係要最好狀態影啦!

別墅

睛靈勳章

我最後都去o左,因為打電話去個studio,佢話幫我執執d相喎.而且c6唔係成日都得閒,襯今日得就去o左先.

不過今日真係唔係o甘識合影,佢全場勁扭計:evil:,原本話影約45分鐘,搞o左成兩粒鐘先影完.影完成個人都散晒.

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 avisf 於 07-12-29 19:37 發表
我最後都去o左,因為打電話去個studio,佢話幫我執執d相喎.而且c6唔係成日都得閒,襯今日得就去o左先.

不過今日真係唔係o甘識合影,佢全場勁扭計:evil:,原本話影約45分鐘,搞o左成兩粒鐘先影完.影完成個人都散晒. ...

兩粒鐘 .......真係笑唔出,遲D POST上黎睇吓

別墅

睛靈勳章

影到最後扮天使,佢真係點都唔笑,好可憐呀!

d相其實麻麻,不過遲d拎倒都會post出來的.

王國長老

原文章由 avisf 於 07-12-29 19:48 發表
影到最後扮天使,佢真係點都唔笑,好可憐呀!

d相其實麻麻,不過遲d拎倒都會post出來的.

有相睇:)

子爵府

我地諾諾可能無相睇啦.....影得幾張咋

子爵府

點解呀 佢瞓咗教

原文章由 高比 於 07-12-30 18:40 發表
我地諾諾可能無相睇啦.....影得幾張咋

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 EMILYYWN 於 07-12-30 20:17 發表
點解呀 佢瞓咗教

子爵府

原文章由 EMILYYWN 於 07-12-30 20:17 發表
點解呀 佢瞓咗教

佢怕醜呀又眼訓, 訓左3個字比我整醒之後都係唔肯, 我地又趕時間, 佢換左甲蟲衫影兩唔知有無3張就唔肯啦! 只係著自己衫影左家庭照

別墅

睛靈勳章

原來我已經係不幸中之大幸

高比,你會唔會翻影呀?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 avisf 於 07-12-31 09:52 發表

高比,你會唔會翻影呀?

翻影係唔係唔使PAY先??
有啲studio見BB唔適合影, 會再安排日子喎...

別墅

睛靈勳章

原文章由 小倩 於 07-12-31 10:26 發表

翻影係唔係唔使PAY先??
有啲studio見BB唔適合影, 會再安排日子喎...

我就係聽過有d studio會再安排日子,我估唔使pay或補小小掛......

王國長老

原文章由 小倩 於 07-12-30 21:24 發表

瞓覺

唔該哂老師

首頁

尾頁

跳至