跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人有興趣郵購訂亮亮的成長,我想集齊幾個人訂:

書名:亮亮的成長 (繁體中文版)
全套30書+6CD
尺寸: 19.2*23cm 28頁/
本出版社:企鵝
台幣:特價1800元

http://www.baby-library.com/bb107.htm

別墅

I want to order it also, could u PM me the details for the transaction.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Anna,
我有興趣訂呀
sorry 呀, 咁遲覆你 tim...
遲唔遲得滯呀?

原文章由 annamjyeung 於 07-12-31 23:52 發表
有冇人有興趣郵購訂亮亮的成長,我想集齊幾個人訂:

書名:亮亮的成長 (繁體中文版)
全套30書+6CD
尺寸: 19.2*23cm 28頁/
本出版社:企鵝
台幣:特價1800元

http://www.baby-library.com/bb107.htm ...

翡翠宮

好媽媽勳章

anna,
我又訂......
要湊夠幾多人先得呀 ???
sorry ~ 咁遲先留意到, 我想搵依類中文書成年哪....

[ 本文章最後由 jolo 於 08-1-11 12:22 編輯 ]

別墅

六筒豬又要

唔該anna ee

大宅

原文章由 六筒媽 於 08-1-11 13:13 發表
六筒豬又要

唔該anna ee

我本來已經問好曬金鼎準備訂,突然咁多人要訂,我要問下金鼎有冇折頭先。本來我諗住有3、4個訂,可分擔郵費,如果有咁多人訂,要再組織下先。一套書大約要$5XX連郵費,每套書重9.XXkg。以下是金鼎之前的回覆:

很高興收到您的來信,海外訂購可以使用信用卡傳真方式付款,郵資以中華郵政規定資費的計算,(海運包裹寄到香港以270元起價,每增加1公斤加40元,不得超過20公斤,
普通海運郵寄到香港需要大約30天的時間喔.
[url=]http://www.post.gov.tw/post/internet/f_searchzone/index.jsp?ID=1321[/url]
也可以選擇航空快遞<2天送到香港第一公斤126元新台幣,第二公斤開始,每公斤75元新台幣>或海運快遞<7-10天送到香港,30公斤以內都是880元新台幣,30公斤以上,每增加一公斤加24元新台幣>---這部分需要請您先提供給我您的郵寄地址和電話,我要向快遞公司查詢是否在服務? 圍內.另外想先聲明一點,由於本店童書的價格十分便宜,再加上海外寄送郵資實在不便宜,請考慮確定後再訂購,以免收到書籍時覺得不喜歡要求退貨,那麼敝店實在無法支應龐大的損失....所以訂購後恕不接受退貨喔.這一點還請見諒
您目前詢問的書籍在30公斤以內,運費應該是880元..但為了慎重起見,請您先提供給我您的郵寄地址和電話,我要向快遞公司查詢是否在服務範圍內.如果不在快遞公司的服務範圍內,就只能以郵局海運包裹寄送.

確定訂購後,請填寫以下訂購單後傳真或掃描後mail給我們,我們便會立即為您處理訂單

翡翠宮

好媽媽勳章

anna,
thx ~~~~~
麻煩你呀......

大宅

截咗龍 No more.

[ 本文章最後由 annamjyeung 於 08-1-11 21:23 編輯 ]

別墅

anna,

唔該晒
咁遲先JOIN真係唔好意思

原文章由 annamjyeung 於 08-1-11 21:18 發表
截咗龍 No more.

子爵府

我以為 "截咗龍" 係講緊截訂購人龍 tim

anyway, thanks anna

原文章由 六筒媽 於 08-1-14 14:00 發表
anna,

唔該晒
咁遲先JOIN真係唔好意思

別墅

我都訂!! Please !!!

別墅

我都訂!! Please !!!

Thank you for your help.

大宅

唔好意思,近排忽然有d突如其來的事,都冇時間上bk。
我已問過金鼎,佢地話如訂超過10套,每套新台幣1700 (即平多新台幣100)。我地會訂超過10套,要大家先confirm我再問金鼎總價錢(書+郵費(海運快遞))。因要用credit card付款,最後折合港幣價錢要等银行statement先知,但相信每套價錢會在HK$550以下。我會替大家出錢先,交書先收錢,因此大家confirm訂後必定要要書。
另外,因套書太重(9.XXkg),我會要求金鼎將書送到我office(近灣仔地鐵站),我只可安排在灣仔地鐵站附近交收。
如想訂書,請以下各位媽咪盡快confirm及pm我你的電話號碼,以便聯絡:
(1) annamjyeung (x2) ----confirmed
(2) 蛋媽 (已留電話)
(3)mat媽 (已留電話)
(4)jolo
(5)Angela88 (x2) (已留電話)
(6) applecarey (已留電話)
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486

子爵府

anna,
唔該晒你呀

我已問過金鼎,佢地話如訂超過10套,每套新台幣1700 (即平多新台幣100)。我地會訂超過10套,要大家先confirm我再問金鼎總價錢(書+郵費(海運快遞))。因要用credit card付款,最後折合港幣價錢要等银行statement先知,但相信每套價錢會在HK$550以下。我會替大家出錢先,交書先收錢,因此大家confirm訂後必定要要書。
另外,因套書太重(9.XXkg),我會要求金鼎將書送到我office(近灣仔地鐵站),我只可安排在灣仔地鐵站附近交收。
如想訂書,請以下各位媽咪盡快confirm及pm我你的電話號碼,以便聯絡:
(1) annamjyeung (x2) ----confirmed
(3)mat媽 (已留電話) ----confirmed
(4)jolo
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486

大宅

(4)jolo
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486
(11)靖之父 (唔執輸...哈哈!!!已留phone)

大宅

anna,
唔知你訂左未呢? 如未, 我都想訂一套. 謝謝~
(4)jolo
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486
(12)米奇(已留電話)

男爵府

Anna,

Sorry,想問下截數未呀?我都想訂一套呀ops:" />
原文章由 靖之父 於 08-1-16 09:31 發表
我已問過金鼎,佢地話如訂超過10套,每套新台幣1700 (即平多新台幣100)。我地會訂超過10套,要大家先confirm我再問金鼎總價錢(書+郵費(海運快遞))。因要用credit card付款, ...

大宅

anna,
(4)jolo
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486
(13) ZOELOVEMA

大宅

原文章由 zoelovema 於 08-1-16 10:30 發表
anna,
我已問過金鼎,佢地話如訂超過10套,每套新台幣1700 (即平多新台幣100)。我地會訂超過10套,要大家先 ...

(4)jolo
(7) 六筒媽
(8)柑桔
(9)siu-dor
(10) dk486
(13) ZOELOVEMA
(14) Joann

NO MORE LA!

禁多我handle唔到la!

男爵府

Anna,

Thanks~~~

首頁

尾頁

跳至