網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

想買電磁爐,有冇好介紹,thx

侯爵府

回覆:有冇淘過電磁爐,有冇可介紹

http://a.m.taobao.com/i20123742534.htm?ttid=212200@taobao_android_4.5.0

淘呢個,好好

8-)

男爵府

引用:http://a.m.taobao.com/i20123742534.htm

原帖由 二小姐 於 14-08-19 發表
http://a.m.taobao.com/i20123742534.htm?ttid=212200@taobao_android_4.5.0

淘呢個,好好
好用嗎?集運定直運香港?

侯爵府

引用:Quote:原帖由 二小姐 於 14-08-19 發表http

原帖由 mosin 於 14-08-19 發表
好用嗎?集運定直運香港?
好用,同之前部6舊水rasonic無分別

集運

8-)

大宅

淘過美的,都好用

Lilypie Baby Ticker

大宅

Konka/康佳KEO-20AS37电磁炉 完美的火锅电池炉 电磁灶 拍下立减

http://a.m.taobao.com/i230397324 ... aobao_android_4.6.0

之前賣得仲平, 人仔 99 國內包郵。
家陣就要 119

翡翠宮

前後喺國美買左兩部,第一次89已經覺得好抵,用左一排好好用。最近阿媽部電磁爐壞左,再去買竟然減到79!佢仲有一樣好就係無"送"埋啲畀我都唔用嘅垃圾湯鍋炒鍋,集運費都少啲。宜家加返去99元,要經常留意佢幾時有減價架;但如果有其他電器買又可以玩佢個小家電400-50優惠 。不過只係上海倉有貨,只寄江浙沪,於是試左間江蘇無錫集運,首15續6,但6公斤已經免首重,我無其他嘢集,用左27人仔(2.35KG)寄到工商區。付款就要用非官方充值支付寶或者國內網上銀行,我用後者。
http://www.gome.com.cn/product/9121721230.html

男爵府

lyh80115 發表於 14-8-19 21:15
前後喺國美買左兩部,第一次89已經覺得好抵,用左一排好好用。最近阿媽部電磁爐壞左,再去買竟然減到79!佢 ...
好似要註冊登記,我係淘寶已經學左好耐先識用

子爵府

正喎!

翡翠宮

mosin 發表於 14-8-19 22:01
好似要註冊登記,我係淘寶已經學左好耐先識用

其實呢啲網站比淘寶仲簡單,電郵注冊,放入購物車,填返集運地址等資料落單,係付款可能麻煩少少;樓上介紹嗰部康佳都可以丫,大牌子,我之前都有考慮過,介紹你去天貓1號店買啦,佢另外有自己網站架,有好多嘢賣,好似百貨公司;廣州有倉又好快到貨。

佢自己個網仲平,不過又係要用非官方充值、內地網銀、或喺淘寶買1號店禮品卡付款

侯爵府

電磁爐買輕觸式,好過買凸出掣那款

8-)

男爵府

引用:電磁爐買輕觸式,好過買凸出掣那款

原帖由 二小姐 於 14-08-20 發表
電磁爐買輕觸式,好過買凸出掣那款
輕觸式會唔會隻手hi過會感應到架

大宅

回覆:lyh80115 的帖子

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 二小姐 於 14-08-20 發表電磁

原帖由 mosin 於 14-08-21 發表
會.試過滴左一大滴水去個制.竟然著左.用完要熄大制.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:前後喺國美買左兩部,第一次89已經覺得好抵

原帖由 lyh80115 於 14-08-19 發表

前後喺國美買左兩部,第一次89已經覺得好抵,用左一排好好 ...
呢款個面唔係一塊過.

一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

禁止訪問

男爵府

引用:Quote:mosin 發表於 14-8-19 22:01 好似要

原帖由 lyh80115 於 14-08-20 發表
1號店可以用支付寶付款?

複式洋房

插蘇點攪? 用旅行轉插?

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 lyh80115 於 14-08-20 發表本

原帖由 mosin 於 14-08-22 發表
1號店可以用支付寶付款?
係,不過要先充值支付寶,淘寶官方方法係唔得嘅;想用官方方法的話(PPS、八達通、支付寶購物卡),可以喺淘寶買超過訂單金額嘅1號店購物卡付款,用唔晒可以下次用!另外呢個網好多超市物品賣,沃爾瑪係大股東。留意有分自營同進駐商家。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 二小姐 於 14-08-20 發表電磁

原帖由 mosin 於 14-08-21 發表
會丫,但凸出的制好易按壞

你用緊時,正常唔會唔小心hi過,hi到著返咪ok
唔用時要熄埋個電制,唔俾電佢,咁hi到都無事,咁就安全

8-)

首頁

尾頁

跳至