跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去吉記行左一陣,本來都無乜特別野想買,點之比我見到PIEGON濕紙巾80張唔使14元一包 ,好抵...入左好多貨...
跟住行過尿片部(起初都無為以,唸住佢一定唔會平過藥房),行過呀仔用開既SEALER,聽吓個SALES介紹,點知計落每包平過藥房不突止...
仲送左二枝我用開既NUK洗樽液比我
嘩,真係意外收獲........計埋慳左百多元呀...
仲送上門,唔使次次去搬尿片呀

男爵府

大廚勳章

你買sealer幾錢?

原文章由 香格里拉 於 08-3-2 22:29 發表
今日去吉記行左一陣,本來都無乜特別野想買,點之比我見到PIEGON濕紙巾80張唔使14元一包 ,好抵...入左好多貨...
跟住行過尿片部(起初都無為以,唸住佢一定唔會平過藥房),行過呀仔用開既SEALER,聽吓個SALES介 ...

大宅

約47元一包...平過藥房(要50,但己經係好平)中大碼同價...仲送左二支nuk比我

複式洋房

多謝報料 我仲買開$52.9/50片。

大宅

請問買幾多包Sealer先有Nuk送?

男爵府

PIEGON濕紙巾80張....点解我今日去吉之島見到69蚊3包喎????

大宅

原文章由 香格里拉 於 08-3-2 22:29 發表
跟住行過尿片部(起初都無為以,唸住佢一定唔會平過藥房),行過呀仔用開既SEALER,聽吓個SALES介 ...

點解樂富同藍田都唔見SEALER擺檔

男爵府

原文章由 LOKLOK89 於 08-3-3 11:49 PM 發表

點解樂富同藍田都唔見SEALER擺檔

我都見唔到ga........

大宅

咁奇怪??我係大埔買,已經送左貨...
1. PIGEON 佢係優惠PACKING, 80片X 3PACK X 3 無理由咁快買完GA WOR.... 係咪搵唔到呀...
2. SEALER係超市內擺
3. SEALER我買左6包,佢送二支NUK(不是補充裝)

男爵府

我今日係卓悅見到piegon3包80片一包X3包.....35蚊一包裝入面有3包嗰隻都係35蚊

[ 本文章最後由 yaukwan 於 08-3-4 22:20 編輯 ]

男爵府

點解樂富同藍田都唔見SEALER擺檔 [/quote]

我見到樂富SEALER檔喺超市裹面呀

大宅

35蚊一包裝入面有3包80張???

佢係咪made in japan 0個隻???
若果係,佢就平通廣九...仲平過好多其他牌子

有無mami有時間行開睇下,卓悅係咪咁平??

原文章由 yaukwan 於 08-3-4 19:27 發表
我今日係卓悅見到piegon3包80片一包X3包.....35蚊一包裝入面有3包嗰隻都係35蚊

男爵府

[img][/img][img][/img][/img][/img]35蚊一包裝入面有3包80張???係呀入面有3包80張嫁
佢係咪made in japan 0個隻???係made in japan嫁

男爵府

[img][/img]
[img][/img]

男爵府

大廚勳章

買濕紙巾我不嬲都係卓悅買, 平好多, 而且仲多款揀...

大宅

Do anyone know whether the same in Kornhill Jusco?

原文章由 香格里拉 於 08-3-4 11:34 發表
咁奇怪??我係大埔買,已經送左貨...
1. PIGEON 佢係優惠PACKING, 80片X 3PACK X 3 無理由咁快買完GA WOR.... 係咪搵唔到呀...
2. SEALER係超市內擺
3. SEALER我買左6包,佢送二支NUK(不是補充裝) ...

大宅

yaukwan,

1. 你0個包PIGEON同吉記0個包不同的,你的紅色包裝,我的白色
包裝
[url=http://www.pigeonbaby.com.tw/ProductDetail.asp?KindPK=18&ItemPK=57&K=890]http://www.pigeonbaby.com.tw/ProductDetail.asp?KindPK=18&ItemPK=57&K=890[/url]

兩款有咩唔同,我就無硏究過...

2. 不過,卓悅很遠,我坐車出去最近0的間買的話, 都要30元, 另外吉記送貨,唔使自己搬餐死 ,計埋落下 ,我除笨有精啦

3. 多謝你報料,下次我出去,都行下卓悅先.

大宅

大宅

荃灣都唔見SEALER擺檔呀!

男爵府

原文章由 香格里拉 於 08-3-7 01:38 PM 發表
yaukwan,

1. 你0個包PIGEON同吉記0個包不同的,你的紅色包裝,我的白色
包裝
http://www.pigeonbaby.com.tw/ProductDetail.asp?KindPK=18&ItemPK=57&K=890

兩款有咩唔同,我就無硏究過...

2. 不過,卓悅很遠,我坐 ...

係呀pigeon係卓悅買我都見過有2個包裝但就冇白色嗰隻...我問佢地有咩分別佢地話电腦到睇到就冇分別....我估可能係日版同港版的分別掛

首頁

尾頁

跳至