單親天地

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

各位, 您們好! 我是一個單親爸爸.

希望可以加入您們, 一齊交流單親心德!

因為我看見您們怎樣都為子女設想, 但是, 兒子的媽媽郤不顧兒子而去, 我的心痛了很久!

[ 本文章最後由 酸棗仁 於 08-3-6 01:46 編輯 ]

別墅

加油吧
而家小朋友多大,多卑佢父愛吧

別墅

總之被出賣的一方都會十分離過, 要收拾心情真係要好長時間, 除非常你唔愛佢.
比心機啦! 難行始終都要行, 對兒子好D, 等佢大個明白你對佢的愛, 這就是回報呢.
有唔開心就上來講講會好D架.
我地都係單親會明白你的心情.

大宅

各位好! 我是一個單親媽媽, 雖然未正式簽字但都沒有分別, 好想與你們一齊交流單親心德, 為仔仔設想。仔仔的爸爸從來不養兒子而去發展婚外情, 傷害無辜的仔仔!!!!!

原文章由 酸棗仁 於 08-3-6 01:36 發表

因為我看見您們怎樣都為子女設想, 但是, 兒子的媽媽郤不顧兒子而去, 我的心痛了很久! ...

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 SweetBaby2006 於 08-3-6 09:43 發表
各位好! 我是一個單親媽媽, 雖然未正式簽字但都沒有分別, 好想與你們一齊交流單親心德, 為仔仔設想。仔仔的爸爸從來不養兒子而去發展婚外情, 傷害無辜的仔仔!!!!!

...

歡迎大家: 我們這裡是大家交流的好地方,只要大家努力面對,做單親家長和小朋友都可以很開心快樂,...你們努力哦!
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

別墅

大家一齊加油加油吧

大宅

原文章由 酸棗仁 於 08-3-6 01:36 發表

因為我看見您們怎樣都為子女設想, 但是, 兒子的媽媽郤不顧兒子而去, 我的心痛了很久! ...

hi...歡迎...
我剛剛做單親媽媽...都幾辛苦....不過條路係自己選擇無法....
大家一齊加油...明天更加好啦.........

大宅

原文章由 SweetBaby2006 於 08-3-6 09:43 發表

...

我都係比第三者傷害....我係親眼見到我老公拖住個第三者...
佢傷害仔仔........而我又要負責教好仔仔.有時真係覺得唔公平...
但又唔放心比仔仔佢....算了..發生唔可以回頭啦.....
看前望啦.努力

大宅

你地好~~

我地呢到大家都係單親媽/單親爸, 大家條路都一樣難行, 不過只要我地勇敢面對, 前面既路一定為我地而開既, 我地大家比心機, 加油喔~~
有咩心事/唔明既事, 上黎講/問, 實有人幫到你地既~

[ 本文章最後由 ●←紫→● 於 08-3-6 11:54 編輯 ]

複式洋房

Hello,

你地好呀! 我都係一個單親媽咪, 有時都覺得幾悶, 希望大家可以傾下揍b心得啦!

禁止發言

好媽媽勳章

洋房

大家都係天涯淪落人

伯爵府

原文章由 joekk520 於 08-3-6 16:09 發表
大家都係天涯淪落人

其實我和她已經分開差不多两年了, 但最近不知為什麼, 心裡面疼疼的.

你呢, 小朋友多大了?

男爵府

...

issac媽,估唔到响度見到你.....
我同你個case差唔多....我開頭好傷心...

不過而家都搬左2個幾月喇....
我會接受哩個事實架~你都加油!!!!

禁止訪問

我也是單親爸爸

複式洋房

hi
2家ge婚姻真係好2戲丫, 離離合合太多丫, 我雖然做左單親ge日子唔係好耐, 但完來真係唔2行ga條路
希望各位單親爸媽共免之, 努力以赴

民房

^^

me too la, 不過我係媽咪, 為左個BB要努力呀! ^_^

大宅

joe

我都估唔到响度見到你.....
大家都要加油, 忘記痛苦

原文章由 joesimage 於 08-3-6 17:10 發表

issac媽,估唔到响度見到你.....
我同你個case差唔多....我開頭好傷心...

不過而家都搬左2個幾月喇....
我會接受哩個事實架~你都加油!!!!

男爵府

原文章由 酸棗仁 於 08-3-6 16:24 發表

其實我和她已經分開差不多两年了, 但最近不知為什麼, 心裡面疼疼的.

你呢, 小朋友多大了?

咁你ge小朋友幾大呀?係男仔定係女仔呢?
暑假.....咁就過咗一半啦.

伯爵府

原文章由 維豬豬 於 08-3-7 02:37 發表

咁你ge小朋友幾大呀?係男仔定係女仔呢?

我個仔仔就快四歲了!

請問各位知唔知, 沙田/大圍租單車的, 有冇連BB座位的; 復活節想帶佢去玩下.

另外, 各位還有什麼提議嗎? 因為我好少帶仔仔去玩的.

首頁
12345...6

尾頁

跳至