美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

pls share!!! thx!

大宅

i do laser facial at health max (黎嬰) at cwb. very good lei.

侯爵府

how much for each treatment?
原文章由 casspoon 於 08-3-21 20:31 發表
i do laser facial at health max (黎嬰) at cwb. very good lei.

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都係一個月做一次Laser嘅,明天又到期去打Laser了,我由07年3月開始做激光療情到現在,啲皮膚真係好firm好白,完全唔冼去美容院再做facial.

[size=small]Jesswm

禁止訪問

大宅

請問點解可以firm呢?是否可以增加collagen?價錢如何?
原文章由 jesswm 於 08-3-21 23:01 發表
我都係一個月做一次Laser嘅,明天又到期去打Laser了,我由07年3月開始做激光療情到現在,啲皮膚真係好firm好白,完全唔冼去美容院再做facial.

洋房

原文章由 jesswm 於 08-3-21 23:01 發表

please pm me!

大宅

if health max (黎嬰), $880 for trial, $7500 for 5 times.

別墅

原文章由 casspoon 於 08-3-22 18:21 發表
if health max (黎嬰), $880 for trial, $7500 for 5 times.

幾耐做1次,同埋有咩功效係做全面定每part計架,其實我對眼唔知係咪年紀大咗開始有啲下垂,咁究竟啱唔啱做呢!

別墅

原文章由 sammilowy 於 08-3-22 21:25 發表

幾耐做1次,同埋有咩功效係做全面定每part計架,其實我對眼唔知係咪年紀大咗開始有啲下垂,咁究竟啱唔啱做呢!

我都想知呀!pm埋我呀!
Thank You!

Love You Forever Hazel

民房

Can you PM me info too, thanks!!

禁止訪問

子爵府

原文章由 conniedodo 於 08-3-22 17:55 發表
請問點解可以firm呢?是否可以增加collagen?價錢如何?

Hi conniedodo,

我開頭重以為自己跳舞勁得滯,連塊面都獵埋,後尾醫生同我比較番未打激光前之相片,就明白妳講得全中,係collagen增加咗,價錢就要
比醫生睇吓妳係邊方面嘅問題,佢診証費$200.00,若打算做療程就會扣番$200.00.若有興趣妳再pm我,我唔想好似賣廣告咁!

jesswm

民房

原文章由 jesswm 於 08-3-23 22:24 發表

Hi conniedodo,

我開頭重以為自己跳舞勁得滯,連塊面都獵埋,後尾醫生同我比較番未打激光前之相片,就明白妳講得全中,係collagen增加咗,價錢就要
比醫生睇吓妳係邊方面嘅問題,佢診証費$200.00,若打算做療程就會扣番$2 ...

Are you use the C6 ? As I find a very cheap promotion in the newspaper with $3000 for 10 times !

複式洋房

回覆 #13 jesswm 的文章

hi.....please PM the info to me....is there any branch in Shatin?

子爵府

原文章由 rororolee 於 08-3-26 15:25 發表
hi.....please PM the info to me....is there any branch in Shatin?

I just know the branches are at Causewauy Bay &
Central, pls. check your pm. Thx!

大宅

請問打呢種Laser 塊臉會唔會結焦嫁??:mrgreen:

原文章由 jesswm 於 08-3-26 17:57 發表

I just know the branches are at Causewauy Bay &
Central, pls. check your pm. Thx!

子爵府

原文章由 LuLuCheung 於 08-3-28 23:16 發表
請問打呢種Laser 塊臉會唔會結焦嫁??:mrgreen:

唔會,打完Laser後,有小小红,好似飲咗酒咁,好快就散,我知打彩光就會皮下結焦,因為我以前在美容院打過。

複式洋房

原文章由 sammilowy 於 08-3-22 21:25 發表

me too !

民房

Detail about the laser

Hi Jesswm, Could you please send the Tel .No about the place where you did laser and the price to me, many thanks. my email is [email protected] . I have a lot of spots on my face. wuu................

首頁
12345...7

尾頁

跳至