想生BB

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

呢位中醫專睇奇難雜症及重症,把脈奇準,好多病人醫唔好的病都走去揾佢及醫好,痔瘡、中風、婦科病、跌打及多年頑疾....等。我老公的痔瘡及奶奶的中風都俾佢醫好。雖然我唔係不育但我生BB前個胃唔好都俾佢做調理,我M遲嚟3日大概有咗4個半星期已經俾佢把到喜脈,而家亦懷孕7個月。
尋日同醫師傾開計佢話佢專醫奇難雜症,因我自己都係有BB,我話好想幫助想生BB的人,但唔知點幫?佢話佢可以醫到不孕症。

希望俾各位姊妹多一個選擇及參考

請入去我BK blog看吓,有需要請PM我。

http://www.baby-kingdom.com/?uid-151707-action-viewspace-itemid-16638

別墅

Hi

Congraduation!! Very admired!!

Pls PM to me, thanks!

I live in Tsuen Kwan O and work in Kwun Tong, hope the Dr is not too far as I have limited free time.

Thanks
florence

原文章由 mommyisa 於 08-4-9 09:27 發表
呢位中醫專睇奇難雜症及重症,把脈奇準,好多病人醫唔好的病都走去揾佢及醫好,痔瘡、中風、婦科病、跌打及多年頑疾....等。我老公的痔瘡及奶奶的中風都俾佢醫好。雖然我唔係不育但我生BB前個胃唔好都俾佢做調理,我M遲嚟3日 ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Can pm me a details?
THANKS@
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

Mommyisa,
BB就快出世, 恭喜哂!
我都想要EC資料, 請PM我.
Many thanks!!

男爵府

麻煩妳 pm 我 Y,唔該晒妳,自己 bingo 左都仲咁關心其他 sister。:)

複式洋房

Interest

Can you give me the information about the 中醫師? Thank you very much!

複式洋房

Interest

Can you give me the information about the 中醫師? Thank you very much!

大宅

Dear mommyisa,

You are so kind, so you will have a very good and healthy baby.

Please PM the info to me, thanks!

大宅

可否pm埋比我, Thanks!

大宅

唔好意思, 我都想要, 可唔可以pm 我 ?

男爵府

我有不孕症的中醫師介紹給未能成功懷孕的姊妹

Thank you for your sharing. Would you pm the information of the 中醫師to me ? Many thanks.

baby1025

大宅

中醫師

Would you pls give me the information about the 中醫師? Thank you!

別墅

好媽媽勳章

我都好想有bb,睇左好耐中醫都未有,可否pm我,謝謝!!

別墅

原文章由 mommyisa 於 08-4-9 09:27 發表
呢位中醫專睇奇難雜症及重症,把脈奇準,好多病人醫唔好的病都走去揾佢及醫好,痔瘡、中風、婦科病、跌打及多年頑疾....等。我老公的痔瘡及奶奶的中風都俾佢醫好。雖然我唔係不育但我生BB前個胃唔好都俾佢做調理,我M遲嚟3日 ...

我作小產好想看你的醫師,請給我資料。謝

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章

Hi Mommyisa,

恭喜您呀!我都想要EC資料, 請PM我.
Many thanks in advance!

Fm: joeyhui622

複式洋房

mommyisa,

可否PM EC資料給我?謝謝你的分享。

複式洋房

請E-mail EC的資料給我!

謝謝幫忙!

別墅

麻煩你﹗我都想要個中EC的資料,謝﹗

洋房

麻煩mommyisa, 我都想要中醫師的資料, 請PM給我. THANKS!

洋房

Mommyisa

可否PM這中醫師的資料給我, 謝謝^^

首頁
12345...6

尾頁

跳至