跳至

首頁

尾頁

大宅

穩陣d, 都係統計吓. 灣仔只得 Sat PM 可以上堂
For Wanchai Class:
No. BK Name 小朋友生日日期
1) fifi8844 07年
2) Tanton 07年6月5日
3) Crystallam105 07年
4) sldm831 07年
5) aeiou313 07年
6) ppsbear 07年
7) KamMckay 07年7月14日
8) jtbaby 07年5月
仲有, 我地呢組誰當聯絡人?

[ 本文章最後由 tanton3399 於 08-6-5 17:15 編輯 ]

別墅

1) fifi8844 07年
5) aeiou313 07年8月1日

如果大家時間無問題的話, 就confirm星期六下午好嗎?我都可以做聯絡人. 但你地係咪以經係member, 我要申請先.

遲D再問你提交, 詳盡的資料: 包括BB名, 出生日期,父或母之姓名,會員號碼,聯絡電話.

我諗會吾會msn聯絡會方便D.

大宅

1) fifi8844 07年8月25日

複式洋房

回覆 #1 fifi8844 的文章

3) Crystallam105 07年7月26日

男爵府

借問聲是否基督教服務處的幼兒潛能訓練課程?

大宅

好媽媽勳章

8) jtbaby 07年5月28日

大宅

好媽媽勳章

Hi, aeiou313

好多謝你做聯絡人...

我可以幫手打電話問o野(公司 snake snake) hehehe!!!

有咩幫手, 請出聲!!!

另外, 我都未入會, 請問我地要幾時做(入會)?

男爵府

星期六下午灣仔組冇問題
唔該預埋我一份
9) ellako99

我後日就申請入會啦

複式洋房

Hi aeiou313,
Thank you 你做聯絡人呀

另外,補番bb生日日期先
6) ppsbear 07年8月12日

大宅

好媽媽勳章

Hi aeiou313 and other wanchai group mami,

請問我地星期六選咩時間次序, 因我星期六要返工(太古),之後返屋企(荃灣)帶阿女來, 再趕來灣仔, 所以 2:15pm 趕唔切..

我prefer
1) 4:45-5:45pm
2) 3:30-4:30 pm
3) 2:15-3:15pm

請問其他mami prefer 咩時間?

thx

別墅

好媽媽勳章

aeiou313,

多謝你做聯絡人, thanks。
我係member, 不過未續會呀, 我要續會先。

民房

[quote]原文章由 KamMckay 於 08-4-10 09:16 發表
aeiou313,

Pls add me in also. Thx.

6) ppsbear 07年8月12日

9) Julie007 07年7月2日

複式洋房

hi Wanchai class mami,

我剛剛填好咗份memeber申請表啦, 今日會寄出, 如一有member no 我會立即通知大家, thz

另外, 我 perfer 會好d, 不過睇下其他mami 咩時間再決定
1) 3:30-4:30pm
2) 2:15-3:15pm
3) 4:45-5:45pm

大宅

好媽媽勳章

All Wanchai Group Mami,

我地要 16/5 前入會, 另外聽其他 mami 講佢地要太約3星期 process, so 我地而家要入會.

hi ppsbear, 你填佐form, 等我今日快d填form 先.

未入會的媽媽, 快d download :
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pec.pdf
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecmember.pdf

[ 本文章最後由 jtbaby 於 08-4-10 11:41 編輯 ]

別墅

hi 各位mami

希望我可以幫到大家.

我己打去HKSC問過了包班的詳情.

首先每班只能8個家庭(遲了的sorry)
時間只有星期六指定的3個時一段
至於何時入會, 請盡快,等HKSC快D比到member no. 我地.

至於到時排隊, 我都可以負責.(可吾可以有多一做mami倍下, 無咁悶)

大宅

我已入會, 唔該曬. 好感激 aeiou 做聯絡人 . TanTon3399 係任何時間都得架(不過時間選擇也要視乎我地個籌夠唔夠前去揀, 未必有得話事, 不過可以報左先, 到時再搵後補). 一組 maximum 8個小朋友, 後加既Julie007同ellako99要另起爐灶啦!

原文章由 jtbaby 於 08-4-10 01:09 發表
Hi aeiou313 and other wanchai group mami,

請問我地星期六選咩時間次序, 因我星期六要返工(太古),之後返屋企(荃灣)帶阿女來, 再趕來灣仔, 所以 2:15pm 趕唔切..

我prefer
1) 4:45-5:45pm
2) 3:30-4:30 pm
3) 2: ...

[ 本文章最後由 tanton3399 於 08-4-10 12:05 編輯 ]

別墅

aeiou313 prefer :

1)3:30-4:30
2)2:15-3:15
3)4:45-5:45

大宅

好媽媽勳章

十分感激 aeiou313!!!!

大宅

好媽媽勳章

tanton3399 講得o岩, 要睇我地個籌夠唔夠前.

我盡趕, 3:30都應該ok, 其他mami 有咩preference?

大宅

好媽媽勳章

報料報料...

剛打去幼潛問入會, 多口問佢地wanchai office係邊?因 leaflet 話在皇后東282, (我check 過係醫院地址), 不過佢地覆我話在謝菲道391, 同leaflet 有出入...

佢地話再 double check 後覆我..

到時再報料...

首頁

尾頁

跳至