親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

月頭時c6話想喺農曆年去台灣浸溫泉, 但時間太迫, 機位好full, 又貴, 放棄了

今晚抽起條筋上網睇, 香港快運做緊promo, 一家四口來回機票+稅+行李費都係 $7,400

又咁啱想住嘅酒店又有房, 即刻book埋

會住飛牛牧場同清新溫泉旅館

未諗行程, 但會去逄甲夜市同大湖摘士多啤梨

全個trip機票+酒店都係 $11,000, 我覺得好抵

複式洋房

回覆:台中新年遊

我也訂了過年機票,未定行程同住宿,麻煩可否PM我訂房資料。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我也訂了過年機票,未定行程同住宿,麻煩可

原帖由 khlam 於 14-12-12 發表
我也訂了過年機票,未定行程同住宿,麻煩可否PM我訂房資料。
飛牛牧場上官網訂,而清新温泉就直接打去訂房熱線book房

男爵府

回覆 Koala_Chu 的帖子

Do you have the flight no and the departure time and arrival?? I am very interested in that.

水晶宮

引用:回覆 Koala_Chu 的帖子Do you have the fli

原帖由 October 於 14-12-12 發表
回覆 Koala_Chu 的帖子

Do you have the flight no and the departure time and arrival?? I am very int ...
Flight no. 唔記得,不過去程11:30am出發,回程1:30pm

男爵府

Thank you so much. I have not take the 香港快運 before, is it OK. My kid is only 3.5 years old.

男爵府

How much for the total trip flight ticket and accommodation ?? Thanks, I need the budget. I also 一家四口. 謝謝.

男爵府

How many days will you stay??

男爵府

Sorry, overlooked you message, I know the total budget is HK$11,000.00. But how many days will you stay in each 民宿.

複式洋房

回覆:Koala_Chu 的帖子

唔該晒!我也訂了相同嘅航班。可否遲些分享行程。

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:月頭時c6話想喺農曆年去台灣浸溫泉,+但時間

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-11 發表
月頭時c6話想喺農曆年去台灣浸溫泉, 但時間太迫, 機位好full, 又貴, 放棄了

今晚抽起條筋上網睇, 香港快運 ...
請問你初幾去?多少天?這時候飛牛牧場會否太冷?

水晶宮

引用:Sorry, overlooked you message, I know th

原帖由 October 於 14-12-12 發表
Sorry, overlooked you message, I know the total budget is HK$11,000.00. But how many days will you ...
我去4日3夜,唔係民宿

飛牛係一個牧場,有小木屋同旅館,有幾間餐廳,有d活動俾小朋友玩

清新係温泉酒店

我未坐過香港快運,今次第一次

水晶宮

引用:唔該晒!我也訂了相同嘅航班。可否遲些分享

原帖由 khlam 於 14-12-12 發表
唔該晒!我也訂了相同嘅航班。可否遲些分享行程。
冇咩行程,主要留2日1夜喺飛牛牧場。 暫時plan去大湖摘士多啤梨,逢甲夜市,stay喺酒店浸温泉

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Koala_Chu 於 14-12-11 發表

原帖由 SumSumBB 於 14-12-12 發表
請問你初幾去?多少天?這時候飛牛牧場會否太冷?
我初四出發,希望唔太凍,會帶足夠衣服同暖包

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+khlam+於+14-12-12+發表我也

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-12 發表
飛牛牧場上官網訂,而清新温泉就直接打去訂房熱線book房
我 Xmas 又係呢住呢倆間

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Koala_Chu 於 14-12-12 發表

原帖由 chickenwing2006 於 14-12-12 發表
我 Xmas 又係呢住呢倆間
等你comments 你會去邊度玩? 請推介食店及包車價格?

大宅

我訂唔到清新溫泉

水晶宮

引用:我訂唔到清新溫泉

原帖由 queenalion308 於 14-12-13 發表
我訂唔到清新溫泉
上官網話全滿,我係打長途電話去酒店訂房㗎! 你試吓先啦!

大宅

好,我試下先……
係咪講普通話架?😝

水晶宮

queenalion308 發表於 14-12-13 11:18
好,我試下先……
係咪講普通話架?😝
係呀! 講國語架!

首頁

尾頁

跳至