夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我昨晚同隻佬傾下BK D話題...主要都係講下D男人有第三者,D第三者惡行又或者P太事件等等

又問下佢男人D意見....

隻佬竟然話我愈來愈八掛,人地有第三者或者鍾意成為第三者關你咩事....大婆就一定無錯......

我同佢講.天下的女人都好關心呢D題目,萬一有一日發生係自己身上就唔知點算喇....

佢無理我...就瞓左... ,臨瞓前仲叫我唔好再上來八掛

洋房

好多時我都係睇美容野多, 佢又話我低能, 佢仲話上親黎講野果d人一定係冇人追好樣衰果d人. 完全唔知有咩關係.

如果睇感情野佢就會話我on 9 ,浪費時間睇埋d咁gei 野.

之後我都會話: 玩xbox咪仲浪費時間, 而且呀, 玩親果d一定係電車男, 溝唔到女果d人, 平時冇咩成就咪上黎係度懶係威咁囉.....

之後佢就會好激氣, 然後就熄左我部電腦架喇.

翡翠宮

男人係唔會鍾意討論人地既事的, 尤其係一個三狗唔識七既人添 所以我甚少講我網上既野比老公聽, 因為知道佢實無興趣, 免得自討沒趣啦
原文章由 shamapple 於 08-4-23 09:00 發表
我昨晚同隻佬傾下BK D話題...主要都係講下D男人有第三者,D第三者惡行又或者P太事件等等

又問下佢男人D意見....

隻佬竟然話我愈來愈八掛,人地有第三者或者鍾意成為第三者關你咩事....大婆就一定無錯......

我同佢 ...

伯爵府

好媽媽勳章

我就多數會講D人地老公對老婆有幾多既野佢聽, 順便叫佢學下人地, 佢既返應多數叫我睇小D, 話會睇壞腦喎~~

有時都會講D八掛野同得意野佢聽. 佢都有興趣聽下同講下自己既睇法架.

返而我有個朋友有時講BKD野佢老公聽, 佢老公就話唔應該睇女人講男人, 應該睇D男人講女人既網, 可以了解男人既睇法喎~~ 其實聽落都有度理既.....

公爵府

間唔中有特別野咪講lor..平時無啦啦都唔會提

公爵府

牛年勳章 醒目開學勳章

我有時都會同c6分享架~~~我見到有d特別既話題就會同c6講~~~跟住就會一齊睇架啦~~~我覺得咁樣幾好呀~~~又多個話題大家一齊討論下呀~~~

子爵府

畀面勳章

原文章由 Ivy124 於 08-4-23 12:27 發表
間唔中有特別野咪講lor..平時無啦啦都唔會提

me2

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

會架,有時仲會一齊睇

大宅

會架, 我都會同老公講下bk 的 內容架, 不過, 佢都係興趣唔大囉, 只會應我 "啊", 問佢意見, 佢會話 "係囉 / 或者人地鍾意呢" 呢d說話. 有時, 都好冇忍架. 但又鍾意話佢知喎,

子爵府

,8,8~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀,最近個單狐狸事件我都有同佢講呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

畀面勳章

原文章由 bebu123 於 08-4-23 19:33 發表

我都係因為近期易拉事件....我同老公講過...佢都係聽....唔會比咩意見.....

仲有.....有時我見上面有個「夫婦有趣對話」的內容.....有時真係好好笑.....我又會講比老公知......佢又係同我一齊笑

男爵府

我成日都同老公講bk啲嘢,唔係邊有咁多嘢同佢傾,但佢又好肯同我討論。

子爵府

會架, 不過佢成日話我八掛, 但都會同佢分享下, 睇下佢既諗法

珍珠宮

我都有同佢講d好topic ga!
佢有時會講d意見~咁我又會回下~
不過近排佢非常忙,so...我都冇同佢講29問題~

珊瑚宮

環保接龍勳章

有呀. 成日講添. 我有講俾佢聽bk有人出post叫d男人唔好嫌女人生bb後身型會變. 如果女人生穿羊水, 但老公掛住瞓的post. 好多都有同佢講, 佢會r晒頭同我講"d人咁架". 佢話就算鄰居都會幫手啦, 點會仲瞓呀?
我就有d講, 有d唔講, 揀一d講係為左想佢知道世上有幾多太太因誤會呀, 大家相處上有問題而令到婚姻破碎. 佢會同我討論.
但佢都有同我講過, 唔好用咁多時間囉. 他說會上癮的. 但就無話我八卦.

[ 本文章最後由 alphabetagamma 於 08-4-23 23:59 編輯 ]

大宅

我會同佢講人地d 老公對老婆點好呀..
99 點對新抱好呀...

哈哈~

子爵府

原文章由 bebu123 於 08-4-23 19:33 發表

Yes, I told him this too. He was laughing at me (in a nice way.) He couldn't understand why I was so excited about this.

翡翠宮

actually he love to share funny topics,
sometimes he would even teach me how to reply the post.

伯爵府

咁我隻c6又唔會, 有時我見到d好笑ge post會叫佢一齊睇ga. 有陣時, 我係lee 版見到d 話29, 第三者 ge post , 佢睇完都會話d人so cheap ga.

首頁

尾頁

跳至