論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

有冇JM光顧過?佢地D姐姐同服務得唔得呀?

珍珠宮

回覆:陽X女傭中心大家有咩評價

查看舊帖,你就會有評價,小心。

男爵府

畀面勳章

sochui 發表於 15-1-5 17:27
查看舊帖,你就會有評價,小心。
OMG ~睇左啦=.=~睇黎都係搵過第二間

珍珠宮

引用:Quote:sochui 發表於 15-1-5 17:27 查看舊

原帖由 trinityau 於 15-01-05 發表
OMG ~睇左啦=.=~睇黎都係搵過第二間
JM互相分享經驗,避免無謂損失。

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 trinityau 於 15-01-05 發表O

原帖由 sochui 於 15-01-05 發表
JM互相分享經驗,避免無謂損失。
本黎諗住天日去比錢

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 sochui 於 15-01-05 發表JM互

原帖由 trinityau 於 15-01-05 發表
本黎諗住天日去比錢
請三思。

大宅

我個姐姐就係係陽光請

男爵府

陽光背後就係黑夜@@

男爵府

畀面勳章

引用:陽光背後就係黑夜@@

原帖由 AY1113 於 15-01-05 發表
陽光背後就係黑夜@@
黑夜

大宅

我朋友都請過陽光,比左錢後d態度變左另一個人

別墅

23sep2014於陽X女傭中心聛請印傭姐姐,在當日已向元郎區陽X女傭代表Ron Lee表明本人原本的女傭因17jan2015便完約,但因家中有長期在床的婆婆需再另聛請印傭姐姐接替現有的姐姐照料傷殘婆婆,亦明確表明新上班的姐姐一定要12jan2015前到港,因為本人希望原先的姐姐和新的姐姐可用相同語言溝通交接. 於當日找到適合的姐姐亦交上合約收費,保險,驗身的費用.
3jan2015 陽X女傭林小姐致電告知有關姐姐要一月尾才能到港,因當地公司說姐姐上堂堂數唔足要補堂.
5jan當天電話中本人明確的通知銷售經理曾生取消申請女傭來港和詢問何時何退錢給我們和用如何方式退款.
6jan突回覆女傭可於14jan到港,他說比我們要求的日子12jan只是遲了二天, 要求我們接受.
7jan曾生回覆我們沒有任何退款,因已確認姐姐來港日期交易已完成.
8jan我們詢問投訴熱線周小姐說已在5jan要求取消申請女傭來港為何6jan還買機票?我們再問周小姐曾生3jan答應負責我們原有姐姐的續約費,簽證費和機票錢,她說要再了解明天再覆.但到10jan也得不到回覆.

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

我個滿分工人係陽光請的,不過係六年前

主 賜 平 安

男爵府

佢地對分店好多噃…前日佢都想push我俾錢,不過大拿拿成萬蚊佢地又無做過啲乜,咪話諗下先囉…

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

搵熟人referral 好d

別墅

我揾左四五間,暫時都係覺得陽光最好喎,講解得好詳細,同好中肯,又多人俾我簡,,會唔會係唔同分店唔同呢?

別墅

元朗陽光換血,李小姐無做啦。
個李小姐完全唔跟野又老屎忽,我老公好懶,但上年年尾請工人時佢嬲到去北角投訴個李小姐。

我個姐姐係referral,唔係陽光介紹的。

火爆媽媽

別墅

回覆 MCEsc 的帖子

本人親身經歷,真係要小心

23sep2014於陽X女傭中心聛請印傭姐姐,在當日已向元郎區陽X女傭代表Ron Lee表明本人原本的女傭因17jan2015便完約,但因家中有長期在床的婆婆需再另聛請印傭姐姐接替現有的姐姐照料傷殘婆婆,亦明確表明新上班的姐姐一定要12jan2015前到港,因為本人希望原先的姐姐和新的姐姐可用相同語言溝通交接. 於當日找到適合的姐姐亦交上合約收費,保險,驗身的費用.
3jan2015 陽X女傭林小姐致電告知有關姐姐要一月尾才能到港,因當地公司說姐姐上堂堂數唔足要補堂.
5jan當天電話中本人明確的通知銷售經理曾生取消申請女傭來港和詢問何時何退錢給我們和用如何方式退款.
6jan突回覆女傭可於14jan到港,他說比我們要求的日子12jan只是遲了二天, 要求我們接受.
7jan曾生回覆我們沒有任何退款,因已確認姐姐來港日期交易已完成.
8jan我們詢問投訴熱線周小姐說已在5jan要求取消申請女傭來港為何6jan還買機票?我們再問周小姐曾生3jan答應負責我們原有姐姐的續約費,簽證費和機票錢,她說要再了解明天再覆.但到10jan也得不到回覆.

別墅

回覆 marsng 的帖子

本人親身經歷,真係要小心,天下烏鴉一樣黑,唔關邊間分店事不成功,照收費

8jan我們詢問投訴熱線周小姐說已在5jan要求取消申請女傭來港為何6jan還買機票?我們再問周小姐曾生3jan答應負責我們原有姐姐的續約費,簽證費和機票錢,她說要再了解明天再覆.但到11jan也得不到回覆,一味拖.

別墅

雖然間間都有是好既評語,但呢間實在太多勒,所以我地最後都係放棄經呢間

別墅

引用:雖然間間都有是好既評語,但呢間實在太多勒

原帖由 KittyIceIce 於 15-01-12 發表
雖然間間都有是好既評語,但呢間實在太多勒,所以我地最後都係放棄經呢間

...
係 “唔好“

首頁

尾頁

跳至