自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

雖然好不捨4s,但終需一別,iphone6可單手操控,岩我呢個成日一抽二袋的C9,但plus大mon又特別的,而且只差幾百蚊,諗左幾日都諗唔到,選擇困難,大家用左一排有咩心得?

水晶宮

回覆:echoo 的帖子

我家姐出I phone 6,plus 6大部放唔到褲袋

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

引用:雖然好不捨4s,但終需一別,iphone6可單手

原帖由 echoo 於 15-01-14 發表
雖然好不捨4s,但終需一別,iphone6可單手操控,岩我呢個成日一抽二袋的C9,但plus大mon又特別的,而且只差 ...
6,細啲方便啲

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆:各位會出iphone 6定plus啊?

用左iPhone 6 3個幾月,梗係iPhone 6好用啦。plus 太大部,而且我又有iPad mini ,都係iPhone 6

lojo11    發表於 15-1-15 09:54
wcpcelia    發表於 15-1-15 08:43

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

出了6+

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定plus

子爵府

我用plus, 用開大mon,返唔到轉頭,大mon睇亞女相,video清楚好多

991129    發表於 15-1-15 09:50

男爵府

Plus

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Plus
Size does matters

大宅

回覆:echoo 的帖子

我會揀6,如果要大部就唔會揀返蘋果,要三叔機

翡翠宮

我見女仔多數用6,有朋友用6+ 佢單手攞電話好似唔多捉得實

子爵府

6+

男爵府

i phone 6 plus

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

其實除左size,兩部機嘅hardware係咪完全一樣呢?

子爵府

我用6+

公爵府

我都用緊6+

大宅

Plus! 正到不得了!

翡翠宮

我用6

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

iPhone 6

男爵府

用緊6+

首頁

尾頁

跳至