跳至

首頁

尾頁

別墅

想識下D 26/02 BB 媽,交流下

男爵府

我个B係2.24(初七), 你好呀

大宅

我個仔仔 都係24/02
不過佢未 識行
您個 係仔仔定女女黎架?
我係全職媽媽,得閒出黎一齊 玩下

男爵府

原文章由 miumiuokla 於 08-5-18 12:05 發表
我個仔仔 都係24/02
不過佢未 識行
您個 係仔仔定女女黎架?
我係全職媽媽,得閒出黎一齊 玩下

哈哈, 净看相真係好难估我个係女女. 她到依家都係得几条毛 . 都係刚刚个星期先开始放手行. 依家出紧第13/14隻牙. 你住边区, 有无同其他初七B出来?? 我上环呢边仲有一个男 初七B.得閒出黎一齊 玩下.

0226, 唔好意思, 借个版面一用. 系呢, 你又系边区妈妈/爸爸呀??

男爵府

我諾諾係20/2(初三赤口b)
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

珍珠宮

畀面勳章

我係2月25日。

別墅

我囝囝係26/2,仲未識講野!

別墅

我個係囝黎ar, 26/2/07初九仔,同dongan一同年同月同日,我個仔都係未敢放手行,至於講野,未EE我我,車,姐,媽媽,無,克次,好好少,今佢今細,梗未識講一句完整句子啦,我唸係今上下啦.
我住何文田區,你地呢,有無同BB去playgroup ar,有的都可以一切交流下or 自組.

歡迎其他媽一齊傾下計,一月同三月B都OK ga

洋房

我個 BB 都係26/02/2007出世,BB女不過成日比人話似男仔,
我都係全職媽咪,住土瓜灣

男爵府

原文章由 0226 於 08-5-19 01:24 發表
我個係囝黎ar, 26/2/07初九仔,同dongan一同年同月同日,我個仔都係未敢放手行,至於講野,未EE我我,車,姐,媽媽,無,克次,好好少,今佢今細,梗未識講一句完整句子啦,我唸係今上下啦.
我住何文田區,你地呢,有無同BB去playgr ...

我剛剛搵緊playgroup資料, 你們近唔近油麻地?? 有無聽過little monster, 或者上緊堂?? 我欏到資料再放上呢度看大家有無興趣一齊上 . 另仲有HKYTA都係問緊, 如果我們BB差不多大一齊上會好D. 你地又有無參加緊D值得推介的playgroup??

大宅

Hi 你地好! 我囡囡都係2月24日(初7)出世. 我係全職媽咪, 住屯門區, 宜家都搵緊playgroup嘅資料.
:-P :-D :-) ;-)

複式洋房

hi, 0226, 我b仔3月1日出世架, 而家成日周屋走, 兩手fing fing咁, 好得意, 你係唔係6月1日試太子playgroup呀...., 係就到時見ar.....

別墅

原文章由 tinaleeyc 於 08-5-19 11:34 發表
hi, 0226, 我b仔3月1日出世架, 而家成日周屋走, 兩手fing fing咁, 好得意, 你係唔係6月1日試太子playgroup呀...., 係就到時見ar.....

係ar, 我有join 1/6 playgroup ar, 到時相認啦,我個仔要有人扶住先敢行,都係細謄仔.

大宅

my baby girl was born on 28 Feb. Also in Sheung Wan ar!

原文章由 trintrin 於 08-5-18 13:57 發表

哈哈, 净看相真係好难估我个係女女. 她到依家都係得几条毛 . 都係刚刚个星期先开始放手行. 依家出紧第13/14隻牙. 你住边区, 有无同其他初七B出来?? 我上环呢边仲有一个男 初七B.得閒出黎一齊 玩下. ...

男爵府

原文章由 Gayley 於 08-5-19 15:12 發表
my baby girl was born on 28 Feb. Also in Sheung Wan ar!

咁我地下次去公園可以約埋喔. 你通常同BB去邊度多?? 我個個星期都去永安遊下, BB自己行又開心.

別墅

我住屯門區,囝囝識行la!不過未識講嘢!剩係BB話!我都想喺屯門揾playgroup比佢上!

複式洋房

My little boy is born on 25.2.07, he loves to walk and chat, but lately, he has been sick all the time *n*.

Would like to sign him for the playgroup, any suggestion on the HK island?

大宅

hi~~
小b係23.3.07,join1.6.08 playgroup ah!!
小b走得好快but咩都未識講,就連mama同baba都唔識,有時講下dad&mon啦!好喳~~

大宅

我個囡係2月24日出世
宜家識行
行得都ok啦
不過只行公園商場唔行街囉
佢宜家1星期返2日playgroup
返完就

複式洋房

我囡23/2出生, 未夠1歲識行, 而家開始想學跑, 不過唔多識講野.
我住係屯門. 請問你B女返緊邊度既PG呀? 我打算1.5歲比佢上.

原文章由 malteselucky 於 08-5-20 11:45 發表
我個囡係2月24日出世
宜家識行
行得都ok啦
不過只行公園商場唔行街囉
佢宜家1星期返2日playgroup
返完就
Athena

首頁

尾頁

跳至