想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

我8、9年前想要BB,但在年多時間嘗試、曾經懷孕一次,但是小產了。尋找專科醫生幫忙,在年多不同方法的治療,曾經兩次懷孕,但最終都係小產,非常傷心失望且心理壓力極大。本想放棄,但最終試用中醫方法,經醫師半年多的調理和細心輔導,身體和精神都好了,心情放鬆下,在40歲過後仍能懷孕及順產,現在女兒已四歲,已上幼稚園,非常開心,希望與大家分享,不要輕言放棄,調理好身體,繼續努力,必定可以Bingo。

複式洋房

dear luckymomo,

好多謝您既分享, 聽到都好為您開心. 請問您睇邊個中醫呢?
其實有時真係好難放鬆心情, 無論自己, 家庭,朋友既壓力都好大 , 見到同自己同年齡既人都有晒, 家裡的亞媽又成日擔心,真好煩.

原文章由 luckymomo 於 08-5-22 22:46 發表
我8、9年前想要BB,但在年多時間嘗試、曾經懷孕一次,但是小產了。尋找專科醫生幫忙,在年多不同方法的治療,曾經兩次懷孕,但最終都係小產,非常傷心失望且心理壓力極大。本想放棄,但最終試用中醫方法,經醫師半年多的調理和細心輔 ...

子爵府

如你的中医是好的,可否俾资料我地????

大宅

原文章由 luckymomo 於 08-5-22 22:46 發表
我8、9年前想要BB,但在年多時間嘗試、曾經懷孕一次,但是小產了。尋找專科醫生幫忙,在年多不同方法的治療,曾經兩次懷孕,但最終都係小產,非常傷心失望且心理壓力極大。本想放棄,但最終試用中醫方法,經醫師半年多的調理和細心輔 ...

how old when you started trying?

you had 3 miscarriage before having a bb?

thanks for your advice and it really encourages us not
to give up.

i had 6 iui and 2 miscarriages. still take rest now.

洋房

已經私人訊息傳給你。
原文章由 gilgil39 於 08-5-22 22:58 發表
如你的中医是好的,可否俾资料我地????

大宅

can u pls pm you ec details to me? thanks

大宅

luckymomo :

can u pm me your ec details? thanks.

大宅

luckymomo,

hello, 你好, 看見你之post好似打了一支強心針咁。 因為自己已經係高齡產婦, 但試了6個月都未bingo, 好失望。 而我d friend話想有bb好快就有咗, 好似好順利咁一切在計劃之內。但自己就好似唔係好順利, 試咗好多嘢都未有, 好心灰又好心急………

見到你的post, 覺得中醫真係幫到, 可否pm你中醫之資料俾我, 謝謝.

大宅

hello. pls pm to me!

tks!

複式洋房

Thanks luckymomo 我今日去睇婦科,應該可以知結果掛,知道後才約中醫

[ 本文章最後由 wbb1214 於 08-5-27 13:29 編輯 ]

大宅

luckymomo,

我都係高齡,所以好想睇你既中醫,pm me please.

複式洋房

pm me also ar! thx a lot! i just miscarriage ar

大宅

luckymomo :

can u pm me your ec details? thanks.

大宅

Please pm to me also. Thanks.

複式洋房

我今年年底就到40,嘗試左4年都不成功,最近兩個月我近乎絕望,我差不多想放棄,亦開始想起領養小孩,但始終不甘心,luckmomo的分享,令我有點心癢癢,我也想知道ec的資料,麻煩您pm我。

複式洋房

我昨晚去完醫生睇報告,原來我有卵巢多'朗’証呀!

大宅

原文章由 wbb1214 於 08-5-28 08:31 發表
我昨晚去完醫生睇報告,原來我有卵巢多'朗’証呀!

hey wbb1214, 想問你點check出黎架? 照u/s定驗血?

複式洋房

Please PM to me.

Thanks!

複式洋房

luckymomo,

Pls would u PM 中醫資料 to me, thanks!!

複式洋房

驗血,不過陰超都見到,仲好高添呀
原文章由 Flyfive 於 08-5-28 08:35 發表

hey wbb1214, 想問你點check出黎架? 照u/s定驗血?

首頁

尾頁

跳至