自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

比個list人買野,雖然講方便先買,但比得個list,人地都好大壓力,人地去旅行比錢去玩唔係幫人買野,嘥哂時間,唉

kittychung122    發表於 15-2-26 14:56
JunJunJu    發表於 15-2-26 13:47

大宅

2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆:點解咁鍾意去旅行叫人買野?

一次都唔好幫

[img]http://i.imgur.com/2gI1uhm.gif[/img]

男爵府

回覆:廷廷媽 的帖子

一樣半樣就算,出埋list就免了

Dot0716    發表於 15-2-26 14:59
Lihoma    發表於 15-2-26 14:31
miucarcar    發表於 15-2-26 12:42
VIVIANNHUI    發表於 15-2-26 12:08
cherrie_q    發表於 15-2-25 22:57
BIGPAT    發表於 15-2-25 09:37
wcpcelia    發表於 15-2-25 08:42

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

LIST我又無,但係我都會叫人買野

但一定講好多次,比你睇下架咋,見到先買,唔好去幫我搵

lailaiha    發表於 15-2-25 09:36

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我會話經過買開記得就買,但的確係壓力,好似點都要幫手買D咁。
最怕就係大大件又重要死果D,幫你買完我自己點買嘢?
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

水晶宮

熱血金章

要搵就唔會,咁啱經過見到就買
好彩我身邊無乜呢啲人

大宅

我從來唔會專登幫人去買,就算順路都要睇下重唔重。我係為自己去旅行,除非我轉行做代購

Dot0716    發表於 15-2-26 15:00

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 廷廷媽 的帖子

我都好怕,順路經過會幫你買,但要特登幫你搵而無咗自己時間,no way!

大宅

好怕啲人得個牌子就叫人買…價錢、model, size, color, 地點咩都唔知…買咗仲要約交收…

有啲香港有不過貴少少果啲唔該自己買啦

子爵府

比個list都好誇張下。
除非成張list係護膚品可以係藥房一次搞掂啦

侯爵府

我都好少叫人買,怕煩到人,
通常知朋友都會去"心儀"舖頭血并,
自己又好想買先叫人睇睇。

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔重, 唔多都OK的...

男爵府

好多時朋友都會問我有冇野要幫手買 唔洗主動提出 我亦都會咁做 當然唔可以太大件太重啦

男爵府

點解呢度D jm 咁有禮教,而我身邊嗰D 就老奉咁!

禁止訪問

引用:比個list人買野,雖然講方便先買,但比得個

公爵府

hashtag影視迷勳章 趣教勳章 畀面勳章

廷廷媽 發表於 15-2-25 08:26
比個list人買野,雖然講方便先買,但比得個list,人地都好大壓力,人地去旅行比錢去玩唔係幫人買野,嘥哂時 ...
LIST。。。咁都好誇喎我通常係1件起2件止,仲要係細件野,有時人地問,若大件少少我都無叫人幫手,費事俾壓力同麻煩朋友

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章

瑪瑙宮

大廚勳章

引用:比個list人買野,雖然講方便先買,但比得個

原帖由 廷廷媽 於 15-02-25 發表
比個list人買野,雖然講方便先買,但比得個list,人地都好大壓力,人地去旅行比錢去玩唔係幫人買野,嘥哂時 ...
我一開始表明不外賣,不走水貨,因為已自己都好多野買。

試過有d無恥,你買開自己野有我想買個d順便,我當無聽過。返來都無提。手信我會送給大家食,但不會代購,好煩。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

環保接龍勳章

我都覺好討厭,

搞到我去旅行都唔想比人知,

去旅行期間都唔敢FB POST 相

如果幫佢買, 佢仲要計最低匯率..

OR 仲衰D 借D意唔比錢

首頁
12345...9

尾頁

跳至