自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有冇邊隻牌子耐用d,小一著

伯爵府

引用:有冇邊隻牌子耐用d,小一著

原帖由 michelle071180 於 15-03-06 發表

有冇邊隻牌子耐用d,小一著 ...
clarks but expensive

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

在街巿舖頭買, 平d, 個人都覺得d料ok的

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

zxzx 發表於 15-3-6 13:50
clarks but expensive
唔愛錫d野架,唔洗買咁貴

男爵府

引用:+本帖最後由+michelle071180+於+15-3-6+13:

原帖由 michelle071180 於 15-03-06 發表

有冇邊隻牌子耐用d,小一著 ...
Buster

男爵府

回覆 michelle071180 的帖子

阿仔用緊 FROG, 都OK ! 講真用到1年已賺左, 小朋友唔會小心著, 真係好粗用

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

Joancyf 發表於 15-3-6 16:44
回覆 michelle071180 的帖子

阿仔用緊 FROG, 都OK ! 講真用到1年已賺左, 小朋友唔會小心著, 真係好粗用
對平平地,小朋友好快大下年又買,我仔真係好愛踢野著了一年冇爛
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

michelle071180 發表於 15-3-6 14:34
唔愛錫d野架,唔洗買咁貴
同意
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

子爵府

回覆:小學 ~ 黑皮鞋

唔洗買太貴,小朋友的腳好快大,你預一年一對

水晶宮

tracy0927 發表於 15-3-6 17:17
唔洗買太貴,小朋友的腳好快大,你預一年一對
呢對半年咋

大宅

回覆:小學 ~ 黑皮鞋

King health

水晶宮

ballmui 發表於 15-3-6 22:59
King health
佢爛果對就係呢個牌子,對鞋甩晒皮/鞋底行到蝕晒見底咁滯

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我求其係商場鞋舖買咋...

小朋友腳大得快又著得粗...
黑白鞋...一個學年一對係基本...
我仔好多時一個學年買2對
頂指,穿底...唔買唔得

水晶宮

月希 發表於 15-3-6 23:14
我求其係商場鞋舖買咋...

小朋友腳大得快又著得粗...

大宅

回覆:michelle071180 的帖子

Pediped 和Clark 都好襟,一年好粗著都無問題,但就較貴。

Bluster 和Frog都試過,幾個月就爛了,結果一年要買2對。條數圍起相差不遠

子爵府

好媽媽勳章

引用:Pediped 和Clark 都好襟,一年好粗著都無問

原帖由 pooh_tigger 於 15-03-07 發表
Pediped 和Clark 都好襟,一年好粗著都無問題,但就較貴。

Bluster 和Frog都試過,幾個月就爛了,結果一年 ...
亞仔開學到宜家已經買左3對黑鞋2對白波鞋,都係爛左或頂腳要換,半個學期換鞋都用左千幾蚊

水晶宮

力神 發表於 15-3-7 08:51
亞仔開學到宜家已經買左3對黑鞋2對白波鞋,都係爛左或頂腳要換,半個學期換鞋都用左千幾蚊

...
咁犀利

別墅

回覆:michelle071180 的帖子

又讀書開始都係買Dr. kong, 原來仲有咁多選擇 咁Dr .kong 貴唔貴?$3xx

水晶宮

CYM2 發表於 15-3-7 09:58
又讀書開始都係買Dr. kong, 原來仲有咁多選擇 咁Dr .kong 貴唔貴?$3xx

...
我唔會買佢囉

大宅

回覆 Joancyf 的帖子

Frog 已無出已轉Buster好耐
想領養四歲以下白北京仔/白馬耳他 茶杯仔

首頁

尾頁

跳至