美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

見好多jm都話join左係減到所以想試下, 但工作關係只能選擇旺角區, 有冇係旺角成功減磅嘅jm可以推介一下營養師比我呀? 我想減20-22磅左右

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:跑步機 的帖子

我join沙田!顧問係根據你比嘅合適約見時間再推薦營養師跟你。我諗如果你肯配合營養師意見,其實任何一個師都可以幫你減!我唔係幾相信邊個師勁可以減幾多,最勁應該係自己,只有自己肯付出先會減倒!

momo007    發表於 15-4-5 08:15
koko2000    發表於 15-4-5 00:11

子爵府

我都覺得唔關邊個營養師事,只不過可能人夾人,佢叫你做的你聽唔聽咁啦。佢俾指示叫你點食點食,都要你肯跟先見效的。

大宅

引用:我join沙田!顧問係根據你比嘅合適約見時間

原帖由 ck816 於 15-04-04 發表
我join沙田!顧問係根據你比嘅合適約見時間再推薦營養師跟你。我諗如果你肯配合營養師意見,其實任何一個師 ...
我收工時間唔穩定,如果出去食的話會唔會好多野唔食得呀?

別墅

引用:我join沙田!顧問係根據你比嘅合適約見時間

原帖由 ck816 於 15-04-04 發表
我join沙田!顧問係根據你比嘅合適約見時間再推薦營養師跟你。我諗如果你肯配合營養師意見,其實任何一個師 ...
我都想去沙田減 ! 但我又怕做運動 !
如果只跟食 , 有用嗎?

子爵府

2023年兔年勳章

回覆:想join米施洛減肥

我參加過,唔好諗唔做運動只靠食。
營養師會教你點食(都係多菜少肉), 有d餸包,同埋叫你做運動。
我最初要一星期做5日帶氧運動。

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:跑步機 的帖子

佢有本書仔會話你知最好食咩同唔好食咩,另外佢center會有資料比你睇有咩零食可以食,仲有其他有營資料參考。我第一日跟都覺得好難,又覺得唔飽,但今日睇住本書仔揀啲飽肚食物就易好多!上年我只靠自己運動但冇戒口係唔會肥但最終只輕得兩三磅。所以今年趁未到夏天想快啲減,夏天衫太薄,遮唔倒身型

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:potatoeschips 的帖子

冇用,一定要飲食配合運動先最有效!就算節食減倒,身型都唔靚,要運動埋先可以修埋身型!減完皮鬆鬆幾恐怖架

別墅

引用:冇用,一定要飲食配合運動先最有效!就算節

原帖由 ck816 於 15-04-05 發表
冇用,一定要飲食配合運動先最有效!就算節食減倒,身型都唔靚,要運動埋先可以修埋身型!減完皮鬆鬆幾恐怖 ...
明白! thanks

男爵府

之前自己做運動,加自以為是的節食,3個月一磅都減不到。

最後試米記,join 2個月加1.5月維持期,減左16磅,脂肪減6%。

完左跟佢維持期食法,再輕多2至3磅。

現無跟食法,係keep住一星期4日急行40分鐘,一路就keep到現在。
由keep期到現在,我已完左4個月。只是用響佢度學左個套,一重左就自己
減番,脂肪率都一路keep得好好。

現自己都覺得身型好滿意,好fit好靚

男爵府

2024年龍年勳章

引用:之前自己做運動,加自以為是的節食,3個月

原帖由 momo007 於 15-04-05 發表

最後試米記,join 2個月加1.5月維持期,減左16磅 ...
嘩,好鼓勵我!我都係2+1.5,希望可以同你一樣咁好成績!本來都懶運動,但唔運動啲腰位,pat位線條係冇咗應有弧度,仲有拜拜肉同個胸都會the

希望3.5個月可以減到接近20磅,咁仲有時間著吓靚啲嘅夏天衫褲

大宅

引用:之前自己做運動,加自以為是的節食,3個月

最後試米記,join 2個月加1.5月維持期,減左16磅 ...
你好犀利減咁多磅幾錢呀?

男爵府

跑步機 發表於 15-4-5 10:04
你好犀利減咁多磅幾錢呀?
我75折,折後6000元
我年紀大新陳慢,和之前自己減不到,所以我是聽話的學生。
最緊要是聽話加恒心。

呢6000元我覺得好抵比,因為係可以學左一d自己不會識和不會試的經驗。

男爵府

ck816 發表於 15-4-5 08:47
嘩,好鼓勵我!我都係2+1.5,希望可以同你一樣咁好成績!本來都懶運動,但唔運動啲腰位,pat位線條係冇咗應 ...
好認同運動的線條係不同你齋不食野個種瘦法。
我年紀大都得,你應該更得!

男爵府

2024年龍年勳章

引用:Quote:跑步機+發表於+15-4-5+10:04+你好犀

最緊要是聽話加恒心。
你2+1.5都要六千咁我都係貴少少,差幾百!我仲以為比貴好多喺度呻唔早啲join!而家相差唔遠,心情舒暢!

男爵府

ck816 發表於 15-4-5 11:52
你2+1.5都要六千咁我都係貴少少,差幾百!我仲以為比貴好多喺度呻唔早啲join!而家相差唔遠,心情舒暢!

...

現在係減肥旺季,所以貴dd都可以接受
呢度比多幾百事少,買過晒d外同內衣先仲甘呀!
我現著衫好睇晒,忍不住買買買,洗左好多錢呀

男爵府

回覆:想join米施洛減肥

Join la,自己減我瘦唔到!join左由131.5--100!望落健康同瘦,不過要努力運動

穎穎係2006年3月5日入侵咗屋企喇! :-)

男爵府

回覆 跑步機 的帖子

我幾年前見朋友減,食得好清下喎,奶茶咖啡呢d最好走糖走奶,花奶,練奶最肥,菜又係白灼,朋友話心靈上覺得自己好慘咁,冇人生樂趣。

男爵府

紅曰媽媽 發表於 15-4-6 23:07
回覆 跑步機 的帖子

我幾年前見朋友減,食得好清下喎,奶茶咖啡呢d最好走糖走奶,花奶,練奶最肥,菜又係 ...
係減緊時先要特別注意烹調,但個時我晚餐通常自己整,少油鹽糖姐,但可以用其他天然香料做菜,一樣可以好味架。
到減完好像我現在,我已經食番正常咁,當然不是叫你日日大吃大喝啦!

即使我減肥期間,我依然可以每日午餐食茶餐廳,其間仲去左2轉外遊,減緊時又食自助餐,又飲茶,
只要你同營養師講你幾時有咩節日預備食邊類餐,佢就會編排個日食法,一d都不辛苦,只要你識選擇食物。

大宅

引用:Quote:跑步機 發表於 15-4-5 10:04 你好犀

最緊要是聽話加恒心。
宜家仲有75折嗎?

首頁

尾頁

跳至