親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

啱啱結束首爾5天行程,出發前在各大討論區做資料搜集,多謝好多熱心人事解答,所以我都要回饋一下分享今次首爾包車,司機係台灣人,講國語,唔識聽廣東話,自己經營,唔係咩大公司,因為曾有網友介紹類似公司大規模嘅,一定唔可以俾你揀,冇得指定要邊個司機,所以好多時都安排唔到網友們真正介紹的那個,服務當然亦好參差
今次旅程只包1日車,20萬won包10個鐘 (其他門票係自己另外買,我冇預訂,去到先買,因為怕天氣唔好預訂門票又冇得取消就麻煩)
我11:00am先出發,因為唔想咁早太辛苦
行程:Rail Park > 法國村 > 食春村炒雞 > 玩鋼索直飛往南怡島(感覺好爽,勁好玩) > 南怡島 > 尾站車我哋去\"沙灘上珍珠\"晚餐,落車前先俾車錢,之後就結束!
台灣司機人好好,我哋上車休息瞓覺又唔會打擾,佢會睇情況應講先講(自問好怕雞啄唔斷嘅司機)又唔貪心,問佢食咩請佢食都唔要,當然我都照買埋佢果份啦

Charlotte_mom  版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝  發表於 15-9-12 18:54

子爵府

引用:啱啱結束首爾5天行程,出發前在各大討論區

原帖由 summerbabe 於 15-04-06 發表
啱啱結束首爾5天行程,出發前在各大討論區做資料搜集,多謝好多熱心人事解答,所以我都要回饋一下 ...
可以pm司機聯絡方法比我嗎?

子爵府

啱啱結束首爾5天行程,出發前在各大討論區做資料搜集,多謝好多熱心人事解答,所以我都要回饋一下 ...
may i have the driver contact?

複式洋房

可以pm司機聯絡方法比我嗎?THX

大宅

回覆 summerbabe 的帖子

可以pm司機聯絡方法比我嗎?
THX
MLAU

複式洋房

回覆:summerbabe 的帖子

可否pm我司機聯絡方法,我帶小朋友想方便些,明天就岀發了,thanks

大宅

回覆:首爾很好的包車經驗

可以pm司機聯絡方法比我嗎? 謝謝

複式洋房

請pm 司機的聯絡資料我!Thanks!

大宅

忘記同大家講,今個旅程只係預早在網上訂愛寶樂園Everland的門票,因為佢哋可以在出發前提早一天免費取消,價錢仲好抵添,有打算去嘅JM可以參考一下以下條Link,有詳細講解
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14226870

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:忘記同大家講,今個旅程只係預早在網上訂愛

原帖由 summerbabe 於 15-04-07 發表
忘記同大家講,今個旅程只係預早在網上訂愛寶樂園Everland的門票,因為佢哋可以在出發前提早一天免費取消, ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問可以多介紹下春村炒雞同沙灘上的珍珠嗎?
謝謝

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:請問可以多介紹下春村炒雞同沙灘上的珍珠嗎

原帖由 chickenwing2006 於 15-04-07 發表
請問可以多介紹下春村炒雞同沙灘上的珍珠嗎?
謝謝
沙灘的珍珠我有食,因3人食唔到咁多,所以只叫佐蒸貝餐,係新論峴站行去唔太遠,走時去返新論峴站搭地鐵,有express 搭可以好快去到合井站轉2號線返弘大。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

複式洋房

回覆:summerbabe 的帖子

可以pm 司機號碼給我?

大宅

Can I have the car contact too? Thanks!

6w6d: 0.9cm
11w2d: 4.5cm
16w: 9cm

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+chickenwing2006+於+15-04-07

原帖由 yuyu.c 於 15-04-07 發表
沙灘的珍珠我有食,因3人食唔到咁多,所以只叫佐蒸貝餐,係新論峴站行去唔太遠,走時去返新論峴站搭地鐵, ...
Thank u thank u

我去吃了 loco loco

瑪瑙宮

好媽媽勳章

幾好味

fionaleung43    發表於 15-4-15 23:11

大宅

我想要司機資料, 麻煩pm我, 謝謝!!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:幾好味+ +

原帖由 chickenwing2006 於 15-04-08 發表
幾好味

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章

請問可唔可以pm司機資料俾我?謝謝。

首頁
12345...7

尾頁

跳至