親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想book大阪東橫inn, 見做會員有折扣及可優先預約,所以上佢網頁想做會員,不過就話要申請信用卡先,唔知有冇搞錯了,有冇jm教下,點先可以做會員?但又唔想申請信用卡。謝謝

水晶宮

回覆:東橫inn,點做會員?

去到checkin時即比錢入會,便即有會員優惠。

伯爵府

我之前問過人,話網上冇得入會喎,要去到先得。

大宅

回覆 bluesky1314 的帖子

可搵已是會員的朋友代訂, 去到即時做會員.

子爵府

引用:回覆 bluesky1314 的帖子可搵已是會員的朋

原帖由 fionayeung 於 15-04-06 發表
回覆 bluesky1314 的帖子

可搵已是會員的朋友代訂, 去到即時做會員.
No.用自己名訂。去到申請做會員。即享優惠.

子爵府

引用:Quote:原帖由 fionayeung 於 15-04-06 發表

原帖由 cheerbearbear 於 15-04-06 發表
No.用自己名訂。去到申請做會員。即享優惠.
一定要用自己名訂。

珍珠宮

cheerbearbear 發表於 15-4-6 19:52
一定要用自己名訂。
一定要用自己名訂? 我第一次住, 係我妹幫我訂喎.PS 我去到先至做會員.

複式洋房

回覆:東橫inn,點做會員?

請問是否不能享用早book人?

子爵府

引用:Quote:cheerbearbear 發表於 15-4-6 19:52

原帖由 MissMaMa 於 15-04-06 發表
一定要用自己名訂? 我第一次住, 係我妹幫我訂喎.PS 我去到先至做會員.
用佢個証訂,但住客名用你個名。而去到要做會員。否則,原價。

複式洋房

回覆:cheerbearbear 的帖子

請問有什麼折扣?

複式洋房

回覆:cheerbearbear 的帖子

請問是否會員才可優先book房?

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:想book大阪東橫inn, 見做會員有折扣及可優

原帖由 bluesky1314 於 15-04-06 發表
想book大阪東橫inn, 見做會員有折扣及可優先預約,所以上佢網頁想做會員,不過就話要申請信用卡先,唔知有 ...
要做會員先可優先訂房,同埋會員要去到先可即時申請。

我剛去完大阪,我住APA,感覺好過東橫inn,價錢差唔多,仲可以一早係Jalan到book房,去到check in 佢都會俾會員2卡你,整體感覺唔錯!

大宅

APA 難波?

大宅

回覆 MissMaMa 的帖子

我意思係, 朋友可用會員身份早6個月代book, 當然要用樓主名來book到時再入會.

複式洋房

引用:Quote:原帖由 bluesky1314 於 15-04-06 發

原帖由 lily_liu817 於 15-04-07 發表

我剛去完大阪,我住APA,感覺好過東橫inn,價錢差唔多 ...
APA全名是什麼?在神戶有沒有?謝謝回覆。

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:APA 難波

原帖由 moniquechoy 於 15-04-07 發表
APA 難波?
APA 都有好多間,我住APA HOTEL難波心齋橋果間

水晶宮

引用:Quote:原帖由 lily_liu817 於 15-04-07 發

原帖由 bluesky1314 於 15-04-07 發表
APA HOTEL , 唔肯定神戶有無,但你可以睇睇!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+bluesky1314+於+15-04-06+發

原帖由 lily_liu817 於 15-04-07 發表

我剛去完大阪,我住APA,感覺好過東橫inn,價錢差唔多 ...
我住過阿帞

又開左幾間新

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+lily_liu817+於+15-04-07+發

原帖由 bluesky1314 於 15-04-07 發表
網站有分店資料

大宅

アパホテル なんば心斎橋 (APA Hotel Namba-Shinsaibashi)

首頁

尾頁

跳至