論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

8掛問你地請的oversea有無in過?
定齋睇cv就算?
如果有in,黎到係米2個樣?還是都ok?

伯爵府

kinki621 發表於 15-5-20 23:32
定齋睇cv就算?
無in 過,1個貨不對辩,好唔ok,
另1個似俾人賣猪仔,ok,
d cv 寫d野唔好盡信。

伯爵府

回覆:kinki621 的帖子

視像 in 的

大宅

回覆:你地請oversea有無in過架?

冇得自己直接in, 只提供agent in佢時的視像

大宅

in 乜鬼,你問乜佢都話ok, i will follow madam. 我in 左,等緊,祝我好運

珍珠宮

引用:8掛問你地請的oversea有無in過?定齋睇cv就

原帖由 kinki621 於 15-05-20 發表
定齋睇cv就算?
in左包你掉頭走,agent先冇咁蠢

珍珠宮

引用:8掛問你地請的oversea有無in過?定齋睇cv就

原帖由 kinki621 於 15-05-20 發表
定齋睇cv就算?
未講完,in左你會發現跟本同佢溝通唔到如果係海外印

agent明知係咁,點會比你in? 好多都冇得in

黎到等你了解佢,唔得就炒,錢係你side, agent又有生意,財到光棍手

大宅

引用:Quote:原帖由+kinki621+於+15-05-20+發表8

原帖由 小mama 於 15-05-21 發表
未講完,in左你會發現跟本同佢溝通唔到如果係海外印

agent明知係咁,點會比你in? 好多都冇得in
我今次反而有skype interview,個agent又冇嘢喎,都任我傾。個姐姐喺馬拉做過兩年,我check埋佢passport,佢又好老實講唔識煮飯,但煎蛋果d ok,lol,希望今次ok,我都冇乜期望,預咗炒先祝我好運

大宅

我知係視象in...
大家有無視象in過菲?

子爵府

冇in呀,睇完cv & video後, 淨係叫agent個translator透過電話問咗幾條問題,就決定了

伯爵府

引用:冇得自己直接in, 只提供agent in佢時的視像

原帖由 SS0512 於 15-05-21 發表
冇得自己直接in, 只提供agent in佢時的視像
一樣

複式洋房

引用:Quote:原帖由 SS0512 於 15-05-21 發表冇得

原帖由 pandaforever 於 15-05-21 發表
一樣
一樣x2

大宅

回覆:FBB1234 的帖子

有跟菲視像,agent 仲話可以俾姐姐號碼我哋自己傾,不過我們最後上agent 公司傾, agent 問一啲基本嘢,再交俾我哋自己問

大宅

引用:Quote:原帖由 kinki621 於 15-05-20 發表8

原帖由 小mama 於 15-05-21 發表
in左包你掉頭走,agent先冇咁蠢
但係agent有叫我in,in左個菲菲

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小mama 於 15-05-21 發表in左

原帖由 kinki621 於 15-05-21 發表
但係agent有叫我in,in左個菲菲
咁你好彩,有老實既agent

但我冇,我又蠢上佢當,黎左件好野

珍珠宮

引用:有跟菲視像,agent 仲話可以俾姐姐號碼我哋

原帖由 hobby 於 15-05-21 發表
有跟菲視像,agent 仲話可以俾姐姐號碼我哋自己傾,不過我們最後上agent 公司傾, agent 問一啲基本嘢,再 ...
你agent好好wor

男爵府

無in,淨係見cv, 但agent朋友用開話ok就信佢囉,自己search到佢Facebook, 無乜嘢睇得家庭相,都順眼,好唔好都係撞彩

禁止訪問

大宅

引用:有跟菲視像,agent 仲話可以俾姐姐號碼我哋

原帖由 hobby 於 15-05-21 發表
有跟菲視像,agent 仲話可以俾姐姐號碼我哋自己傾,不過我們最後上agent 公司傾, agent 問一啲基本嘢,再 ...
Goodgood!
我agent係叫我skype,之後話俾電話我
但我in完skype算啦,無打俾佢問

男爵府

有IN, 不過只係電話INTERVIEW, 好多睇CV的幾好, 但到你同佢傾會覺得有問題, 如果真係只靠CV就CONFIRM真係死得

E.G. 有個CV SHOW樣樣都OK, 不過打電話時對答勁串, 問佢之前果份HOUSEKEEPER JOB DUTIES, 佢話I DO WHAT HOUSEKEEPER NEED TO DO! 唔該哂! 問佢通常幾點起身, 佢話AS EARLY AS I CAN! 頂

E.G. 有個問佢野完全聽唔明只係YES MUM YES MUM OR DEAD AIR

最後IN左呢個最正常最MAKE SENSE, 亦都有禮貌, 岩岩上星期6簽約了. 祝我好運

首頁

尾頁

跳至