自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

仔三歳話想學跳舞,最初擔心佢半途而廢於是揀左間可以逐個月俾學費而且價$平d的跳。學左幾個月,仔仔依然話好鐘意好開心,於是打算轉SXM跳,係屋企樓下,方便好多。報左個試堂,跳完好surprised.

首先個老師一出來話同我傾兩句,但全程咀喵喵。第一句問我小朋友係咪係第二度跳緊,我話係呀(我仔跳緊時自爆係另一到學緊),之後佢繼續咀喵喵話:嗱,我唔知佢係晤習慣慣新環境定佢唔鐘意我地呢度,老實,佢頭先上堂唔係太專心,有d佢冇興趣嘅野佢係唔投入嘅,講真,學跳舞到到差唔多,睇下你想點

聽完其實好無癮,其實三歲小朋友學跳舞我唔expect 學到d乜,主要旭下fing下鍛鍊大肌肉,個老師好似唔歡迎我小朋友咁。個刻好hard feeling

大宅

回覆:SXM試堂一肚氣

可分享下係邊間分校嗎

侯爵府

這個老師看來無乜愛心.....

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:apple_love 的帖子

搵番負責人反映吓果位老師嘅態度

nieualma    發表於 15-6-18 16:16

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可能個別老師的態度問題

複式洋房

邊間分校?

男爵府

SDX出晒名向錢看…………

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 笑得好勳章 美好大世界2017勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

我以為老師會贊佢叻叻Tim,話曬係學過下咁啦,3歲仔想佢點專心?

男爵府

引用:搵番負責人反映吓果位老師嘅態度 +

原帖由 tsung 於 15-06-18 發表
搵番負責人反映吓果位老師嘅態度
其實我最surprised 佢地好似唔想收我仔咁,其實第一堂試跳唔太投入唔係好過份姐,係咪我要求低

tsung    發表於 15-6-18 15:47

伯爵府

想生BB熱投

回覆:apple_love 的帖子

唔好咁快投訴人,老師都係人,唔通唔怕你投訴咩,但事出有因,因下仔仔做過乜先?

I am Agent P

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乜咁架

男爵府

引用:唔好咁快投訴人,老師都係人,唔通唔怕你投

原帖由 hedhed 於 15-06-18 發表
唔好咁快投訴人,老師都係人,唔通唔怕你投訴咩,但事出有因,因下仔仔做過乜先?

...
我見佢個咀臉咁衰(sorry 比較直接),都好奇我仔係咪搞事,個老師話佢無,有d環節佢好喜歡,佢都會笑,但有d佢冇興趣的,就唔投入囉

男爵府

引用:可分享下係邊間分校嗎

原帖由 sunshinemama 於 15-06-18 發表
可分享下係邊間分校嗎
麗港城

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

係個導師問題, 要向公司講番。

tsung    發表於 15-6-18 15:55
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

伯爵府

想生BB熱投

引用:Quote:原帖由+hedhed+於+15-06-18+發表唔好

原帖由 apple_love 於 15-06-18 發表
我見佢個咀臉咁衰(sorry 比較直接),都好奇我仔係咪搞事,個老師話佢無,有d環節佢好喜歡,佢都會笑,但 ...
其實我跟佢地集團間小公主學過,我覺得啲老師好似唔太夠教小朋友嘅經驗,反宜我去社區中心學,果啲老師仲pro

I am Agent P

男爵府

引用:Quote:原帖由+apple_love+於+15-06-18+發表

原帖由 hedhed 於 15-06-18 發表
其實我跟佢地集團間小公主學過,我覺得啲老師好似唔太夠教小朋友嘅經驗,反宜我去社區中心學,果啲老師仲pr ...
乜佢地同小公主同一集團?

男爵府

我又分享下我所見所聞……幾年前陪我一個朋友去等佢囡囡係青衣某分校學跳舞……呢位朋友係d大地主太太,嗰度d話事人居然話我地要留住你地d有錢太太架,d窮人家長都唔想佢地阻住晒黎學要……我朋友雖然有錢都覺得呢間學校狗眼看人低

milktealai    發表於 15-6-19 12:44

大宅

呀女以前學過幾個月,但導師經驗耐性的確真一般

男爵府

引用:係個導師問題, 要向公司講番。

原帖由 Jolin_Yuen 於 15-06-18 發表
係個導師問題, 要向公司講番。
好冇愛心説話喎!

男爵府

引用:我又分享下我所見所聞……幾年前陪我一個朋

原帖由 callymum 於 15-06-18 發表
我又分享下我所見所聞……幾年前陪我一個朋友去等佢囡囡係青衣某分校學跳舞……呢位朋友係d大地主太太,嗰 ...
我感覺佢唔care我報唔報,唔憂冇學生的態度

首頁

尾頁

跳至