夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我c6有位男同事下稱A生 明年年頭就要結婚了 舊年已經同女同事A曖昧不清左好耐一段時間 女A知道對方有女朋友同埋有打算結婚的 糾纏左一輪 女A搭上同公司已婚男B(就係我c6)之後就唔得閒理A生 依家女A已經沒同我c6搞埋了因為搭上了同事男C 至於男A知唔知女A同我c6的事我就唔知了 因為條女保密功夫出名一流 最近因為c6同事吃飯見到A生 回家後A生add左我fb 我同c6講左accept之後就沒理會 之後陪c6踢波 知道A生同同公司女同事B兩個單獨去台灣旅行 當時我已經唔知比咩反應 ...女B重要fb post好多相 不過未去到夠膽post A生出來 當時我心裡面好唔舒服 以前c6份工d同事都好單純 而他轉左這份工之後係我大肚時同女A搞埋一齊 加上他d男女同事道德標準真心偏低... 唉 明明他地都3x歲人了 點解底線都可以咁低? 但求就手?
凡事阿b為重 !人奶妈加油!

大宅

我亦同c6講明 以後唔想見到A生 A女 B女 費時我到時黑面 大家沒癮

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:社會風氣?!

好亂,間公司都好有問題,既然原諒佢,有無要求佢辭職?

複式洋房

我覺得你c6間公司特別亂不過同意其實真係好多人都係咁,我c6之前同女仔we chat ,仲要話而家個個都係咁架啦好似冇問題咁,唯有思想教育下佢,即係調返轉問佢c9咁做得唔得囉!

大宅

引用:話說我c6有位男同事下稱A生 明年年頭就要結

原帖由 xihuan317 於 15-06-20 發表
話說我c6有位男同事下稱A生 明年年頭就要結婚了 舊年已經同女同事A曖昧不清左好耐一段時間 女A知道對方有女 ...
嘩………你C6果間咩公司來架,甘混亂既。
你C6唔攪哩個都攪第二個啦,就甘聽。
不如叫C6轉工好過啦。

大宅

返工唔係為工作,係為亂搞關係?咩行業?

男爵府

話說我c6有位男同事下稱A生 明年年頭就要結婚了 舊年已經同女同事A曖昧不清左好耐一段時間 女A知道對方有女 ...
集體響度食,響度痾…

大宅

回覆 karryy 的帖子

銷售 仲要係高級奢侈品

大宅

ccyin 發表於 15-6-20 23:29
好亂,間公司都好有問題,既然原諒佢,有無要求佢辭職?
沒 因為之前我係ftm 阿b又剛剛出世 全家等他開飯 雖然他有提過 不過係我立場來講只係換個找吃地點 他本身係好單純乖仔的一個人 連他自己都唸唔到會做d咁概事 以前我一路以為只要管好自己 就唔會比環境影響 不過事實證明自己太天真 他已經破壞我地之間的信任 如今他再三發誓唔會再有下次 同埋一開始以為女A係善良單純的女仔 唔知她咁混亂 但一齊對我來講聽住先 講真係唔知定係唔想知 鍾意果時對方係雞都唔介意啦係咪 他明知女A之前搞同性戀 又同唔同男同事整日係公司打打鬧鬧 依家先來看清?同我講就手 方便 所以先一時糊塗?咁係咪遇到個好d 就可以理所當然拋妻離子了?

大宅

hello_kristy 發表於 15-6-21 05:07
集體響度食,響度痾…
都係嘎 仲有個男同事都係衰男女關係比老婆發現 然後自己主動調去其他冷門分店 同他搞埋個女同事之後因為操守問題比公司辭退左 個男同事之前同c6都幾fd 又係果d看樣看唔出會做d咁概事概人 而且公司唔多人知件事

大宅

wai_1981 發表於 15-6-21 01:09
不如叫C6轉工好過啦。:nothi ...
所以我覺得奇怪 係咪依家d社會風氣係比較隨便?對於我來講 他轉唔轉公司都好 身邊的人真的很重要 男女關係根本看得好開 如果唔係因為我有bb d人可能總會覺得男未婚女未嫁 撬牆腳都沒問題添!所以每次看到d人話出軌係老婆的問題 火都回來 全部推卸責任 就算有問題公平d講 應該係三個人的問題!做第三者都唔覺得有問題的社會 搞到依家好多人道德觀扭曲左 好多唔合理的野好理所當然.... 我依家出返來做野 都已經有同事拿出軌開玩笑 亦見到好多男女到處搞曖昧 收兵 我真係覺得係自己老土 思想沒辦法跟得上了

大宅

wai_1981 發表於 15-6-21 01:09
不如叫C6轉工好過啦。:nothi ...
最近情緒好低落 覺得如果唔係當初自己同c6結婚 依家他太太可能已經唔係我了 我亦同他講得好清楚 就算係結婚了 如果當初我沒bb 他已經一早同我離婚了 (當時我未知他有第三者時候 坐月時他已經話要比整付身家我 同我離婚)到今時今日他對女A已經變到係厭惡反感 令我覺得整件事根本好可怕 鍾意時可以要生要死 唔鍾意了 他地雙方可以視對方為垃圾 你有你精彩 我有我快活...我仲要蠢到以為他地真愛 唸住放手 搞左半日只係拿我當激情燃助劑 我放手了 條女覺得沒癮又搞第二個 我似係玩具多d....

男爵府

你個個都好啲,搭咗第二個放生你c6,我ex c6個件雜交雞,搭咗第二件仲夾住c6,個c6仲白痴到唔知,我同佢啲fd都知佢隻雞有第二件,但唔會同佢講,ex c6當年話同雜交雞“true笠”喎,咪由佢。true爆佢,連佢啲朋友都話佢 on 9

複式洋房

真係好多冇腦賤男+雜雞,雜雞周圍收兵攞jetso,腦殘果啲又以為搵返初戀感覺,on 99

大宅

plato223 發表於 15-6-21 07:13
你個個都好啲,搭咗第二個放生你c6,我ex c6個件雜交雞,搭咗第二件仲夾住c6,個c6仲白痴到唔知,我同佢啲fd ...
沒辦法 她同公司搭第二個我c6沒可能唔知 不過她都算勁 同男C搭上都瞞左兩三個月先比人發現 男C仲要到依家唔知她之前同A同我c6有路 勁! 你ex c6咁鍾意戴綠帽咪由他戴飽餐

水晶宮

什麼公司?咁得閑攪男女關係
自由太多會令世人失去平衡

大宅

mickeywinnie3 發表於 15-6-21 08:45
奢侈品銷售 各有各跑數 大把時間同精力

男爵府

引用:什麼公司?咁得閑攪男女關係

原帖由 mickeywinnie3 於 15-06-21 發表
隻雜交雞專吼公務員,之前係政府外判地盤做site clerk,攪親都係公務員幫辦級,都攪過幾件,隻雞30頭 但有個囡14歲,揾親公務員都係諗住上岸.需然攪我c6,見咁多年都上唔到岸,幾個月前又係office搭上另一件,瞞住我ex c6兩邊攪

大宅

回覆:xihuan317 的帖子

寫到好亂,睇唔明

男爵府

引用:真係好多冇腦賤男+雜雞,雜雞周圍收兵攞jet

原帖由 Dragonboatday 於 15-06-21 發表
真係好多冇腦賤男+雜雞,雜雞周圍收兵攞jetso,腦殘果啲又以為搵返初戀感覺,on 99

...
講中哂

首頁

尾頁

跳至