自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

想電髮,但好怕電後老態、c9同成熟咗,想電後似日本女仔自己夾或set出來嗰隻natural wave,不需查任可嘢的,好自然的曲,知否是那種電髮?那間salon做好些?有乜推介?

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:邊隻電髮似日本妹set頭自然卷曲而不c9成熟的,那間做好

其實果種空氣感鬈曲係夾出尼

電到 洗兩洗都keep唔到1個月

所以日本妹好勤力 日日夾架

LamSiuB    發表於 15-7-13 16:42

珍珠宮

但如果電咗,我自己又有amika髮夾,加上我頭髮好粗硬,咁夾起嚟都不用太多時間掛!

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:但如果電咗,我自己又有amika髮夾,加上我

原帖由 sabun 於 15-07-13 發表
但如果電咗,我自己又有amika髮夾,加上我頭髮好粗硬,咁夾起嚟都不用太多時間掛! ...
早2日行過試左幾分鐘後,已經忍唔住手買左而家set頭又快又容易。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:邊隻電髮似日本妹set頭自然卷曲而不c9成熟的,那間做好

日本女仔係好多自己夾架,佢地連出街有帶支細的卷棒

男爵府

我諗好難,就算電髮,每人髮質5同,頭髮粗幼,有人好上電,有人5上電,就算我電左個好滿意既靚髮,介紹俾你結果都會5同的。
同埋雜誌上的多數都是夾出來。

珍珠宮

咁即喺唔好電,自己set仲好!因電都好貴吓!

tsung    發表於 15-7-13 15:34

珍珠宮

any recommend?

子爵府

果啲係夾出來

証明要靚唔可以懶

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

引用:其實果種空氣感鬈曲係夾出尼電到 洗兩洗

原帖由 momoakira 於 15-07-13 發表
其實果種空氣感鬈曲係夾出尼

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我剛電左,用姿生堂電的,很不錯。

Pizza_Hut    發表於 15-7-29 13:44

伯爵府

c.vieri 發表於 15-7-13 14:00
早2日行過試左幾分鐘後,已經忍唔住手買左而家set頭又快又容易。
夾曲點夾架?我依家淨係夾髮尾內彎,夾完冇耐就散,sale 幫我夾都hold 得唔耐,佢話我髮質太軟。夾曲係唔係keep得耐d架

大宅

上年電, 陶瓷電髮, 電埋頭頂

到而家修剪過一次髮尾都仲捲

髮型師話我本身頭髮夠粗所以容易HANDLE

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:想電髮,但好怕電後老態、c9同成熟咗,想電

原帖由 sabun 於 15-07-13 發表
想電髮,但好怕電後老態、c9同成熟咗,想電後似日本女仔自己夾或set出來嗰隻natural wave,不需查任可嘢的, ...
我就係電D自然曲,因為頭髮多,所以叫keep 得兩、三個月左右,都要三千幾一次!半年內一定要全頭再電!

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 sabun 於 15-07-13 發表想電

原帖由 Anpanmama 於 15-07-29 發表
我就係電D自然曲,因為頭髮多,所以叫keep 得兩、三個月左右,都要三千幾一次!半年內一定要全頭再電!
:qu ...
巧貴

Anpanmama    發表於 15-7-29 13:33
總有離別的時候

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

引用:Quote:c.vieri 發表於 15-7-13 14:00 早2日

原帖由 ivyko 於 15-07-29 發表
夾曲點夾架?我依家淨係夾髮尾內彎,夾完冇耐就散,sale 幫我夾都hold 得唔耐,佢話我髮質太軟。夾曲係唔係keep ...
我都只係夾髮尾內彎咋。
洗完頭夾係keep 得最耐,第二朝夾係hold一陣。

珍珠宮

麟媽媽 發表於 15-7-29 13:24
我剛電左,用姿生堂電的,很不錯。
在那兒電?how much?

珍珠宮

Anpanmama 發表於 15-7-29 13:28
:qu ...
which salon,?worth it?

伯爵府

c.vieri 發表於 15-7-29 13:33
我都只係夾髮尾內彎咋。
洗完頭夾係keep 得最耐,第二朝夾係hold一陣。
謝謝。試下先。我係夜晚洗頭,第二朝夾,落街冇耐就屈番哂出黎

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

只電尾。頂拉直。咁自然好多。

首頁

尾頁

跳至