親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人最近去新加坡天宇買dolphin discovery tickets, 是否大小同價$89 SGD?
因為我在Klook 看,大人$562, 細路$533,如果天宇大小同價,大約$516,抵啲。

另外,如果在天宇買dolphin discovery, 暑假會唔會好full 冇得玩?希望有經驗的人分享吓

子爵府

畀面勳章

回覆:在天宇買dolphin discovery tickets

男爵府

回覆:ononchu 的帖子

我唔係經天宇買的。
不過玩海豚是要預訂特定場次的(有人數限制),如果賣得俾你,應該都係有位先賣到
,即係好似買電影票咁

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:在天宇買dolphin discovery tickets

我用淘寶天宇買覺得最平,大人RMB358,小童RMB285!比完資料比埋$,天宇會比confirmation number 你!
我send email 去 dolphin island double confirm 冇問題,個confirmation number valid! 不過八月中先去!希望玩得高興!

大宅

imkaren 發表於 15-8-1 16:32
我用淘寶天宇買覺得最平,大人RMB358,小童RMB285!比完資料比埋$,天宇會比confirmation number 你!
我s ...
咁平? 係池邊望定落水半身果隻?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:imkaren+發表於+15-8-1+16:32+我用淘

原帖由 carmenlook 於 15-08-01 發表
咁平? 係池邊望定落水半身果隻?
咪dolphin discovery law

伯爵府

畀面勳章

引用:我用淘寶天宇買覺得最平,大人RMB358,小童

原帖由 imkaren 於 15-08-01 發表
我s ...
真係幾平喎,我2大2小都平左幾百蚊,幫補下買相都好,等我取消官網個booking再訂天宇先多謝你報料

大宅

我s ...
未試過用淘寶,請問付款怎樣?用人民幣?滙率是多少?可否用信用卡?是否要先開淘寶account?

大宅

我s ...
還有請問在淘寶買時,可否揀邊場?

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 imkaren 於 15-08-01 發表我

原帖由 ononchu 於 15-08-01 發表
還有請問在淘寶買時,可否揀邊場?
我剛才問過,揀左日期時間後,等佢check完有位先付款

子爵府

畀面勳章

回覆:pakyin1108 的帖子

請問淘寶同去天宇直接買既價錢是否一樣?

大宅

引用:Quote:原帖由+ononchu+於+15-08-01+發表還

原帖由 pakyin1108 於 15-08-01 發表
我剛才問過,揀左日期時間後,等佢check完有位先付款
Thanks!

我之前send mail to 天宇, 話想買dolphin discovery tickets。它們後來回mail, 內面有link direct去天宇,我through 那條link send 了order 買dolphin discovery tickets, 要用信用卡比錢先,寫低買甚麼ticket , 邊日。

Dolphin discovery: 大小同價SGD 89

現在等佢覆。

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:請問淘寶同去天宇直接買既價錢是否一樣? +

原帖由 心平如鏡 於 15-08-02 發表
請問淘寶同去天宇直接買既價錢是否一樣?
淘寶既天宇平過新加坡天宇,不過只係同海豚有關既門票先平,其他門票新加坡天宇平D!

大宅

回覆:ononchu 的帖子

計數好似淘寶抵啲,不過我唔識用。

By the way, 想問如果confirm, 是直接send electronic ticket 比你嗎? 使唔使去到Adventure Cove Waterpark 再換入場券?

子爵府

畀面勳章

回覆:imkaren 的帖子

有link 嗎?
Thanks

大宅

引用:Quote:原帖由 心平如鏡 於 15-08-02 發表請

原帖由 imkaren 於 15-08-02 發表
淘寶既天宇平過新加坡天宇,不過只係同海豚有關既門票先平,其他門票新加坡天宇平D!

...
有line嗎?

侯爵府

夏天玩到顛

怕天氣唔好,玩唔到dophin discovery,都去到先買票

侯爵府

夏天玩到顛

pakyin1108 發表於 15-8-1 19:44
真係幾平喎,我2大2小都平左幾百蚊,幫補下買相都好,等我取消官網個booking再訂天宇先多謝你報料: ...
官網可以只book dolphin discovery咩?點解佢要我full pay?

大宅

回覆 imkaren 的帖子

Book dolphin discovery過程係咪要好耐?成個下午都冇复!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:回覆+imkaren+的帖子Book+dolphin+discover

原帖由 irisleung7 於 15-08-03 發表
回覆 imkaren 的帖子

Book dolphin discovery過程係咪要好耐?成個下午都冇复!
我星期五下午開始傾,夜晚十一點幾決定比錢,星期六中午前已經收到confirmation number

首頁

尾頁

跳至