網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

好失落呀!
入面仲有幾包麻辣包, 都唔知會唔會焗到變架
有冇jm知, 大約要幾多日先清到關

大宅

8月3日查車...都而家未收到

大宅

咁耐

我仲淘左d 野係為左9月頭去旅行用架
即係我都好大機會9月頭收唔切到啦

子爵府

BK Milk勳章

請問邊間集運呀?

大宅

引用:請問邊間集運呀?

原帖由 Tiffany2 於 15-08-19 發表
請問邊間集運呀?
Dim buy

大宅

回覆:勁唔好彩中左查車, 16號到而家都未有得收件:cry:

噢!咁我好彩17號晚發貨今早已收到

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我仲衰兩單添呀,8月7日同16日,六合彩又無見仲....

大宅

引用:噢!咁我好彩17號晚發貨今早已收到 +

原帖由 supericy 於 15-08-19 發表
噢!咁我好彩17號晚發貨今早已收到
係呀,遲一日,早一日都無事

大宅

引用:我仲衰兩單添呀,8月7日同16日,六合彩又無

原帖由 lailaicom 於 15-08-19 發表
我仲衰兩單添呀,8月7日同16日,六合彩又無見仲....
遇著扣關,真係好sad
記得上年9月都係咁,今年咁早開始準備10.1

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個集運話係嗰日查到有私煙喎,所以要全部扣起

大宅

引用:我個集運話係嗰日查到有私煙喎,所以要全部

原帖由 lailaicom 於 15-08-19 發表
我個集運話係嗰日查到有私煙喎,所以要全部扣起
唉,堅黑仔

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:好失落呀!入面仲有幾包麻辣包,+都唔知會唔

原帖由 kissgoodbye 於 15-08-19 發表
好失落呀!
入面仲有幾包麻辣包, 都唔知會唔會焗到變架
有冇jm知, 大約要幾多日先清到關
扣2-3都試過,最長試過扣個幾月呀,果次既車好似話有違禁品

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

大宅

引用:Quote:原帖由+kissgoodbye+於+15-08-19+發

原帖由 orangekkkkk 於 15-08-20 發表
扣2-3都試過,最長試過扣個幾月呀,果次既車好似話有違禁品
希望番到來,唔好少咁件啦

大宅

我仲TAO左D層板比裝修佬裝上去嫁, 而家都唔知幾時先到, 唉......有無人知大約會扣起幾耐嫁..

大宅

引用:我仲TAO左D層板比裝修佬裝上去嫁,+而家都唔

原帖由 suki_chow0304 於 15-08-21 發表
我仲TAO左D層板比裝修佬裝上去嫁, 而家都唔知幾時先到, 唉......有無人知大約會扣起幾耐嫁.. ...
上次dim buy 覆我,都話過往經驗要2~3星

大宅

kissgoodbye 發表於 15-8-21 12:05
上次dim buy 覆我,都話過往經驗要2~3星
希望D野齊曬咁返到黎啦....

大宅

我send email問左dimbuy , 佢地既回覆係咁::

謹通知 閣下,有關2015年8月16日的DimBuy各物流服務中心、中石化氣油站、順豐速運指定地址運送、順豐站及順豐速運授權服務站(便利店)之訂單貨件,現仍處於 “查車” 狀態中未到港。

根據運輸公司回覆,已於今天向國內海關咨詢可清關之實際時間,但國內海關回應貨件現處於 “查車” 處理程序中未能確定清關時間。

我們定會與運輸公司保持緊密聯繫,如有進一步消息,我們會即時透過本公司網站及Facebook通知大家。敬請耐心等候。

不便之處,敬請原諒。

大宅

suki_chow0304 發表於 15-8-21 12:26
我send email問左dimbuy , 佢地既回覆係咁::

謹通知 閣下,有關2015年8月16日的DimBuy各物流服務中心、 ...
我尋日問過, 佢就直接打電話覆我, 勁sad, 不過又唔關佢地事既, 係中國海關啫
我想好好醜醜都知個日子, 但都知係冇可能既事

大宅

引用:Quote:suki_chow0304+發表於+15-8-21+12:26

原帖由 kissgoodbye 於 15-08-21 發表
我尋日問過, 佢就直接打電話覆我, 勁sad, 不過又唔關佢地事既, 係中國海關啫
我想好好醜醜都知個日 ...
係呀 我都想知 但又無人答到我

子爵府

得個"等"字

仲有無人一樣仲扣緊貨呀?

首頁

尾頁

跳至