夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

大家記得我老公個空姐朋友嗎?星期日佢bf幫佢搞生日party,老公叫我一定要去我咪應承佢咯。但岩岩,我一禁我老公個電話(我想玩佢電話入面個game),發覺佢睇緊空姐個homepage(wechat朋友圈)其實呢位空姐太多自拍照,一日到黑都放自拍放上去,所以一早比我block左嫁啦,係我老公特登禁入去睇!我話做咩睇佢homepage,佢話睇下好正常!仲反問我做咩block左空姐個朋友圈! 佢一甘講我就覺得佢身有屎,因為佢都知我block曬佢果d日日放自拍照上去ge fd 果d相嫁啦!好唔開心,不能用言語表達的難過,我星期日仲要出席人地個生日party嗎?我唔係d鐘意斗ge人,好想放棄去同人地比拼,隔離飯香呀嘛,我知

係post到傾下好啦,不接受加好友同打招呼謝謝!

琥珀宮

回覆:又問,去唔去空姐生日party好

當然要去,仲要著靚靚去

wing1388    發表於 15-8-27 09:57

大宅

引用:大家記得我老公個空姐朋友嗎?星期日佢bf幫

原帖由 mwmyway 於 15-08-26 發表
大家記得我老公個空姐朋友嗎?星期日佢bf幫佢搞生日party,老公叫我一定要去我咪應承佢咯。但岩岩,我一禁 ...
去,點解唔去姐,除非你C6開聲話叫你唔好去姐
重有卑我有甘靚著甘靚
扮到自己靚一靚甘去tim呀!
有身材既,最好重show off下
空姐又點姐,空姐唔係人咩!
都係化妝化到靚姐
唔好意思,我身邊都有兩位空姐既媽媽,落左妝,又咪係好普通,一個重要似『菲傭』
所以樓主如果可以既,就化靚d,如果你唔識化既我係你就搵人化個靚妝去啦!

ya_01    發表於 15-9-1 09:14

大宅

著靚d,同老公表現恩愛d!一定要去!

伯爵府

熱血勳章

大家記得我老公個空姐朋友嗎?星期日佢bf幫佢搞生日party,老公叫我一定要去我咪應承佢咯。但岩岩,我一禁 ...
如果比著係我,行動上係會著靚靚去個party 嘅
但心入面都係唔開心嘅
有邊個女人唔想老公放多啲注意力喺自己度丫

子爵府

條氣唔kur 都要去晒恩愛,加油!

珍珠宮

環保接龍勳章

冇理由叫妳吾去架,但去到實眼寃

侯爵府

引用:Quote:原帖由 mwmyway 於 15-08-26 發表大

原帖由 happyb_happyb 於 15-08-27 發表
冇理由叫妳吾去架,但去到實眼寃
我覺得佢要我去只係為左比面果位小姐,都唔係真心想帶我去玩

侯爵府

引用:條氣唔kur 都要去晒恩愛,加油!

原帖由 skac 於 15-08-27 發表
條氣唔kur 都要去晒恩愛,加油!

複式洋房

去la, 唔去估估下老公同人地玩成點, 仲囉囉亂。。 去到老公唔識做既, 你咪揾其他男性朋友自娛囉

大宅

你理得佢係咪真心想帶你去啦
總之個男人主動叫埋你去咪去咯
好難得架
比著其他男人 可能唔會叫你去 寧願自己去玩仲開心仲自由添
你最好當正自己係主角打扮得靚d添呀

男爵府

去,當然去啦! 打扮得靚d, 順便可以睇吓有咩人去,如果有人之後 add 你 C6, 咁你都知道係邊個

禁止訪問

男爵府

其實個鬥位響邊? 不過係一個外人之嘛…

珍珠宮

開心吸收勳章

mwmyway 發表於 15-8-26 23:23

當然有咁靚得咁靚去赴會啦,一於搶佢鏡,等全場目光都俾妳吸咗過去!
百花叢裡過,片葉不沾身。

大宅

其實有冇實際野發生過?如果無你都幾小氣

伯爵府

Sorry... 但如果發生係我身上, 我真係未必會出席, 我覺得點解自己唔想去但為咗要討好老公, 咁就要委屈自己? 就算去到我都唔會開心! 我唸我會到時搵個藉口話唔舒服, 我唔去啦, 你自己去唔好玩到咁夜~

可能會有人覺得好蠢, 但我唸我自己感受會比較重要

姍姍    發表於 15-9-1 00:47

大宅

其實好小事...睇下page

姍姍    發表於 15-9-1 00:48

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

其實我老公都成日IG FOLLOW其它女人架啦, 如果個個都要防咪好唔得閒, 會唔會其實都只係想 目及 女啫?
.........................................

侯爵府

引用:其實有冇實際野發生過?如果無你都幾小氣

原帖由 高達哥哥 於 15-08-27 發表
其實有冇實際野發生過?如果無你都幾小氣
唔通要有事先防

首頁

尾頁

跳至