自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

請問有無jm成功喺尼間嘢買嘢?
喺facebxxk成日見佢post好多嘢,又好多人落order,但落咗order後只係覆返入數資料,無論喺pm定send email問佢嘢永遠唔覆,都唔知入唔入數比佢好,驚佢無貨比返我

複式洋房

回覆:lkws 的帖子

買過n次啦,收到貨呀,有時係耐啲啫。send email有回覆㗎喎

公爵府

有呀,佢地電話都永遠冇人聽,要SEND多幾次EMAIL至覆,同埋上去LAW野有好多人排隊

大宅

回覆:有無jm喺baby shxp 美國入口嬰x用品專x店買過嘢?

出品黑店,你件貨唔等用先好買,聽jm講要3-4個月先收貨,仲要好勞氣去追,未入錢的建議你唔好同佢買,我從未幚佢訂過,
我會找訂開的代購全職媽媽來細間野,又平又快又交帶又包郵。
大間的太人訂出貨又慢現在少訂,除非價格吸引

大宅

回覆:有無jm喺baby shxp 美國入口嬰x用品專x店買過嘢?

我買過,話有msg叫取貨,但無收過,件件貨都要mail問,但又覆得慢,貨就遇遲到多,都試過無貨唔出聲,但會退錢,唔等得就唔好買

大宅

減齡達人勳章 2018復活節勳章

回覆:mmpo 的帖子

六月訂左佢一樣野,比唒入數紙到八月都吾知佢貨到未,冇通知,但又見到佢出post話番左d貨會再訂,我咪send email問佢,佢先覆我叫我上去拎,如果佢主動d聯絡客人會好d

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

出名黑店,耐不耐就有人post lee 間,貨期不準,不過我收過貨

男爵府

有呀, 等好耐先覆, 或者好耐之後先話無貨OR供應商比錯貨, 但都會安排退錢, 可能真係好多單又唔夠人手, 所以好耐先覆, 不過而家唔買啦, 費事等

男爵府

有啊..買左3年幾4年了..貨期要預唔準...有時早左當bonus..我通常集埋一次先上去拎..因為一排都要成幾個字

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:lkws 的帖子

無左數唔清甘多次。太忙電話無人聽但郵件一定會覆,有時貨到時間可能會遲左預算時間但可以接受。

桐桐2009年1月17日出世2.83kgs.
泳浠2011年3月31日10:01出世2.8kg

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:fly2happy 的帖子

買過。打錯字

桐桐2009年1月17日出世2.83kgs.
泳浠2011年3月31日10:01出世2.8kg

男爵府

我5月訂咗野,話7月底到,結果遲咗船期,要8月尾先到

大宅

上去攞野啲職員態度惡劣,壞既產品唔換,啲貨品係平,但換來一肚氣,已比我black list好耐了.

大宅

我試過落ORDER 訂野,佢話限60部,咁好奇怪,我就排唔到,但我下一個留言既人就排到囉...好無奈

miranda0311    發表於 15-8-28 17:33

大宅

BK Milk勳章

真係唔等用先好買

男爵府

回覆 maggiekeung527 的帖子

可以介紹店名嗎?thanks~
心情好,什麼都好,心情不好,一切都亂了。控制好心情,生活才會處處祥和。

禁止訪問

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 BK Milk勳章

複式洋房

有買過幾次,係好平。但貨期經常遲。上次買咗包 pancake 粉,話6月尾到,結果8月都未收到取貨通知。咁就 send email 查詢,第2日就覆話可以取貨。根本就唔記得通知客!

唔會再幫襯。。。

伯爵府

訂貨後起碼要等2個月。

比錢後,無論到貨或無貨,都未必有通知確實取貨時間或退款,要自己追。

有時2個月後順便上去取2個月前定的貨,原來批貨取消咗,又無通知,好似搏你唔記得咁。

好處係D貨真係平。

大宅

我就買到乜心機都無埋!因為好煩要追貨!所以無再睇佢嘅Fb.

首頁

尾頁

跳至