親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我打算一個人去台北4-5日,想住台北車站/西門町,請問各位有無岩獨身旅客嘅住宿推薦?預算$500內一晚。
唔該晒咁多位

複式洋房

上Airbnb搵ellie taipei, $200幾蚊晚, 3分鐘腳程到台北車站
商旅新驛旅店, 唔錯, $500幾蚊晚, 睇日子有浮動

珊瑚宮

引用:我打算一個人去台北4-5日,想住台北車站/西

原帖由 家文 於 15-09-16 發表
我打算一個人去台北4-5日,想住台北車站/西門町,請問各位有無岩獨身旅客嘅住宿推薦?預算$500內一晚。
唔 ...
台北ymca

子爵府

引用:上Airbnb搵ellie taipei, $200幾蚊晚, 3分

原帖由 sandyman6 於 15-09-16 發表
上Airbnb搵ellie taipei, $200幾蚊晚, 3分鐘腳程到台北車站
商旅新驛旅店, 唔錯, $500幾蚊晚, 睇日子有浮動 ...
請問ellie taipei要唔要同人SHARE 浴室廁所架?
新驛我住過,真係幾好,不過睇左無房LU
你有試過一個人去台北嘛?

複式洋房

家文 發表於 15-9-16 17:03
請問ellie taipei要唔要同人SHARE 浴室廁所架?
新驛我住過,真係幾好,不過睇左無房LU
你有試過一 ...
ELLIE TAIPEI要Share toilet 同bathroom, 有試過一個人去台北

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-09-16 發表我打算

原帖由 12312 於 15-09-16 發表
台北ymca
台灣達人你好

子爵府

引用:Quote:家文 發表於 15-9-16 17:03 請問elli

ELLIE TAIPEI要Share toilet 同bathroom, 有試過一個人去台北
但訓覺係獨立嗎?
SHARE TOILET 仲可以,但怕SHARE ROOM會怕訓覺有鼻寒嘈到其他人
你一個人去台北幾多日?好唔好玩?食小食多?唔該晒

男爵府

好媽媽勳章

回覆:求台北一人住宿推薦

我上個月去,住丰居⋯

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 12312 於 15-09-16 發表台北y

台灣達人你好
吾怕舊--=台北懷寧

複式洋房

家文 發表於 15-9-16 17:41
但訓覺係獨立嗎?
SHARE TOILET 仲可以,但怕SHARE ROOM會怕訓覺有鼻寒嘈到其他人
你一個人 ...
我一個人去台北5日4夜, 係獨立房, 1個人1間.一個人去之前已經去過3次台北~
睇你prefer玩咩~ shopping? 去郊區睇風景?
連冇乜人會去ge鶯歌同烏來我都去左~自己一個人去o個次更試過即日來回宜蘭
食野方面, 早餐通常會去小店, 下午就搵cafe坐, 夜晚梗係食夜市~
本人首選師大夜市同饒河街.

子爵府

引用:我上個月去,住丰居⋯

原帖由 YEUNG2179 於 15-09-16 發表
我上個月去,住丰居⋯
你係一個人去?返屋企睇下先,THZ

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-09-16 發表台灣達

吾怕舊--=台北懷寧
我唔怕舊,只要乾淨無蛇蟲鼠蟻我就OK但懷寧係咪聽講有

子爵府

引用:Quote:家文 發表於 15-9-16 17:41 但訓覺係

我一個人去台北5日4夜, 係獨立房, 1個人1間.一個人去之前已經去過3次台北~
睇你prefer玩咩~ shopping? 去郊 ...
你好識享受
其實除左定好日子之外,我乜都未PLAN, 機票都未買
我打算係台北休閒渡過我嘅假期

複式洋房

家文 發表於 15-9-16 18:16
你好識享受
其實除左定好日子之外,我乜都未PLAN, 機票都未買
我打算係台北休閒渡過我嘅假 ...
如果你想休閒, 台南會休閒d, 我曾經自己住過1個月, 生活節奏唔急速, 睇ge野多好多~

子爵府

引用:Quote:家文 發表於 15-9-16 18:16 你好識享

如果你想休閒, 台南會休閒d, 我曾經自己住過1個月, 生活節奏唔急速, 睇ge野多好多~ ...
我第一次自己去旅行,想搵個去過嘅地方試下先。我會自己調節我行程嘅步伐,行程主要食野同想睇風景,洗滌心靈
SHOPPING就唔會了,台灣無乜野好買

子爵府

引用:Quote:原帖由 家文 於 15-09-16 發表我打算

台北ymca
http://www.agoda.com/zh-hk/y-hotel/hotel/taipei-tw.html?asq=XqlQ7bJ0pUN0G2iz%2fnzAiHlmAfDucV2Kge60Fod1P4tjDKI%2frlxhdkUJGwKUw1k6aT6izICV8sDGwb5IzjV9WOenEaXMSzZlm90FiWPNjh5tSgQfwFHq33MjHYjTwJFIQxHPu%2fINV960bduhMAM0%2b2O%2f2c61cznVUUs5l%2bJn97GObiwrt1zlwPwUlPnI8T06TZSP%2f4yaqKQduWQrE9WeGg%2fG2ub8x5zuxJ0Qt9XkufdKcor8UsGQbqW5D369BHe8k2ymNV3kepfeeOEDFeQvQWmcRDW0ETCa1zT%2bkeRW%2bCXYotRt7Jw0m%2blIEpvCWzbOQvEMKk0Fll%2fygeEDK0PhNaNVIAYi6zXs7y5nsrIPiGYtfKqpuC%2f3%2fiMgL73VIj%2fUZfIYDJvXFBrIuvKHUCt0ng%3d%3d&cid=1427547&tag=5a8f5d2b-fa74-4b54-84ca-a8b8b06ae49a&tyra=2%7c17&searchrequestid=3df57477-0bfe-44b0-8e6a-0e300e20c7bb&pingnumber=1#

即係台北車站呢間?都唔算平喎

大宅

Hotel 73 ,我每次都住佢,東門站,近永康街,價格OK,直接上官網訂l

子爵府

引用:Hotel 73 ,我每次都住佢,東門站,近永康

原帖由 cyc0319 於 15-09-16 發表
Hotel 73 ,我每次都住佢,東門站,近永康街,價格OK,直接上官網訂l
我10-14/10去,其中有晚FULL左了,唔該你

禁止訪問

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 12312 於 15-09-16 發表吾怕

我唔怕舊,只要乾淨無蛇蟲鼠蟻我就OK但懷寧係咪聽講有?
呢間無聽過人說有

首頁

尾頁

跳至