夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

我發現他出面有個女人在一起已經7年多,我可以點,因他對我和小朋友也算好,如果我現在走了,就益了個女人

子爵府

好媽媽勳章

其實你老公同個個女人已經一齊7年...有感情...唔會咁易分手...所以你覺得你可以點做...繼續一齊...維持現在既生活...定係離婚...你自己最清楚...

[url=http://lilypie.com][img]

珍珠宮

好媽媽勳章

我好好奇想問一個問題
點解你老公同個女人一齊7年你都feel唔到既

子爵府

If you stay with your husband, I hope you stay for reasons related to you and your child, not because "如果我現在走了,就益了個女人".

If you think 如果我現在走了,就益了個女人, you seriously lose a big time because you let her control your life. It's true, "take one step backward, the sky will be more blue".

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 寵壞了 於 08-7-4 19:52 發表
我好好奇想問一個問題
點解你老公同個女人一齊7年你都feel唔到既

咁其實你係點發現到佢出面有女人 ??

男爵府

原文章由 Angelice-BeBe 於 08-7-4 21:59 發表

me too

男爵府

I also want to know.

原文章由 Angelice-BeBe 於 08-7-4 21:59 發表

[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

別墅

原文章由 2813 於 08-7-4 18:04 發表
我發現他出面有個女人在一起已經7年多,我可以點,因他對我和小朋友也算好,如果我現在走了,就益了個女人

個老公出面有個女人7年你先知, 一係你老公好叻, 唔係你關心極佢, 愛佢都好有限.

如果係前者, 你一係扮唔知, 一係同佢攤牌.

如果係後者, 我反而想知, 你點解仲留係到. 橫豎你告佢通姦, 實攞到撫養權同攞足贍養費. 你就算唔離婚, 除咗名分, 你認為你老公仲會留返俾你.

珍珠宮

好媽媽勳章

講真
我唔係有心潑樓主冷水呀
兩公婆住埋一間屋
個老公係出面有個女人7年
到依家先知
真係唔知你地平時點相處
我男朋友同出面個八婆3個月
我都識穿佢啦
注:其間我男朋友一樣好關心我,
而且放假都仲一齊添

民房

係咪真係會益咗個女人?

我都算係你地口中既"個d女人"
我同一個男人一齊 >10年, 佢有family,
但佢對我好好, 真係好好, 好關心我, 照顧我,
好就我......

我係2年前同佢分手, 因為真係無future, 佢係好男人,
到依家, 我都唔知佢老婆知唔知有我,
佢就話唔知, 咁都10年啦, 有mud出奇 .....

但我諗, 如果佢同我一齊, 會唔會好掛住佢老婆?
係咪真係妻不如......

民房

因為有次老公返工沒拿電話,個女人打給他是我接了,個女人居然說她是他老婆

男爵府

原文章由 2813 於 08-7-5 09:08 發表
因為有次老公返工沒拿電話,個女人打給他是我接了,個女人居然說她是他老婆

咁又倒轉諗,個女人又知唔知有你呢?? 男人要瞞你,唔在於識邊個在先或在後~~~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 2813 於 08-7-5 09:08 發表

咁你當時點同佢講呀

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Japenese 於 08-7-5 09:13 發表

咁又倒轉諗,個女人又知唔知有你呢?? 男人要瞞你,唔在於識邊個在先或在後~~~

可能係佢出現先都唔出奇喎...!?

伯爵府

畀面勳章

原文章由 寵壞了 於 08-7-4 10:44 PM 發表
講真
我唔係有心潑樓主冷水呀
兩公婆住埋一間屋
個老公係出面有個女人7年
到依家先知
真係唔知你地平時點相處
我男朋友同出面個八婆3個月
我都識穿佢啦
注:其間我男朋友一樣好關心我,
而且放假都仲一齊添 ...

講真...如果佢立心出去偷食有心瞞嘅話...
真係會feel唔到"

民房

我問個死佬他居然話兩個都要,一叫我自己想點就點,因為個女人話冇所為
原文章由 Angelice-BeBe 於 08-7-5 10:12 發表

可能係佢出現先都唔出奇喎...!?

大宅

咁都得,你可唔可以忍到佢呀,如果唔得就唔好免強

水晶宮

原文章由 2813 於 08-7-5 10:30 發表
我問個死佬他居然話兩個都要,一叫我自己想點就點,因為個女人話冇所為

你咁都忍得...!?

珍珠宮

好媽媽勳章

我覺得個個賤人咁樣同你老公講,話無所謂係假架,一來辦偉大,二來就係你老公都話啦,兩個都要,你(樓主)想點就點,到你頂唔順你老公個時,要離婚,個賤人就可以坐正啦
個賤人罷到明以退為進啦

男爵府

原文章由 寵壞了 於 08-7-5 11:43 發表
我覺得個個賤人咁樣同你老公講,話無所謂係假架,

話唔埋係c6老作都唔定,都唔係三人講數~~~~

一齊七年係事實的話,個男人都慣了兩邊走的生活,仲要樓主都唔覺,咁個男人已覺得好成功啦,仲點會揀

首頁

尾頁

跳至