網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

分享D最近買值得我覺得好既放出黎

1。加厚复底不锈钢单层多用蒸汽火锅 蒸汤锅 桑拿锅电磁炉专用锅包

未用,今日先收貨,不過摸上手厚,唸住中秋同我老公屋企人打邊爐用

2。干果机 食物烘干机 水果蔬菜药材肉类脱水机食品风干机干燥机
都係今日收貨,但唔係透明膠果隻,話係同美國機同廠

3。懒人沙发床榻榻米单人卧室双人沙发地板躺椅可拆洗1.2米
其實有第2間平D,但因為要就個女想要紫色,比我想像中偏軟身,但唸住放我女房俾佢做小天地

4。透明塑料PP小物品收纳盒桌面抽屉式杂物化妆品办公文具分类整理柜
依個同無印一樣,我俾我女放係書台面放筆,擦膠雜物果

5。小鸡游戏手柄正品模拟器安卓手机蓝牙无线苹果IOS电脑小米 机顶盒
我買左依個用黎打機,專係用黎打返D舊GAME,裝個APP就攪掂

6。绿联手机数据线安卓智能micro加长usb快充电器头通用1米2米3短0.5
電話叉電線,前後買過4條,不過有D參差,但係快叉線黎,見佢10蚊條抵用

7。衣柜收纳分层隔板 厨房免钉置物架 橱柜可伸缩分隔层架 宿舍神器
依個我覺得好用,我係單門衣櫃用,用起掛衫果格,不過如果衣櫃邊D板好薄就唔見意,因為佢要掙好死下,如果板太薄,驚佢掙爛

8。设计师的灯餐厅吧台儿童房灯北欧创意阳台单头玻璃楼梯灯小鸟吊灯
依盞燈係純分享,係我代我妹買,但我細佬懶重未裝上去,但實物見過好靚,見有D評重幫隻雀加色

9。魔法Enchanted Forest英文原版秘密减压森林花园涂鸦填色手绘本
遲來的secret garden,佢係線裝所以買佢,不過只有英文版同韓文版

10。RK RG928机械键盘无冲七彩RGB游戏机械师黑轴青轴茶轴红轴单点亮
今轉落,而家用緊,依D機械鍵盤香港賣要差唔多到千蚊,不過就睇下自己鍾唔鍾意D達達聲啦,
我買佢就係因為好似舊式果D keyboard 果D聲咁

11。德国辉柏嘉1871-30C超净橡皮擦无碎屑 超级干净 美术考试橡皮
依個擦膠俾阿女用左兩年,同香港藍色果隻一樣咁好擦,好多間買夠1盒就會包郵,我每次買就睇下邊間平同一盒包郵,無定係邊間買

12。西门子三星海尔小天鹅LG博世美的三洋印花洗衣机罩滚筒防水防晒套
因為我住村屋,洗衣機放屋外,個套夠厚,我就自己買拉鏈款

Sherman

大宅

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

回覆:shermanchiang 的帖子

Thanks for sharing

大宅

回覆:shermanchiang 的帖子

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

大宅

回覆:分享依半年淘左D咩好野

干果機用咗未?OK ma?

男爵府

畀面勳章

taviatsui 發表於 15-9-24 08:21
干果機用咗未?OK ma?
干果機尋日先到手炸,今日準備去買生果試機要過兩日先知成果
Sherman

大宅

thx for sharing

大宅

子爵府

畀面勳章

子爵府

虎到金來勳章

我想知打機個手掣係點用?可以打咩舊game? 任天堂,ps 1ok嗎?

男爵府

畀面勳章

kkarman 發表於 15-9-24 11:35
我想知打機個手掣係點用?可以打咩舊game? 任天堂,ps 1ok嗎?
可以,其實你可以去小雞官網裝佢個APP睇有咩GAME打紅白,超任,街機,PSP,PS1,N64,
好多舊GAME熱門都有得打
咁其實唔一定買小雞手制玩,只不過小雞手制最方便
我後尾都係果間買左兩隻PS3既無線手制用係電腦版玩

Sherman

象牙宮

shermanchiang 發表於 15-9-23 18:47
分享D最近買值得我覺得好既放出黎
其實有第2間平D,但因為要就個女想要紫色,比我想像中偏軟身,但唸住放我女房俾佢做小天地
good 可坐可睡.

7。衣柜收纳分层隔板 厨房免钉置物架 橱柜可伸缩分隔层架 宿舍神器
依個我覺得好用,我係單門衣櫃用,用起掛衫果格,不過如果衣櫃
邊D板好薄就唔見意,因為佢要掙好死下,如果板太薄,驚佢掙爛

明白. 購過100cm+ 撐不來... 弄不好, 还是產品?.
有冇技巧????thx

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

擦膠岩我...

伯爵府

請問你7。衣柜收纳分层隔板, 送重野得唔得?

男爵府

畀面勳章

333s 發表於 15-9-24 11:50
其實有第2間平D,但因為要就個女想要紫色,比 ...
你買100CM+ 係咪一樣款,左邊同下邊逼死架?我未買過咁長唔知,但我自己覺得太長逼牆身還可以
逼衣櫃驚逼唔死係木度
Sherman

首頁

尾頁

跳至