跳至

首頁

尾頁

大宅

比人del左上次個post 依家要再打過 &我會有多一個大肚朋友來
日期----26/7(sat)
時間----2-6pm
地點----山洞
報到-----山媽-----2大1小-----涼粉西米露&CAKE

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

時間----2-6pm
地點----山洞

報到 :
山媽-----------2大1小-----涼粉西米露&CAKE
callyan --------2大1小-----蟹籽烏冬 (凍食)

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

上水粉嶺自己友 ))))))))去咗邊呀 ?????

大宅

大宅

hehe.. 唔好意思.. 真係太耐啦..
報到報到報到報到

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------2大1小-----涼粉西米露&CAKE
callyan --------2大1小-----蟹籽烏冬 (凍食)
superstupid ---- 1大1小------未定

男爵府

回覆 #1 superstupid 的文章

到到到到到到到

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
superstupid ---- 1大1小------未定
snowli ---- 1大1小------ 有烏冬, 整意粉會唔會太heavy? ??

男爵府

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
superstupid ---1大1小------未定
snowli -------- 1大1小------ 有烏冬, 整意粉會唔會太heavy? ??joyce_baby----1大1小------仲諗緊

想問有冇預備食物比bb食呢?

大宅

shelley:
10個大人or會以上喎都可以既

joyce:

今次冇特別準備喎,因為bb都已經食固體啦
,但如果你喜歡可以整呀^^

啫哩媽,joyce:
2個月前通知,依家仲未諗到 :;pppp:

[ 本文章最後由 nickmimi 於 08-7-15 14:48 編輯 ]

別墅

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
snowli -------- 1大1小------ 有烏冬, 整意粉會唔會太heavy? ??
joyce_baby----1大1小------仲諗緊
Waawaa ---- 1 大1 小 ------ 滷水雞奕
健康成長,智慧浩瀚.小小男子瀚

男爵府

山媽, 我有2張雅培3號$10coupon, 到時帶比你.
另有900g, A+3, 有無bb飲? 我可以帶埋.

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
snowli -------- 1大1小------ 蘑菇白汁意粉
Waawaa ---- 1 大1 小 ------ 滷水雞奕

別墅

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
snowli -------- 1大1小------ 蘑菇白汁意粉
Wing wing媽---1大1小-------要諗吓先!

Joyce,
軒軒同Wingwing都仲要返學喎,唔通你想做逃學威龍?我諗我哋要早d走先得!

snowli,
今日返政藝舍pg時見到巧睛(如果我冇認錯),原來我哋係同學仔喎!我問佢認唔認得我&Wingwing,佢竟然識得'令"頭,好勁呀!!

別墅

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------2大1小-----涼粉西米露&CAKE除
Wing wing媽---1大1小-------要諗吓先!
gigi------------1 大1 小-------無錫排骨,la!!

男爵府

snowli,
今日返政藝舍pg時見到巧睛(如果我冇認錯),原來我哋係同學仔喎!我問佢認唔認得我&Wingwing,佢竟然識得'令"頭,好勁呀!!

佢一定唔認得你&Wingwing, 因巧晴無返playgroup wor... 你可能認錯左...

想問政藝舍pg主要有d咩玩?? 或者遲d都會同佢再返pg.

男爵府

我都諗過返pg定去party, 我見pg每次上堂ge模式都差不多, 所以今次會同佢逃學呀(c啦, 教壞呀囝!)等佢又見下其他朋友仔&玩下, 都係另一種pg呀!

原文章由 lamFungFung 於 08-7-16 23:57 發表
Joyce,
軒軒同Wingwing都仲要返學喎,唔通你想做逃學威龍?我諗我哋要早d走先得!

大宅

原文章由 joyce_baby 於 08-7-17 11:31 發表
我都諗過返pg定去party, 我見pg每次上堂ge模式都差不多, 所以今次會同佢逃學呀(c啦, 教壞呀囝!)等佢又見下其他朋友仔&玩下, 都係另一種pg呀!

其實佢地每個月有1-2日可以請假架,唔洗做逃學威龍呀

大宅

啫哩媽,joycewingwing媽:
依家仲未諗到 ...

男爵府

lamfungfung

我想請問你bb上左政藝社幾耐呀?我排左成個半月,下個月頭先有位.到時bb16.5月

你覺得呢間pg好唔好?

原文章由 lamFungFung 於 08-7-16 23:57 發表
時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
snowli -------- 1大1小 ...

男爵府

諗到喇, 係公司姐姐請我食過, 你地做我白老鼠啦
我果日am要返工, 我諗要3pm前先到

山媽,
果日又要抱亞囝, 又要攞野食, 應該攞唔到奶粉比你, 你想幾時攞, 再call我啦, e+仲擺係公司

時間----2-6pm
地點----山洞
報到 :
山媽-----------2大1小----- 涼粉西米露&CAKE除
callyan --------2大1小----- 蟹籽烏冬 (凍食)
joyce_baby----1大1小------ 印尼式沙律(蔬菜) (小辣)
Wing wing媽---1大1小------- 要諗吓先!
gigi------------1 大1 小-------無錫排骨,la!!

別墅

唔係嘛???我老人痴呆!!!佢真係好似.....等我聽日返學問吓佢叫乜名先。有機會影張相俾你睇吓!我只係返咗一堂,不過之前都返過幾個pg,以前返果d主要係肌肉活動多,而政藝舍就學術性多d,有唱遊、flash 咭、認字、認顏色、ABC等,仲有双語教學,都ok架!我見Wingwing都玩得好開心。
原文章由 snowli 於 08-7-17 09:51 發表

佢一定唔認得你&Wingwing, 因巧晴無返playgroup wor... 你可能認錯左...

想問政藝舍pg主要有d咩玩?? 或者遲d都會同佢再返pg.

別墅

happyvv,
我係報weekday架,所以快d有位,我weekday嘅都等咗成大半個月啦!我個女依家14個月大,上堂dbb都差唔多大,都幾好玩,樂老師上堂時都帶得幾好,每個小bb都照顧到,另外,d教具好多都係自制嘅,好有心思囉!我只返咗一堂,知道嘅只有咁多咋,上多幾堂再報料啦!

原文章由 happyvv 於 08-7-17 14:39 發表
lamfungfung

我想請問你bb上左政藝社幾耐呀?我排左成個半月,下個月頭先有位.到時bb16.5月

你覺得呢間pg好唔好?

首頁

尾頁

跳至