夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

畀面勳章

同老公一起20年,佢一直都對我好好,每月份糧比曬我,佢時常周圍飛公幹,今日無意間比我發現有個女人同佢微信對話,就像情侶一樣,老公有句:好愛你!我即刻叫醒佢問咩黎,佢即刻講對不起,只是玩下,好多人都係咁玩,佢話只是見過一次面,我話因為你地時間仲短,未上床啫,佢即刻話無諗過,只是人玩佢又玩,仲叫原諒佢,話明天叫個女人同我解釋只是玩下,我而家好心痛,可以點好?信吾信佢?分開下好嗎?

大宅

引用:同老公一起20年,佢一直都對我好好,每月份

原帖由 babykeikeikei 於 15-10-06 發表
同老公一起20年,佢一直都對我好好,每月份糧比曬我,佢時常周圍飛公幹,今日無意間比我發現有個女人同佢微 ...
恕我直言,只係玩吓都講好愛你,你信!!!?

大宅

回覆:微信

男人唔到你有哂上床證據果一刻,打死都唔會認同個女人上過床,因為認左就無得返轉頭,我啱啱分手3年半男友,喺我同佢鬧交第2日,已經同識左幾日既女人去開房,因為我睇到佢電話記錄每晚打去時鐘酒店既記錄,喺我未發現d記錄果段日子,佢都話同個女人無關係,之後個女人喺電話都話同我男友只係朋友,只係個女人鐘意佢,到隔左個幾月後,我睇番佢d電話記錄先發現原來識幾日已經上床,佢先無得唔認!其實而家呢個年代,識左唔夠一個月就上床大有人在,我覺得你c6寫得愛佢既字,真係好難講

複式洋房

呢d說話都可以拎黎玩架咩,男人真係好兒戲!
不過你都搞清楚件事先,話哂20年感情,唔好因為誤會做錯決定!

大宅

有呢類發現,唔好咁快問,你才能知更多。男人都鍾意逃避呢啲問題,你唔清楚成件事喺點就攞出嚟同佢講,你好易俾佢大番轉頭,變咗係你錯。推卸感情責任係男人強項!

別墅

唉,點解依家啲人咁隨便?!
人玩佢玩,如果個個都好似佢咁諗,
咁仲會有人對愛情忠誠咩?好得人驚!
不過,我覺得可以俾一次機會佢,一次咁多。

男爵府

唉!你睇到少少嘢就踢爆佢,應該忍一下,慢慢査下,
現在你扮信住佢先,有嘢嘅話,實露出馬腳的,比D時間和忍耐,
紙係包吾住火,如果個天要比你知,實會真相大白。

男人吾到最後一刻都吾認,如果向你發誓果D仲衰。
你吾好信佢,自己觀察吧!更加吾需要為左1句好愛你而分開的。
走都要走得清清楚楚。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

不要咁快想到分開,
分開盞俾人乘虛而入,
先用你老公身份msg個女人,
話自己之前玩玩下,
現在怕老婆發現,
以後唔再聯絡。
順便睇對方乜反應。
之後delete老公個微信,
開張太空卡登記左佢個微信號,
等佢冇得安返。
再觀察佢行為。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

babykeikeikei 發表於 15-10-6 05:34
同老公一起20年,佢一直都對我好好,每月份糧比曬我,佢時常周圍飛公幹,今日無意間比我發現有個女人同佢微 ...
玩下又見面?好彩你早發現,
個女人係B6定HK人?

珍珠宮

開心吸收勳章

babykeikeikei 發表於 15-10-6 05:34

「好愛妳」?通常上咗床先會咁講!

annafong    發表於 15-10-6 23:45
百花叢裡過,片葉不沾身。

翡翠宮

未上床無啦啦點會講個愛字

我唔鐘意搞咁多心計, 同佢講發現左, 如果再發現就係咁先.

伯爵府

好明顯已經上左床,如果唔係果次出去見面為咩先?

伯爵府

民房

愛都可以玩?
重要見過面?

民房

angela0228 發表於 15-10-6 10:12

唔上床見黎做咩

同意

樓主咪傻啦

好明顯同個女既夾左口供,你連老公都唔信,點解個女人講你要信

琥珀宮

點會人玩佢又玩?感情喎,唔係普通遊戲GAME,老實講,我唔信關係咁簡單

一般男人要講我愛你三個字係好難的,但佢竟然同個普通陌生女子講咗出口??

珍珠宮

佢要周圍飛,你管得幾多,
佢無叫雞/穩女人, 真奇了.

你又知佢無上床?
上過唔少女人你都唔知.
微信一搖, d 大陸女人自動送上門.
只係你一直無發現啫.

你做得呢d 老婆,坦白講,真係要"抵得諗"
都20年, 相信仔女都唔細..
如果每月俾足家用你, 你真係管唔到咁多,
一係你就離婚了..

如果你選擇俾次機會,就唔好再check 電話.
好多男人工干,都幾個電話, 一個for 老婆, 一個for 公司,一個for 小三.

珍珠宮

angela0228 發表於 15-10-6 10:12
而家男男女女, 一見面就上床.
因為好多玩apps都預左.

男既穩食,扼虾條
女既釣金龜, 穩老細.

樓主老公香港人, 如果又係管理層,
真係"荀盤"

真係大把女人飛埋黎.

大宅

畀面勳章

我決定搬去酒店住下,冷靜下

大宅

回覆:babykeikeikei 的帖子

樓主,你幾多歲?有無小朋友呀?

首頁
12345...6

尾頁

跳至