親子旅遊

跳至

首頁
12345...7

尾頁

子爵府

剛剛去完東京-富士急 (Thomasland), 箱根, mother farm, kidzania 想同大家分享

http://hk.myblog.yahoo.com/cannytang/index?l=f&id=6

enjoy

ps. 原來東京好熱架

[ 本文章最後由 金毛B媽 於 08-7-31 13:23 編輯 ]
親子王國以外之相冊連結已被刪除

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好正!好想再去日本,妳有時間去我第一次整個BLOG看吓, 謝謝!
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!QXSzT0GfGRRwVoz.DVfL1cVoUot5/article?mid=209
原文章由 金毛B媽 於 08-7-31 13:21 發表
剛剛去完東京-富士急 (Thomasland), 箱根, mother farm, kidzania 想同大家分享

http://hk.myblog.yahoo.com/cannytang/index?l=f&id=6

enjoy

ps. 原來東京好熱架 ...

別墅

Hi 金毛b媽,

你d相影得好靚噃. 唔知你有無留意你係箱根本館食晚飯時, 有另一個香港family呢? 有2個男仔著住和服食飯架呢? 我睇到你地係飯堂影個d相, 就醒起你地原來就是當時相遇的人, 你地一班人玩一定好開心.

你地第二日先去遊箱根就好d, 因為我地14號個日行成個行程都成日落毛毛雨, 所以都無行上大涌谷, 有d後悔.

大宅

金毛b媽, 請問你可唔可以send你個行程plan俾我作參考呀? 例如各景點既名稱, 地址或者網址, 謝謝你呀!
[email protected]

哈哈~! 我要揍好呢隻妹~

男爵府

請問橫濵outlet多野行嗎?有無agnes b?近麵包超人館嗎?
[

男爵府

Thanks for sharing. 咁多人玩真開心!
我都好開心, 見到你宅急便行李到機場, 我正煩惱緊行李問題呀! 我都會住新宿東橫INN, 係咪請酒店的人安排就得喇?

你去DISNEY坐JR OR 地鐵呀?

複式洋房

原文章由 金毛B媽 於 08-7-31 13:21 發表

enjoy

ps. 原來東京好熱架 ...

Very Good Sharing!

別墅

金毛b媽, 我都想要d資料, 可以電郵給我嗎 ?

睇完你個 blog, 見到你2個小朋友咁開心, 我都感覺到好似自己剛剛去完一樣. 哈哈.

原文章由 hellocatcat 於 08-7-31 18:18 發表
金毛b媽, 請問你可唔可以send你個行程plan俾我作參考呀? 例如各景點既名稱, 地址或者網址, 謝謝你呀!

子爵府

原文章由 Perrymami 於 08-7-31 16:45 發表
Hi 金毛b媽,

你d相影得好靚噃. 唔知你有無留意你係箱根本館食晚飯時, 有另一個香港family呢? 有2個男仔著住和服食飯架呢? 我睇到你地係飯堂影個d相, 就醒起你地原來就是當時相遇的人, 你地一班人玩一定好開心.

...

哎呀, 我沒有留意到呀, 希望我地幾隻馬騮, 唔會嘈住你地食飯啦

子爵府

原文章由 Win0501 於 08-7-31 18:39 發表
請問橫濵outlet多野行嗎?有無agnes b?近麵包超人館嗎?

橫濵outlet好細的, 個幾鐘已經行晒, 我唔見有 agnes b
我就買左對 nike, 同 new balance 俾我仔仔囉

去麵包超人館本來係半個鐘車程, 但我地用左個半鐘先到, 因為 GPS 失靈, 找不到麵包超人館

子爵府

原文章由 KristyMum 於 08-7-31 23:17 發表
Thanks for sharing. 咁多人玩真開心!
我都好開心, 見到你宅急便行李到機場, 我正煩惱緊行李問題呀! 我都會住新宿東橫INN, 係咪請酒店的人安排就得喇?

你去DISNEY坐JR OR 地鐵呀? ...

新宿東橫INN, 你就要係你回程返香港前一日, 10:00 am 囉行李去 lobby, 就會有人同你攪, 即時俾埋 $$, 佢會俾番收據你地機票取, 你可以問埋佢, 宅急便係機場邊樹, 佢就會俾埋機場 map 你自己找, 好易找的

我去 disney 係坐 JR 去的

子爵府

原文章由 tvokok 於 08-8-1 01:26 發表
金毛b媽, 我都想要d資料, 可以電郵給我嗎 ?

睇完你個 blog, 見到你2個小朋友咁開心, 我都感覺到好似自己剛剛去完一樣. 哈哈.

好, 你俾你 email 我啦

子爵府

金毛B媽
我都想要呀

原文章由 金毛B媽 於 08-8-1 09:30 發表

好, 你俾你 email 我啦

子爵府

原文章由 hellocatcat 於 08-7-31 18:18 發表

已 send 左俾你, pls check

子爵府

原文章由 goofyszesze 於 08-8-1 09:32 發表
金毛B媽
我都想要呀

咁你俾你 email address 我啦

子爵府

唔該哂

原文章由 金毛B媽 於 08-8-1 09:33 發表

珍珠宮

我都想要呀. 我 pm 個 email address 俾你呀. 唔該哂.

原文章由 金毛B媽 於 08-8-1 09:33 發表

子爵府

原文章由 goofyszesze 於 08-8-1 09:53 發表

唔該哂

send it already

子爵府

原文章由 CherylMaMa 於 08-8-1 09:57 發表
我都想要呀. 我 pm 個 email address 俾你呀. 唔該哂.

send it already

大宅

睇到你0既遊記, 真係好開心. 我剛剛七月頭同老公, 阿妹去左東京血拼五天, 好開心. 不過就無同囡囡去, 因為去只得歲半, 同佢去會好辛苦. 不過我地已經plan左過兩年同佢去disneylan and disneysea, 親子一番. 今次係囡囡出世後第一次同佢分開幾日, 真係好唔捨得, 不過有個意外收獲, 就係姐姐教識佢講 "I miss You" 我地一返到屋企就同我地講 "I miss you" 真係 lum 到死

首頁
12345...7

尾頁

跳至