夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

...

男爵府

傻婆~你想佢對你唔好咩?!
咁好就要好好真惜啦~

大宅

咁你想點? 佢對你好未好囉!

子爵府

環保接龍勳章

好好真惜啦

子爵府

環保接龍勳章

好好真惜啦

子爵府

環保接龍勳章

好好真惜啦

公爵府

你個topic令我有感而發……

HMM.....點講好呢?!我老公一向都同你老公果種類型,對我好好,所以我都冇介意佢窮,咁多年都成個小女人咁跟住佢身後。

但原來人會變架(我講我c6咋,當然希望你hubby唔會咁啦)。

當佢事業越來越好,人既性情都變埋,性格霸道、專制好多,連我識左廿幾年既舊同學都話佢囂張左,對我…又唔可以話唔好,雖然未至於大富大貴,都叫做要乜有乜,但就唔會好似以前咁細心囉。而且,男人開始得志,就有其他女人架啦,簡直係千古不變既定律……

呢一年最差既時間,我都打算離婚喇,終於接受到人變左就係變左。好喇,當我把心一橫放手時,又輪到對方唔肯放手喇……

人生好似係玩緊hide and seek……最大問題係大家timing唔岩。

如果樓主/各位同伴侶既timing係岩,就要盡情咁enjoy及珍惜。

珊瑚宮

環保接龍勳章

原文章由 20020116 於 08-8-5 11:07 發表

HMM.....點講好呢?!我老公一向都同你老公果種類型,對我好好,所以我都冇介意佢窮,咁多年都成個小女人咁跟住佢身後。

但原來人會變架(我講我c6咋,當然希望你hubby唔會咁啦)。

當佢事業越來越好 ...

你要好好加油.

我老公一向對我都好好. 但我就唔驚佢越來越好會變. 因為在微時我會叫他看看身邊的那些變了質的人, 那面孔好醜陋~
還有他沒有錢的, 一向都是我keep的.

樓主, 你有個好老公真係要好好錫返佢.

伯爵府

好媽媽勳章

好晒呀.....

要好好珍惜啊...

珍珠宮

好媽媽勳章

大宅

恭喜你呀, 祝福你地白頭皆老!! 愛係雙方面, 你甘錫你, 你都要好好珍惜佢呀

伯爵府

I am so happy for you! Hope my C6 can keep on treat me super good lah!

I also found my C6 對我好好, but also think 人can變, so I also have to keep on treat him super good, and to keep my face pretty and body fit.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我要戴番對太陽眼鏡先~~~

(你晒成咁, 燦親我呀 )

大宅

好媽媽勳章

恭喜樓主, 有個o甘好老公丫~~

水晶宮

原文章由 20020116 於 08-8-5 11:07 發表

好希望你同老公雨過天青,幸福快樂!
天空之城, 快樂之地

珍珠宮

唔好唔開心啦, 如果真係決定左就積極面對, 記得問佢攞多d"善"養費.

男爵府

樓主,

有個咁鍚自己既老公要好好珍惜!

20020116,

希望你地雨過天情, 白頭到老!

別墅

恭喜你﹗有個好老公﹗

大宅

男爵府

真的要好好珍惜.....閒時講些說話氹下老公....唔好等第2時講唔到野....牙到無晒時先想講就太遲啦.

我老公都系咁架.....佢知我鍾意一支貓型香水....我收到第1支之後話...佢地系有一個系列架.....(我無示意佢買晒成個系列比我架), 第2日......佢返黎時.....已經將成個系列既貓香水, 10幾支買晒送比我.

所以我好幸運有一個好老公....我都會不時製造驚喜比佢....大家開心. 而家我會有時利用阿囡去氹老公.....突然間比阿囡著件寫住I LOVE DAD既初.....寐死佢啦.

首頁

尾頁

跳至