夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老公出面識了一個女仔,現在掉返轉頭話我管佢太緊,佢搬左出去住,話要冷靜下,我問佢點解唔打電話比我,佢答我,唔想打咪唔打囉,點解一定要定時定候打電話?甘即係點,佢無話要離婚,但係想一個人生活。
又嫌我煩,唔鐘意我打比佢
有時又叫我去佢新屋住,有時又話要一個冷靜下,我無所適從......
以前我有時都check下他的電話record,佢話寵壊我,不會再比我check,改左個password.
佢話無再找個女人,同随時歡迎我上佢度,但不想一起生活,話好驚係返一起之後我又好似以前一樣管佢
我應該點做?

[ 本文章最後由 good2138 於 08-8-5 15:55 編輯 ]

大宅

藉口

既然佢走左, 你都冇得揀啦.

翡翠宮

原文章由 good2138 於 08-8-5 15:08 發表
老公出面識了一個女仔,現在掉返轉頭話我管他太緊,佢搬左出去住,話要冷靜下,我問佢點解唔打電話比我,佢答我,唔想打咪唔打囉,點解一定要定時定候打電話?甘即係點,佢無話要離婚,但係想一個人生活。
又嫌我煩,唔鐘意我打 ...

你叫佢食屎喇!!!

我最憎d男人自己搞婚外情,唔認錯不特止,仲將責任賴哂落老婆度,呢d都唔係男人黎既~~~

佢搬左出去你應該要第一時間換鎖添呀!!!

根本佢係度揾藉口之嘛!!!
佢搬出去係鬼冷靜,同個女人一齊住就真,講真一句,你要冷靜都未輪到佢喇!!!

你理得佢想點,佢出去玩得女人,仲要咁的態度對你,佢唔講出口姐,但佢都做哂出黎,唔離婚仲可以點呀???

你唔好再打比佢添呀!!!
一陣佢以為你無左佢唔得,佢搬得出去,你就話之佢橫屍街頭喇!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 good2138 於 08-8-5 15:08 發表
老公出面識了一個女仔,現在掉返轉頭話我管他太緊,佢搬左出去住,話要冷靜下,我問佢點解唔打電話比我,佢答我,唔想打咪唔打囉,點解一定要定時定候打電話?甘即係點,佢無話要離婚,但係想一個人生活。
又嫌我煩,唔鐘意我打 ...

樓主,我覺得你老公係想等你講離婚,咁樣自己唔駛做衰人丫嘛,
既然佢都講都咁啦,都冇諗住會番轉頭,樓主,你都係放手啦,
冇謂辛苦自己

複式洋房

但我地有細路,不想他變單親

複式洋房

原文章由 good2138 於 08-8-5 15:47 發表

樓主
算吧,你唔好希望佢会回頭,
最緊要睇好小朋友,佢最緊要有俾家用,
最怕使哂d錢喺出便個女人

男爵府

原文章由 christy1012 於 08-8-5 15:47 發表

冇謂辛苦自己

AGREE!
你既case我好明白~
個男人而家係唔想做到咁衰,又要同出面果件一齊....
就算你比多幾次機會佢,結果都係一樣,唔好浪費時間喇,
放生佢即係放生自己......
一個人變左,再拖落去都唔會變返之前咁...

男爵府

原文章由 good2138 於 08-8-5 15:47 發表

有個咁不負責任既老豆
佢搬得出去, 講得出咁白痴既說話,
都無珍惜過個家庭...
我寧願變單親

複式洋房

好縷
cheap男人
大家都係女人,点解破壞人家庭

複式洋房

[ 本文章最後由 good2138 於 08-8-7 11:17 編輯 ]

翡翠宮

依架都唔輪到你講想唔想,佢個人都搬左出去,你仲可以點姐???
佢搬左出去其實同離婚有乜分別姐???

佢依架咁對你開心咩???
你成日都唔開心,你估你個仔feel唔到咩???
爸爸又成日唔返屋企,咁你認為你個仔晚晚都見唔到爸爸,淨係晚晚見到媽咪唔開心,咁對你個仔都唔好喇!!!

依架d小朋友好早熟,你唔講佢遲早都知乜野事~~~

複式洋房

D男人衰起上來,不會諗你為佢付出幾多

個女人好cheap嫁,同我老公無出街嫁,只係lunch見面,為個free-lunch 就同我老公kiss。

不過最cheap都係自己老公,甘cheap的女人都鐘意。

[ 本文章最後由 good2138 於 08-8-5 16:14 編輯 ]

複式洋房

原文章由 good2138 於 08-8-5 16:07 發表
我都知自己當局者迷,仲信他講野
同自己一時間接受不到事實

妳要緊強d.妳唔会得佢
妳仲有家人朋友,bb
唔好傷心
D cheap 男人 唔死都冇用

複式洋房

好多謝大家的支持

男爵府

原文章由 小manman 於 08-8-5 15:41 發表

你叫佢食屎喇!!!

我最憎d男人自己搞婚外情,唔認錯不特止,仲將責任賴哂落老婆度,呢d都唔係男人黎既~~~

佢搬左出去你應該要第一時間換鎖添呀!!!

根本佢係度揾藉口之嘛!!!
佢搬出去係鬼冷靜,同個女人一齊住就真,講 ...

係呀,叫佢吃屎啦.D咁既男人,你唔好打電話俾佢,佢打俾你亦都唔好聽,你老公真係好衰 .你要等佢知道,冇左佢,你同個仔一樣過得精彩.埋由得佢同個女人鬼混囉,通常冇好下場,你冇左個衰老公,但佢冇左個好老婆同個仔仔.lose 既比你多. 唔好俾我估中,你老公佢依家一係想離婚,一係就想吊高黎賣,想你買佢怕,又可以同個女人一齊,如果你妥協,佢就開心啦,以後就吃住你,仲可以亨齊人之福.你唔好妥協,要活得有尊嚴,要活得俾佢開心.支持你!!

複式洋房

佢真係想吊高黎賣,不准我check佢,自己去滾,仲話我唔好,不停話我唔好,不停話我管佢

大宅

直頭係啦~自己做錯仲要惡人先告狀.

原文章由 christy1012 於 08-8-5 15:47 發表

冇謂辛苦自己

男爵府

原文章由 good2138 於 08-8-5 17:11 發表
佢真係想吊高黎賣,不准我check佢,自己去滾,仲話我唔好,不停話我唔好,不停話我管佢

唉~有d男人就係咁,不停數自己個老婆不是,但自己都係大把衰野,
有女人,爛賭,爛玩,脾氣臭....
有女人就係個老婆逼成佢咁呀哩d咁既理由囉.....
個老婆管住晒囉,又要唔想個老婆出去做野....大男人囉...
返到屋企仲話人地d老婆唔係咁架,唔會管佢地...
所以話,個男人決絕d都好架,等自己死左條心,唔好再比籍口自己~
等個男人回頭??回頭都唔再係果回事啦.....仲相處到咩?
女人可能得,但個男人唔得囉...

男爵府

原文章由 good2138 於 08-8-5 17:11 發表

所以,你唔好中計,唔係你成世都俾呢d衰男人吃住,要吊高黎賣應該係你.你唔好咁蠢.做女人都要做得有尊嚴d.

複式洋房

離開佢好個長遠痛苦!

首頁

尾頁

跳至