自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

見到司馬燕老公單新聞,真係好感觸。。。我有個ex又係呢啲人,呃曬全世界。。。好恐怖。。。

咸蛋三寶飯    發表於 15-11-19 05:22
funbi0816    發表於 15-11-19 02:54
bellmai    發表於 15-11-18 19:51
DonnieBB    發表於 15-11-18 17:07
BB200200    發表於 15-11-18 16:59
funfun759    發表於 15-11-18 16:57
citty    發表於 15-11-18 16:50
wcpcelia    發表於 15-11-18 16:08
Vin仔媽    發表於 15-11-18 15:51
tsung    發表於 15-11-18 15:49

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

子爵府

引用:見到司馬燕老公單新聞,真係好感觸。。。我

原帖由 ieht 於 15-11-18 發表
見到司馬燕老公單新聞,真係好感觸。。。我有個ex又係呢啲人,呃曬全世界。。。好恐怖。。。

...
我ex都係好心寒,因為消化唔到,攪到我都痴左一排,

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+ieht+於+15-11-18+發表見到司

男爵府

回覆:假情深男人,我都遇過。。。

好在我嗰時feel到唔對路分咗手,到之後因為一啲事我先confirm佢真係好虛偽。。。
不過佢老婆就慘啲,希望佢夠蠢可以俾我ex呃一世啦

子爵府

畀面勳章

cathy-tse 發表於 15-11-18 15:45
外表大好!人稱鐵漢柔情~~~
老婆一有病痛,~~~就眼都不看!呢類男人好賤!

...

男爵府

引用:Quote:原帖由 漱口水 於 15-11-18 發表我ex

原帖由 cathy-tse 於 15-11-18 發表
外表大好!人稱鐵漢柔情~~~
老婆一有病痛,~~~就眼都不看!呢類男人好賤!

...
我ex都係喺佢老婆大肚時無啦啦走嚟同我表白話一直仲好愛我,我心諗你都痴媽gun...咸豐年代嘅事。。。我仲要已經嫁咗去外國仔都生咗兩個。。你估十月初五的月光呀?你咁情深又走去結婚生仔? 你當你老婆係咩呀????

chamomile    發表於 15-11-18 19:18
DonnieBB    發表於 15-11-18 17:34
wcpcelia    發表於 15-11-18 16:09

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 cathy-tse 於 15-11-18 發表

我ex都係喺佢老婆大肚時無啦啦走嚟同我表白話一直仲好愛我,我心諗你都痴媽gun...咸豐年代嘅事。。。我仲要 ...
😂😂😂😂

男爵府

不過好真係好好戲,呃曬所有人嗰type...我屋企人喺我同佢分手好多年之後仲成日講起佢,覺得佢勁好,我唔應該分手。。。
我發現我識過好幾個人都係呢類, 表面勁善良好天使,其實內心好黑暗。。而且我成日都係唯一發現到佢地啲黑暗面嘅人,結果冇人明我點解無啦啦梳遠佢地。。。

greenpea    發表於 15-11-18 17:20

大宅

呢類人太恐怖,好戲到令人心寒呀....

子爵府

引用:呢類人太恐怖,好戲到令人心寒呀....

原帖由 sivam 於 15-11-18 發表
呢類人太恐怖,好戲到令人心寒呀....
我試過,不過係朋友
身邊人唔明我咩事要絕交
我不擅長解釋,所以只希望其他人尊重我的決定......點知我堂姐好心做壞事,暗地裡將我的近況話俾呢個「朋友」知。
後來我發現左,好傷心!覺得連堂姐都出賣我......但堂姐堅稱為我好,唔想我錯過咁好的「朋友」.....
佢根本唔知呢位「朋友」有幾恐怖.....
只能話「朋友」演技好到呃到好多人

子爵府

我賤ex又係,背住我好鐘意上forum pm啲女仔,又喺fb亂add人,我篤爆佢仲話人地撩佢,又同佢ex曖昧,又搞埋我一個朋友,本身佢都好暴躁,最後我飛左佢,但我無同人講咩原因。佢就喺度扮情深,向全世界講會愛我一生一世會等我回頭,變左我係負心人俾人指指點點,點知轉頭2個月後識左個新女

不過都好,起

子爵府

引用:我賤ex又係,背住我好鐘意上forum+pm啲女仔

原帖由 願我能 於 15-11-18 發表
我賤ex又係,背住我好鐘意上forum pm啲女仔,又喺fb亂add人,我篤爆佢仲話人地撩佢,又同佢ex曖昧,又搞埋 ...
起碼佢唔駛再抽我水繼續扮被狠心女友撇的好男人

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆 ieht 的帖子

好在已成為歷史
真小人...遠勝偽君子...忽然覺得成蟲都唔係咁差

別墅

引用:Quote:原帖由+cathy-tse+於+15-11-18+發表

我ex都係喺佢老婆大肚時無啦啦走嚟同我表白話一直仲好愛我,我心諗你都痴媽gun...咸豐年代嘅事。。。我仲要 ...
笑咗,唔好意思

大宅

我都遇過呀,佢又係話只約我一個,只miss 我,點知比我check fb add勁多女仔lo, 之後我同佢無聯絡,之後同左其中一個(最醜最姣既)一齊

男爵府

引用:Quote:原帖由+cathy-tse+於+15-11-18+發表

比你笑死

伯爵府

呢類男人其實只係對自己嘅「投入演出」不能自拔,they just enjoy performing themselves .

chamomile    發表於 15-11-18 19:19

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

以前公司都有呢類人.....我覺得佢地有d精神分裂.....應該有病

子爵府

開心吸收勳章

我ex都係咁,分咗手n年仲懶係情深深咁響大時大節send msg嚟,話仲好關心我,又send啲畫像過嚟,好心啦,咩年代,仲以畫傳情,以為自己係情聖

首頁

尾頁

跳至