親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人可推介台中住宿,謝謝

大宅

大宅

回覆:有無人可推介台中住宿,謝謝

台中边區?

複式洋房

如逢甲區,我會選葉綠宿,至少全棟是酒店,價格平。好像雙人房HK$3XX。雖然無早餐,但是斜對面有間mini 布朗的早餐平靚正,不過坐位唔多。一棟大廈內只有兩三層的住宿,好像無牌的感覺!

複式洋房

lokjoy 發表於 15-11-19 23:46
有無人可推介台中住宿,謝謝
如果想住得再好D,逢甲商旅,是幾好的一間酒店,不果貴D,好像HK$8XX。我有朋友來台中找我,我都是叫他們選這兩間,平有平住,貴有貴住!

侯爵府

畀面勳章

雲品,超正!

子爵府

回覆 潘高壽 的帖子

Dear ,
is it expensive?

thanks
違規內容已被管理員刪除

伯爵府

引用:回覆 潘高壽 的帖子Dear ,is it expensive

原帖由 jfk 於 15-11-23 發表
回覆 潘高壽 的帖子

Dear ,
去酒店網search 下就知咩價錢

伯爵府

其實樓主有什麼要求?價錢平?方便?要享受?親子?

別墅

(哎呀, 岩岩打完曬禁錯制又要再打過)以下係我住過同記得既台中酒店/民宿, 你地睇下有無岩心水啦:

1. 達欣: 最近火車站, 好多香港人住, 早餐唔記得, 但最記得隔音好差, 一朝早聽到水管聲, 同廁所好細

2. Aujourd'hui: 民宿黎既, 之前睇台灣節目食尚玩家介紹, 每間房都有主題, 新淨, 隔音ok, 無早餐, 老闆娘幾nice (無記錯係近sogo定新光三越)

3. 寶島53: 近火車站, 房間新淨, 隔音ok, 早餐唔錯, 服務ok, 整體上唔錯!

4. 奇異果: 近中華夜市, 房間新淨, 隔音一般但好過達欣, 早餐都係唔記得

5. 寶華: 近火車站, 附近有間鹽so雞好好食~隔音ok, 早餐如果當日唔多人入住, 係食麥當當(無薯餅), 但係房間大但設備比較舊, 有免費泊車

6. 哈蜜瓜: 近火車站, 樓下有屈臣x, 早餐唔記得, 房間有部份有主題, 但留意番部份房間比較舊

價錢方面, 1/2/3都係貴d, 4/5/6係平d既~

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:(哎呀,+岩岩打完曬禁錯制又要再打過)以下係

原帖由 aussi 於 15-11-23 發表
(哎呀, 岩岩打完曬禁錯制又要再打過)以下係我住過同記得既台中酒店/民宿, 你地睇下有無岩心水啦:

1. 達欣: ...
哈蜜瓜已經比奇異果收購左依加走廊同房間有少少新裝修,有中式簡單早餐,價錢好經濟但唔唔好要求高

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

碧根就近逢甲, 樓下就係光南, 屈臣, 非常方便, 不過就舊d (包車司機覺得舊) 我覺得還 ok 啦. 方便嘛. 但c6 話地氈就麻麻地乾淨 (佢赤腳, 我著拖鞋)

我影左d 家庭房的照片
入面有免費自助洗衣
自助早餐不錯, 甚麼都有一點.

http://www.baby-kingdom.com/foru ... p;extra=&page=1

別墅

回覆 ada29 的帖子

我上次住都住3-4年前啦, 估唔到佢更新左, 如果係咁都不失為一個選擇, 補充: 隔音都ok

珊瑚宮

引用:回覆 ada29 的帖子 我上次住都住3-4年前啦,

原帖由 aussi 於 15-11-23 發表
回覆 ada29 的帖子

我上次住都住3-4年前啦, 估唔到佢更新左, 如果係咁都不失為一個選擇, 補充: ...
這天(中友)--可能無做了。

大宅

逢甲商務,我住fri and sat 都係$6xx一晚雙人房包早餐

伯爵府

引用:碧根就近逢甲, 樓下就係光南, 屈臣, 非常方

原帖由 豆豆B媽 於 15-11-23 發表
碧根就近逢甲, 樓下就係光南, 屈臣, 非常方便, 不過就舊d (包車司機覺得舊) 我覺得還 ok 啦. 方便嘛. 但c6 ...
點解我搵唔到你d碧根相?

子爵府

回覆 aussi 的帖子

Thanks so much for details infor
違規內容已被管理員刪除

子爵府

回覆 be 的帖子

Thanks for response
2 ladies, no kids,

convenient, clean , around $6xx per night

違規內容已被管理員刪除

大宅

回覆:lokjoy 的帖子

台中福星7酒店,近逢甲夜市,今年新開又新又扺,仲有樓中樓房

子爵府

違規內容已被管理員刪除

首頁

尾頁

跳至