跳至

首頁
12345...72

尾頁

男爵府

唔知點解....這兩天入極到入唔到去睇...不如開個part 2.再傾過
好嗎?

男爵府

kitnat,

你昨天覆完診,點啊 ? 順利嗎 ?
昨天去了九龍灣德福食dinner,經過
"elle" 店全店四折起,我買了衫仔比阿b,
1)一套長袖藍色開胸衫褲仔,size 80
2)一件短的蛤衣...size 70

三件唔洗$100 -
我都要忍下手,買了一大袋比阿b了.....

大宅

原文章由 B.GIRL 於 08-9-6 10:55 發表
唔知點解....這兩天入極到入唔到去睇...不如開個part 2.再傾過
好嗎?

係呀係呀,,明明睇到有update post但又入唔到.bk最近怪怪的~~

大宅

原文章由 B.GIRL 於 08-9-6 11:04 發表
kitnat,

你昨天覆完診,點啊 ? 順利嗎 ?
昨天去了九龍灣德福食dinner,經過
"elle" 店全店四折起,我買了衫仔比阿b,
1)一套長袖藍色開胸衫褲仔,size 80
2)一件短的蛤衣...size 70

三件唔洗$100 -
我都要忍下手,買了 ...

wa..你真係幾快手吓喎.我就乜都未買,諗住下星期吉吉島bb展先掃貨

男爵府

原文章由 燴番薯 於 08-9-6 11:37 發表

wa..你真係幾快手吓喎.我就乜都未買,諗住下星期吉吉島bb展先掃貨

我到時都會去睇下,順便睇下d床仔...

大宅

我住德福,去睇睇先。

大宅

原文章由 燴番薯 於 08-9-6 11:37 發表

==>燴番薯 & B.GIRL
我都諗住等20/9掃貨,多數會掃日用品,衫仔再睇下先,
因為我時時想住去荃灣川龍街買衫仔,仲平D,但要等下中秋後天氣清涼少少才去,因為怕焗到...

昨日覆完診,無咩特別,助產士說BB size ok 聽聽心跳便走得
等左唔洗半hr就到我,睇左10mins到啦
佢話下次返去覆診(26/9)就要抽血,提我記緊前1晚&當天早餐咪吃甜野,唔係驗到血糖唔及格就要再返去飲勁難飲的糖水
嘩~~我25-26號一定打屎都唔吃甜野!!!

大宅

原文章由 kitnat 於 08-9-6 23:36 發表

==>燴番薯 & B.GIRL
我都諗住等20/9掃貨,多數會掃日用品,衫仔再睇下先,
因為我時時想住去荃灣川龍街買衫仔,仲平D,但要等下中秋後天氣清涼少少才去,因為怕焗到...

昨日覆完診,無咩特別,助產士說BB size ok 聽聽心 ...

wa..咁快手的?咁又幾好喎..我17/9返去,希望都係咁快就好lu
唔係呀..我早一個星期已經要戒甜了..我怕驗到糖尿手尾長,所以忍一忍口.
我今日去過吉吉島,staff話中秋15/9開始bb展.我睇定d嘢,諗住到時立刻去掃貨,怕太多人,不想逗留咁耐..

大宅

原文章由 燴番薯 於 08-9-7 22:25 發表

wa..咁快手的?咁又幾好喎..我17/9返去,希望都係咁快就好lu
唔係呀..我早一個星期已經要戒甜了..我怕驗到糖尿手尾長,所以忍一忍口.
我今日去過吉吉島,staff話中秋15/9開始bb展.我睇定d嘢,諗住到時立刻去掃 ...

要早一星期呀?禁睇黎我都要了,因為我平時都經常吃甜野
希望我忍到口啦...其實都幾難的..
我已叫老公20/9果日唔好返工,一定要同我去掃貨呀,我打算食完早餐就去了,你幾點會去?你去哪一間分店?

大宅

原文章由 kitnat 於 08-9-7 22:33 發表

要早一星期呀?禁睇黎我都要了,因為我平時都經常吃甜野
希望我忍到口啦...其實都幾難的..
我已叫老公20/9果日唔好返工,一定要同我去掃貨呀,我打算食完早餐就去了,你幾點會去?你去哪一間分店? ...

你20/9先去? 今日d staff話比我知15/9開始啦.
我未知幾點去..瞓醒先算lu

大宅

原文章由 燴番薯 於 08-9-7 22:39 發表

你20/9先去? 今日d staff話比我知15/9開始啦.
我未知幾點去..瞓醒先算lu

其實我都知15/9開始的
但係一來要放假先去到(老公15/9亦要開工),二來可用埋j card
唔知過了5日先去買,會否比人買晒呢...

男爵府

原文章由 kitnat 於 08-9-7 22:45 發表

其實我都知15/9開始的
但係一來要放假先去到(老公15/9亦要開工),二來可用埋j card
唔知過了5日先去買,會否比人買晒呢...

9月15日開始...我張matthan card 未出到呀,
我同我老公張card 一齊出, 要各簽$4,000-
先有個22" samsung monitor 送....
唉..希望快d出到張card 可以買野簽到咭.....
唔係都唔知點簽.....

大宅

回覆 #11 kitnat 的文章

唔怕..應該無咁快賣晒的,放心!
咁係咪用埋j card會折上折呀?

大宅

回覆 #12 B.GIRL 的文章

咁4000又真係幾多,如果唔買bb嘢又真係難d...
咁你快d打去銀行問下啦.不過個bb展有成一個week,你都重有時間的!

大宅

==>B.GIRL

yes!快d打去催下佢啦,佢都想你快d簽卡丫嘛,,keke.....

大宅

係呀,J CARD可以折上折呀,keke...

大宅

原文章由 kitnat 於 08-9-8 11:09 發表
係呀,J CARD可以折上折呀,keke...

yee..咁我都問人借張j card先...
咁可以多幾多discount? 係咪一定20號先有?

大宅

原文章由 燴番薯 於 08-9-8 14:29 發表

yee..咁我都問人借張j card先...
咁可以多幾多discount? 係咪一定20號先有?

是的!貨品有折無折的,都會有95折!
但要逢"吉日" 先有以上優惠, 吉日= 每月2號&20號
see?!

男爵府

原文章由 kitnat 於 08-9-8 11:08 發表
==>B.GIRL

yes!快d打去催下佢啦,佢都想你快d簽卡丫嘛,,keke.....

唉.....9月底先有咭...真慘...都唔知買好定唔買野...

大宅

你會否考慮下去護協買野?有惠氏卡都有discount呢~~

首頁
12345...72

尾頁

跳至