懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽媽用過呢?for新生baby好唔好咖?
有無不醃眼配方呢?

唔該曬!

[ 本文章最後由 yunice 於 08-9-12 01:51 編輯 ]

大宅

我都好想知 !
但樽野又無話唔洗沖水, 因為如果係唔洗的話, 大多數會寫出來做Selling Point架ma ......

原文章由 yunice 於 08-9-12 01:44 發表
有無不醃眼配方呢?

唔該曬!
               SirSir1歲生日最想收到D咩?
                    (((((美白產品)))))

別墅

我見過有媽咪直接滴落水度囖~~
原文章由 ChanSzeNine 於 08-9-12 04:50 發表
我都好想知 !
但樽野又無話唔洗沖水, 因為如果係唔洗的話, 大多數會寫出來做Selling Point架ma ......

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

係直接放落盤水度沖,洗頭就放小小落頭皮頭洗,我就覺得好好用,好用過過施巴.因我覺得施巴比較乾.

[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

咁呢隻有無香味架,幾錢,可以係邊買到

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

有香味,而且用咗d頭髮比較柔軟(因我個女頭髮比較硬)我係永安嬰兒部買,因朋友送咗幾枝比我,所以我冇留意佢價錢,但我有用開佢其他產品,又其係搽patpat個支膏,又係好好用.

[ 本文章最後由 bb363597 於 08-9-12 10:18 編輯 ]
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

別墅

搽patpat個支膏好多人都話好用wor,質感“笠”唔“笠”咖?買定支先~~

大宅

我早幾日o係 Tuen Mun Plaza Mannings 見到有得賣呀, 好似 $8x一支~

原文章由 natalie_lee1010 於 08-9-12 09:33 發表
咁呢隻有無香味架,幾錢,可以係邊買到
               SirSir1歲生日最想收到D咩?
                    (((((美白產品)))))

男爵府

呢隻唔洗過水架..係永安有得買..好似係13x...

原文章由 yunice 於 08-9-12 01:44 發表
有無不醃眼配方呢?

唔該曬!

伯爵府

我個女6月出世用到依家, 我覺得幾好用, 我冇過水架. 洗頭直接搽落頭髮到. 我覺得 so far 都用得 ok, 以前我個仔就用 seba o既, 我覺得呢隻好過seba 添.

禁止發言

禁止發言

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

Creme pour le change,幾多錢就唔記得,因都幾大支(100ml),而且每次用好少就夠.我都係用Dermo-Cleansing.沖涼洗頭.

[ 本文章最後由 bb363597 於 08-9-12 15:34 編輯 ]

禁止發言

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 小小小朋友 於 08-9-12 15:09 發表

咁係咪每次換片都搽少少架?
唔該晒^^

只是搽patpat的嗎?

唔駛每次用,少少紅用凡仕林就得,唔紅就勿都唔駛搽,果支patpat膏真係好勁,搽1,2次個patpat已經冇事.如果係初生b,頭一個月就最好用清水洗patpat.唔好用抺pat紙.

[ 本文章最後由 bb363597 於 08-9-12 15:32 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係咪倒落盆水度就ok?

男爵府

好媽媽勳章

我有兩支 2 in 1 hair & body wash sample size,每支10ml,同埋兩支dermo cleansing sample size,每支50ml。

有興趣請pm我。

大宅

原文章由 小小小朋友 於 08-9-12 14:34 發表
我想問支裝(pump出黎)Dermo-Cleansing
同你地講既2 in 1 Hair & Body wash
有什麼分別呀??
因為我見佢介紹都好似兩支頭同身都用得

原來係兩樣野黎??我都係用Dermo-Cleansing,佢上面都係寫洗頭同沖涼都得,吾駛過水!!

咁兩樣有咩分別呢??

別墅

我都想知啊~~

不過我已經買咗2in1 啦~

原文章由 pino 於 08-9-12 21:26 發表

原來係兩樣野黎??我都係用Dermo-Cleansing,佢上面都係寫洗頭同沖涼都得,吾駛過水!!

咁兩樣有咩分別呢??

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

首頁

尾頁

跳至