論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日返到來老公話俾左我地嘅wifi password姐姐,話姐姐想send message俾佢老公,唉,都唔知點收科?

別墅

引用:今日返到來老公話俾左我地嘅wifi+password

原帖由 LY80000BB 於 16-01-29 發表
今日返到來老公話俾左我地嘅wifi password姐姐,話姐姐想send message俾佢老公,唉,都唔知點收科?

...
我怕姐姐會成日上網,影響工作,畢竟佢只來左兩個星期,好怕一開始便放鬆左第日緊唔返

大宅

回覆:會唔會share屋企wifi password俾姐姐?

唔需要

大宅

回覆:會唔會share屋企wifi password俾姐姐?

千祈唔好做壞規矩

大宅

你會後悔
我就係板
玩到要bb睇住佢玩

大宅

引用:今日返到來老公話俾左我地嘅wifi password

原帖由 LY80000BB 於 16-01-29 發表

...
我有…講真,就算你唔share佢自己都會出卡架喇…玩唔玩電話呢啲系睇個姐姐本身,day 1我已經同佢同我比wifi你,但你只可響你spare time用電話,你可用wifi同你媽咪net chat,等佢冇hm sick,so far而家都未試過湊住
我女玩電話

子爵府

幾十元一個月就可以上網,你唔比佢一樣會上。

禁止訪問

公爵府

回覆:LY80000BB 的帖子

我不會比囉!

公爵府

回覆:LY80000BB 的帖子

自己的私人娛樂,自己比返錢也好公道,佢地成日煲劇,好夜先瞓,過十二點,我見房未熄燈,也是自己搞掂有Wifi!不要拖慢我的速度吧!

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

不俾

水晶宮

唔洗share 因為出卡日日上。

大宅

吾會。我仔曾經比過最後我改password

子爵府

無比 你既然比左就睇下姐姐用到咩地步囉 真係過份就改pw 不過她都可以用反電話咭

男爵府

絕對唔會俾
上個工人 我同老公就係太好人
一開始就share wifi俾佢
開頭講好左rest time時先可以用
但後尾就愈黎愈過份
有時冇人喺屋企
佢陪住bb時就偷偷地禁電話
我喺cam見到就會打俾佢stop佢
但之後直接一路煮飯一路煲劇

雖然你唔俾wifi佢 佢都識自己買卡
但你俾左wifi佢
佢就覺得你默認左俾佢工作時玩電話咁

大宅

no!

伯爵府

不會.

男爵府

我有share,但限時,日頭用唔到,只有每晚8-11先連到. 我家工人黎左一年半,暫時都OK.

大宅

認識瑞士牛牛第一回

做壞規矩! 唔會!

大宅

開心吸收勳章

佢地自己買咭好容易, 又平. 用 wifi 夠快又方便, 佢梗係想用啦. 最怕係佢掛住玩電話.

我而家呢個工人無問我攞password, 自己出咭. 但都唔會放過任何等候時間, 煮緊餸等餸熟、 我同小朋友食緊早餐, 佢等緊清枱嘅時候、洗衣機洗緊衫嗰陣, 全部都唔放過, 就算我響屋企佢都係咁. 之後做錯嘢, 俾我話咗幾次, 佢先至改善咗少少.

之前嗰個工人, 來到無幾耐就問我有無 wifi, 我話有, 不過我無 password, 因為係人地幫我set. 佢之後就無再問.

首頁

尾頁

跳至