跳至

首頁

尾頁

大宅

拎番去袋禮物環保袋, 真係好重... 裡面好多贊助禮物, $220 連自助餐真係超值~

要多謝各位媽咪義工, 無你地都無咁開心既生日會.

所以O仔一歲的生日會, 爸媽都覺得攪得很成功.

你地又有乜野感想呢?

男爵府

好媽媽勳章

我地都返到屋企勒, 真係好多禮物呀!! 連家姐仔都有, 真係細心勒! 向度再次多謝義工媽媽們的努力, thx
【施恩企盼天上賜, 晴空劃破千紅紫。】

別墅

認識瑞士牛牛第一回

呢個生日會真係令到我們一家人好開心,恩恩仲走全場與一眾 BB 交流一番,這個女兒真是社交高手,如果有親善獎的話,唔知佢係咪會得獎呢?
我亦都好開心報了後備的最餅印比賽和小步行比賽都能夠即場參與到,而最餅印比賽亦取了冠軍位置,真多謝在場人仕比面投下神聖既一票~
o係呢個活動入面除了見到好多 BK 0710 BB 之外,仲見到好多在 blog 度交談已久而又未見過面既 0710 BB,當然亦有些已經見過面啦。希望日後能夠參與多d唔同類型既活動,令到孩子們增進感情,健康快樂咁成長!
大家如果有時間就多d上來我既 blog 交流一下,因為我真的甚少上 BK 聊天啊!thx~

大宅

恩媽媽, 其實妳個女真係似足妳, 點會唔第一名呢!
我都係第一次跟妳見面, 恩恩真係好得意又可愛!

0710 豬仔豬女生日會
http://hk.myblog.yahoo.com/jennykelvin-29oct06/article?mid=21668

原文章由 mandy0601 於 08-10-1 23:22 發表
呢個生日會真係令到我們一家人好開心,恩恩仲走全場與一眾 BB 交流一番,這個女兒真是社交高手,如果有親善獎的話,唔知佢係咪會得獎呢?
我亦都好開心報了後備的最餅印比賽和小步行比賽都能夠即場參與到,而最餅印比賽亦取了冠 ...

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

今日多謝各位義工媽媽盡心盡力為我地一班0710豬仔豬女攪生日party, 成個活動都安排得好好!!

我地11:45am 準時到達, 各位義工媽媽看見Osman 行得叻叻就一齊鼓掌! 令我有點意外, 來不及比反應 !

多謝各位掌聲 !

今日都見到好多Blog 友BB, 雖然未能一一打招呼,

但看見你們已很高興!

今日同Osman 玩得好開心! 仲贏咗個最燦爛笑容冠軍獎添!

多謝所有投Osman 一票嘅 Daddy & Mami !

Thank you so much !

[ 本文章最後由 YuY 於 08-10-2 00:15 編輯 ]

大宅

嘻嘻~~ 真係好開心呀!!
嘩!! 你哋個個都係攞咗獎喎, 咁樣讚我哋d義工媽媽, 唔怕俾人話做馬咩?? 哈哈~~
不過真係好多好多好多禮物, 個個拎住d入場禮物都叫重呀, 真係連BK袋都裝唔哂.
搞完呢個party, 都真係估唔到幾個零經驗嘅義工在職媽媽可以咁厲害. 見到大家玩得咁開心, 點辛苦都抵啦, 值得嘅值得嘅!!
最重要多謝VaVaSo (Eva) & ky2005 (Yvonne)啦!! It's a GOOD GOOD Job!

welcome to audreyMAmi BLOG

男爵府

畀面勳章

我同老公今日都好開心,我個仔拎左最可愛BB第一名,我之前真係估唔到會拎奬,多謝咁多位投過票比我個仔0既媽咪及daddy,亦好感激所有義工媽咪0既安排,辛苦哂,多謝你地帶左一份好難忘0既回憶比我地。

別墅

今次的生日會, 希望大家都玩得開心, 盡興啦.
如果有地方做得唔好, 希望大家見諒 ~~

祝 0710 BB 生日快樂, 身體健康

[ 本文章最後由 VaVaSo 於 08-10-2 10:52 編輯 ]

複式洋房

A great birthday party! . Thanks for ALL 義工媽媽 .多謝哂.辛苦哂!!!!

大宅

好感謝各 義工 mama~ 仲有 sponsor 添...
琴日真係好開心, 又好熱鬧, 仲見到好多 blog 友 bb 添..

希望有機會再聚!

大宅

見到你地舉辦得咁成功, 大家都玩得咁开心, 我都好戥你們高興呢!

我係0711 媽咪, 我們的一歲 party 都会在下月2号舉行. 希望到時都會有一个美好的回憶.

複式洋房

多謝哂所有義工媽媽 ..辛苦哂 .....
希望再有機會join!!!!

複式洋房

Yeah, thank you all. My son won the 小步行比賽. We enjoyed it so much!

And it's truely a party for our babies.. we can see our baby's photo on the banner, on the T-shirt, and our family photo on the magnet. You must have spent so much time on organizing the things. Very well done!!!

男爵府

好媽媽勳章

多謝哂&辛苦哂所有義工媽媽 ,這个Party很成功,安排及時間控制非常好!一句講哂---掂!

大宅

辦得好成功!!場地好靚,又超多禮物,背後辛苦哂媽咪做好多好多野啊~謝,我們都好開心~!

咁岩同osman一枱,恭喜哂你同其他得獎BB,但映唔到O同小蛋合照望鏡同有個同日10月22日B添~~~^^""""

大宅

多謝各位義工媽媽, 多謝你地畀bb們有個開心美好一歲生日party
我仔仔琴日識左好多朋友仔同玩得好開心, 佢開心到一見到公公婆婆就係咁講唔停(雖然大家都聽唔明佢講乜野).
我就重遇產後房認識的媽媽

祝各位豬仔豬女生日快樂 身體健康 開開心心 快高長大

複式洋房

我覺得我仔仔boyboy開心d喇~
佢四圍走好開心呀!!
不過我都好意外,佢個punk頭有獎攞。

男爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Osman 都有同Boy Boy 影相! 因佢個頭太cute !

原文章由 odong 於 08-10-2 21:05 發表
佢四圍走好開心呀!!

大宅

回覆 #1 jklau1029 的文章

多謝各位義工媽媽盡心盡力為我地一班0710豬仔豬女攪生日party, 成個活動都安排得好好!!有冇興趣再攪X'Mas party,一定會支持

別墅

boyboy 個punk頭好型呀~ 可惜穎穎無同 boyboy 影合照啦

原文章由 odong 於 08-10-2 21:05 發表
佢四圍走好開心呀!!

首頁

尾頁

跳至